Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
5.11.2011 8:29:06
Já jsem to včera konzultovala s kamarádkou, říkala, že nám by tohle te´d asi nepomohlo, že by to chtělo spíš Broncovaxon apod. To budu konzultovat s imulologem a prozatím se pokusím NIk léčit přírodní cestou - mám tu nějaký recepty. Tak budu asi vyrábět česnekový srajdy atd.
Nik se totiž ke všemu zhoršuju atopický ekzém , co má ve vlasech, jakmile dostane antibiotika. My jsme ho tak nějak odléčili konopným šamponem, jen nám zůstalo jedno místo, kt. furt drbala - pořád tam strhávala strup - takže tam má lysinu asi 1, 5 cm no a te´d po Augmentinu už zase drbe celou hlavu. Jinak musím říct, že včera poctivě ležela a seděla, rvala jsem do ní vitamíny, tak jsem zvědavá, jestli se vyhnem tentokrát zánětu dutin a půdušek. |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
4.11.2011 19:47:29
Michalko, díky za odkazy
koukám že je to docela drahá záležitost... netuším teda na jak dlouho to 200g balení vydrží, ale ta cena mě docela překvapila ![]() |
|
|
4.11.2011 11:24:08
http://www.zeleny-mlady-jecmen.cz/
|
|
|
4.11.2011 11:23:27
http://www.zazracna-chlorella.cz/
|
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
4.11.2011 10:37:49
taky se přimlouvám za nějaký odkaz na tu řasu a mladý ječmen... vůbec nevím o co se jedná
![]() no já dnes opět u doktorky s Janičkou - přes noc sýpala tak že chvilama nemohla dýchat, takže laryngitídy se nám nevyhnou asi ani u ní... celou noc jsem ji měla u sebe a vůbec jsem strachy nespala... ještě že máme doma ty čípky Rectodelt... |
|
|
4.11.2011 9:50:15
Ahoj, taky je to snad od pondělka, každý den byli ve školce venku..... Dnes jsme si vzala dovču, Nik soplí, příští týden zas nepůjde do školky. Když Vám řeknu, že te´d budu platit obědy na listopad, kt. stojí 600 Kč a já mám platit jen 84 Kč a v tom není odečteno, že teď tam zas chodit nebude, tak Vám je jasný, jak často jsme ve školce. Nicméně v pondělí bylo ve školce fotografování a to jsme tam byly, takže OK. Asi zkusím taky tu chloreu nebo mladý ječmen - prosím odkaz na výrobce a cenu, ať se na to psychicky připravím. Papa
|
| bobysek2 | 43213 |
|
|
4.11.2011 7:57:15
Ahoj holky, zase po nějaké době zdravím. My byly včera po dlouhé době ve školce. Oba kluci kašlali, tak jsem je měla doma. Kašleme sice pořád, ale už jen maličko, tak už Martínek chodí do školky. Snad tam alespoň chvilku vydrží. Chodí stále jen na dopoledne. Spali jsme ve školce zatím jen 1x a to to kompletně prořval. No, jsem měkká, ale zase jsem doma poslední rok, tak chodí jen na to dopoledne, abych si ho ještě užila.
Jinak my teď nově pijeme ten mladý ječmen. Vím,že tu někdo loni psal, že to též pije na imunitu a už víc než rok Martínek jí tu zelenou řasu a musím upřímně říct, že oproti loňskému roku (kdy nachodil za celý rok do školky 25 dní a to jsme braly léky na imunitu od Dr.) je to mnohem mnohem lepší. TUK TUK Snad jsem to nezakřikla. Ten mladý ječmen mi vyloženě doporučila i naše imunoložka. Tak snad budeme mít letos méně ATB, loni jsme kvůli tomu astmatu měli snad 5 ATB za zimu. Zdravím Zdendu a Elišku. Zdendo, jsi fakt super táta a Eliška má velké štěstí, že Tě má. Jste úžasní, že to tak zvládáte. Mabelko, též se přimlouvám za fotekčku bříška. Jsme z 1 města, ale dlouho jsme se nepotkaly. JJ, máme tu v Přerově pěknou inverzi, lidi nemají chodit ven, větrat, jezdit auty, ale děti ze školky samo včera ven šly. No, raději to nekomentuji. Na to naše astma je ten hnusný vzduch jako dělaný. Jinak všem marůdkům přeji brzké uzdravení. Snad tu zimu s co nejmenším počtem nemocí všichni přečkáme. |
|
|
3.11.2011 22:34:34
Ahojky, máme zas rýmu. Nik zítra nechce jít do školky, nemám hlídání a potřebuju jít do práce...Ach jo...
|
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
3.11.2011 13:32:20
A právě hlásí rozhlasem, že je překročen limit - asi prachu, ať nevětráme atd. Prý auta používat jen v nejnutnějším případě, tak to pochybuju, že se tím někdo řídit.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.