Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
20.10.2011 11:07:06
Mabel nase dr. dava na prudusky automaticky jeden z techto dvou sirupu. Oni funguji na bazi, ze tusim ty prudusky nejak roztahnou, aby ty hleny a ost. mohly jit pryc. Maly vzdy po nich zacne konecne smrkat, do te doby mu to vetsinou ani nejde. Asi je to tim, ze ty male deti ty hleny ze sebe neumi nijakym zpusobem dostat a pak jim to sedne na ty prudusky. My ho mivame tak 1x za rok bych rekla, takze vcelku pravidelne
![]() Ale ze to dava vim od x svych znamych, proste vzdy automaticky to na prudusky nasadi, atb dava zase kdyz je teplota myslim... Ale co je vetsi "svinstvo" to fakt nevim ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
20.10.2011 10:02:08
No my meli prave to tvoritko takove malo pevne, takze Misa musel tlacit tak, ze jej zlomil uplne.. To je skoda, ze i s Play doh to jde tezko. No ale potom to asi s zadnym jinym nepujde lepe, tak to bychom nemohli koupit vubec nic.
Ale co vypada taky zajimave jsou ty ruzne pisky, my mame ten mesicni, neni to spatne, pak je nejaky Aqua sand, i ruzne druhy tech modelin apod... |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
19.10.2011 22:01:14
Kaculaj, přesně, něco protlačit je prostě síla. My teda ten zmrzlinovač nemáme, ale v TV to vypadá tak krásně, lehce, ideálně, ve skutečnosti
![]() No ale není to zas tak špatné, Vojta se u toho kupodivu nerozčiluje a tlačí, co to jde. Ale třeba - udělat kolem dokola dortíku jakoby ozdobu šlehačkou nebo krémem - tak když už to teda protlačí (oběma rukama, je u toho celý rudý... ), tak ono se to tak nějak nedá - musel by si držet navíc ten dort, a ještě přidržovat toho "hada", který leze ven, trochu ho přitlačit na dort. A na to potřebuje i moji pomoc.Ale jak už jsem psala, vydrží u toho i přes hodinu. Já jsem většinou poblíž a občas mu pomáhám, taky s tím, aby nesmíchal plastelíny dohromady, hlavně ty drobečky, které si nadrobí a pak na tom místě chce dělat s další barvou. Adri, jj, určitě je lepší kupovat už teď. Zvlášť když toho pak máte víc, navíc hodně pečeš cukroví a chodíš do práce... Hned se mi vybavily ty výborné - tak a nemůžu si vzpomenout, jak se to cukroví od tebe jmenuje - nějaké rohlíčky... ![]() ![]() K těm ATB, ano, dostali jsme je hned. Dr. řekla, že my když přijdeme, tak to stojí za to a vzhledem k tomu, že v únoru nám kapky proti kašli nepomohli a přešlo to v zápal plic, tak raději nasadíme atb hned. Ona atb nedává jen tak. A ten sirup (nebo kapky?už nevím), co dáváte po 12 hodinách, ty vůbec neznám. |
| kaculaj | 53510 |
|
|
19.10.2011 19:37:02
Ahoj holky, koukám, že řešíte zmrzlinovač od play dooh-já ho teda nedoporučuju ani za nic-my ho máme už rok doma a Sárinka ač je velká a silná holka, tu modelínu prostě tím neprotlačí ani když jí nahřejeme...jediný co jí jde,je že tam vyplňuje ty tvary na tom, nebo dělá tu drť, ale fakt je to zbytečný vyhození peněz....
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
19.10.2011 17:43:57
Jo Adri, už jsem to asi vymyslela
Tu sadu vykrajovátek dostane Daneček od babičky k narozeninám a zmrzlinky pak Míša k vánocům Využijeme určitě obojí. ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
19.10.2011 15:41:45
Ale zase Emi kdyz opravdu chce hodne ty zmrzlinky, tak je to prekerni situace
Tak treba dat to z tesca babickam jako typ na darek a vy muzete koupit zmrzky. Pokud ho to bude bavit, aspon to muze jeste kombinovat vice ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
19.10.2011 15:35:34
Jj Emi ja to prave v nedeli v tescu videla, vypadalo to dobre prave, o dost bytelnejsi nez jsme meli my.
Ivi naposled meli v Draciku nejakou akci, ale zrovna zmrzlinky a dorty levne nebyly, ale neco tusim hamburgery tam mely levne hodne do 250 Kc. U nas jsou dorty nejlevnejsi od 550 a zmrzlinky mozna o tu 100 mene, ale to nevim jiste. Ja to objednala z netu, protoze jsem tam stejne neco kupovala. |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
19.10.2011 14:41:12
Emi, ještě je na ně akce i v Dráčiku
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
19.10.2011 14:30:39
Adri, tohle bylo taky od playdoh, takze bych se nebála.
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
19.10.2011 14:28:51
My neco takoveho meli, ale v levnejsi variante z Draciku a taky se to velmi rychle zlomilo... Takze mam jasno v tom, ze koupim radeji ten Play doh
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.