| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 17337  [Dalších 15937 >>]
Ema + 2 56937
19.10.2011 13:35:40
No právě mě se v tescu líbila taková sada - byly tam nůžky, nějaký ten mlýnek nebo něco z čeho ta plastelína v různých vzorech lezla :-) a pak vykrajovátka různá, i písmenka, čísla atd. Ta by byla super. Jen nevím, jestli prostě pro Míšu nebude cokoli jiného než zmrzliny zklamání.
skallka 40226
19.10.2011 13:26:18
emi co se týče zmrzlinovače a dortovače mám jasno. Z mé strany by byl mnohem lepší nějaký ,,strojek na maso" z kterého vytlačí různé vzory než něco takového na podívání to vypadá hezky ale užitek z toho žáden. Myslím že vykrajovátka jso v tomto taky mnohem mnohem lepší
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
19.10.2011 13:09:26
Ahoj holky, vidím že play-dooh je asi nejoblíbenější zábava pro ty naše prcky ~;) i my máme jednu sadu, ale jen s takovýma obyč vykrajovátkama a formičkama, ale i tak si Pája docela vyhraje. Taky dělá hady a šneky a sněhuláky ~j~ o tom zmrzlinovači a vytváření dortíků jsem taky přemýšlela jako tip třeba pro babi a dědu, ale uvidíme ještě co vymyslí oni ~k~
Míšovi, Vojtíkovi, Nik a všem ostaním marůdkům přejeme brzké uzdravení ~;((
Ema + 2 56937
19.10.2011 11:52:38
Jo a ostatní marůdci ať jsou brzy fit samozřejmě taky ~x~
Ema + 2 56937
19.10.2011 11:52:15
Adri, tak ať je Míša brzy fit~R^

Kluci taky pořád občas zakašlou, některé dny ne, jiné jo, úplně bez kašle budou beztak až v létě. ~a~
Ema + 2 56937
19.10.2011 11:51:25
Skalko, tos mě moc nepotěšila s tím zmrzlinovačem. Míša to viděl u souseda a pak taky v reklamě a samozřejmě to chce, ikdyž mě to taky příjde ne moc kreativní.. my máme zatím pár kelímku a hodně vykrajovátek, formiček atd., tak s tím si hraje hezky, vyválí placku a vykrajuje, nebo děláme (spíš já) zvířátka, krájí hady atd. Tak bych taky spíš dokoupila nějaké pomůcky a tvořítka, ale on chce toto no. ~d~

Adri, mě ty smart games doporučila kamarádka, samozřejmě taky vůbec nevím, jestli si s tím bude hrát, ale chtěla bych mu pořídit i něco "vzdělávacího, tvořivého" kromě hraček. Tak jsem přemýšlela nad tím primem a tímto a asi to zkusím.

Mabelko, taky ještě nekupuju ale rozkoukávám se, a taky mám spíš problém s penězi než s nápady :-) Teda ne úplně, že bych na to neměla, jen nechci dětem kupovat hodně věcí a za hodně peněz z principu, tak se omezuju určitou částkou a to pak je problém vybrat fakt to nejlepší :-)
skallka 40226
19.10.2011 11:33:14
s tím sluníčkem to máme podobně, minule jsme vystřihovali garáž a postříhali nějakou pohádku či omalovánku místo toho, kde vedle byla reklama a klidně to mohli dát tam :-(
My máme zmrzlinovač a taky si s ním moc nehraje, ten stroj je takový chachravý spousta formiček k tomu, ale jak tu plastelínu z těch forem dostat to už nikdo nenapoví, ale maty si vyhraje i se samotnou plastelínou vezme si prkýnko a dělá různé výrobky :-)
adriM+M+N 55217
19.10.2011 11:31:45
Mabelko ahoj ~3~ Ja se prave hrozim toho kupovat pak vse najednou, uz tak nas ted cekaji jeste dvoje narozeniny a pak teprve vanoce. Tak aspon malemu sem tam uz neco koupit chci.Ale jsem docela fakt vycerpana s napady.
Emi ta tvoje hra vypada sice fajn, ale prijde mi dost draha na to, ze v podstate nevim ani moc jak to vypada a jestli by jej to bavilo...
Mabel my to mame taky na pruduskach jak jsem predpokladala, mame sirup Lontermin (nekdy dava spiropent, ale ten my nechceme). Nejsou to pry atb ale dava se to co 12 hodin. Vy na to mate atb primo?
Mabelka 29 50861
19.10.2011 11:00:44
Ahoj, Emi, tak to je dobře, že Míša zubaře tak parádně zvládl! ~R^~g~

Vojta má doma Výrobu dortů a vydrží u toho i přes hodinu. Teda on ten samotný stroj není nic moc, nejraději si prostě udělá placku z plastelíny a různě vykrajuje, někdy i opravdovýma vykraj., které mám na perníčky.
Škoda jen, že časem ty plastelíny ztuhnou.
Teď se mu moc líbí v TV výroba pizzy.

Sluníčko je u nás oblíbené jak kdy, asi tak jak u Emy. Oblíbené má bludiště a některé komiksy. Ty reklamy mě taky štvou, potom všechno chce, ale to je jak reklamy v tv ~:(

A je od pondělka doma, nakonec je to zánět průdušek. Takže ATB (na jaře měl zápal plic) a na kašel Erdomed. Ale jinak je v pohodě, žádná horečeka, občas zakašle ~d~ Objednala jsem pár obědů tady ve škole, takže střídám vaření s chozením si pro oběd ~R^

Na Vánoce ještě nenakupuju, jen tak přemýšlím, co by se mohlo hodit. Problém jsou spíš finance než nápady... ~k~
Ema + 2 56937
19.10.2011 9:39:52
Ahojky,
Skalko, tak to ti doma asi roste nadané dítě ~;) Mě se právě líbí ty smartgames co jsem dávala odkaz, to by mohla být dobrá volba, mají tam i hru hvězdy i měsíc (nebo tak nějak). Není to teda o kosmu ale skládačka na tyto motivy. A je spousta vzdělávacích her pro děti, co rádi něco zkoumají. Plus nějaká encyklopedie pro děti by mohla být fajn.

Ifčo, tak to jsi druhá, od koho slyším o akcích na playdoh v pompu, ale u nás nic. Nevíš, za kolik teda v akci byla? Míša si ty zmrzlinky přeje k Vánocům, ale právě čekám na nějaký dobrý kup. My si s pladoh hrajeme docela často, už i s Danečkem to jde.

Adri, Míšu zaujme sluníčko jak kdy. Máme už asi přes rok starý díl o dopravních prostředcích a ten pořád vytahuje - zná ty říkanky, všechny ty kvízy a tak chce dělat. Ale pak je číslo třeba o indiánech a to nechce prohlížec vůbec, max ho tam zajímá třeba jen jedna stránka s písmenky, jinak nic. A je tvrdohlavý, nalákat ho k tomu, abychom zkusili něco jiného nejde a nejde. Takže u nás některé díly frčí, jiné leží. Mě ale celkově sluníčko štve, je to stále více reklam, vystřihovánky místo aby byly na stránce, kde je z druhé strany reklama, tak často bychom postříhali něco, co Míša zrovna dělá rád a rád se k tomu vrací.

[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 17337  [Dalších 15937 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.