Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
19.10.2011 9:31:59
máme výrobu dortů, zubaře a i chobotnici a Lenča si vyhraje se vším
škoda jen že ta modelína je nejlepší čerstvá nová měkká, po pár použití se s ní už špatně pracuje |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
19.10.2011 9:21:18
Ivi ja prave objednala tu sadu na vyrobu dortu od Play doh k vanocum. CHtel taky i ty zmrzlinky, ale ty dorty mi prijdou kreativnejsi. Tak pak pisni co s tema zmrzlinkama se da vse delat jestli je to fajn.
Misa je taky doma, ma kasel a obavam se, ze i na pruduskach, prave jde k dr. s tatkou. |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
19.10.2011 9:06:30
Ahojík
Tak Adélka taky strašně ráda něco vytváří, maluje, modeluje. Momentálně je doma, měla zvýšenou teplotu a kašel s rýmou. Manžel je doma, protože přijela jeho dcera na pár dní s manželem a prckem, takže jsem ji nechala doma taky, ať si aspoň velkou sestřičku užije. No a když je teda doma, tak jako bolestné jsem jí byla koupit modelínu, teď mají v Pompu nějaké akce na modelínové sady, tak mamka jí koupila ten zmrzlinový strojek. Včera modelovali všichni i prcek ![]() Jinak Zdendo fotky jsou super |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
19.10.2011 8:47:50
Miso ja nevim, ale myslim, ze MY statecni nejak moc nejsme
![]() Skalko tak to je tedy tezke. Ale chapu, Misa si s hrackami taky vubec nehraje a je fakt, ze cisla, pismenka apod ho uplne fascinuji. Hvezdy taky hrozne rad sleduje i mesic, to ale mne moc nerika zrovna ![]() Strasne ma posledni dobou rad casopis Slunicko, budem ho uz kupovat pravidelne, stravi nad tim i dva dny, kdyz ho koupime. Bavi ho tam skoro vse az na omalovanky, to uz ho zase moc nebavi. No jo, ale na to, aby si uz s hrackama nehral mi prijde jeste strasne maly, co budu kupovat dalsich x let ![]() ![]() |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
18.10.2011 22:41:47
Ahojky, Lenko, tu stavebnici dostala Nik k Vánocům, když jí ještě nebyly 3, teprv teď jí začíná skládát, ale ještě jí to moc nejde, domeček by teda opravdu sama ještě nepostavila. Měli jsme jít z netu nějak kolem litru.
Zítra jdem na kontrolu, to jsme zvědavá, co bude - jestli další antibiotika nebo co ? Zdendo, fotky hezký. Andreo, gratuluju, že jste tááák statečný. Papá |
| skallka | 40226 |
|
|
18.10.2011 12:53:03
zdendo super fotky, ikdyž oči se mi zalévaly slzama.
Holky já vůbec nevím co tomu mému iq koupit :-( zdá se mi už velký na nějaké hračky , na šmouly sice furt kouká, ale ti už by se nám tu nikde nevlezli. Chtěla jsem mu koupit hvězdářský dalekohle, ale dalo se to čekat, dědkové mně předběhli :-( Matyho hrozně zajímá vesmír, nasa,hvězdy, počítání, a různé takové věci, které jsou za hranicemi toho, co dítě v jeho věku chce vědět. Už mně z něj občas bolí hlava a sama nevím co říct. Třeba na jakém principu pracuje kombajn? řeknu mu že sbírá z pole posekanou nať a tu pak tím komínek vyfukuje, jenže to tomu chytrolínovi nestačí, chce to vědět do detailů. Ve školce říkaly učitelky že je hrozně pozorný vnímavý, že ho dávají za příklad předškolákům, že on to umí a oni ne. Jenže copak takovému koupit k vánocům :-( U Maríska mám jasno to bude pro letošek oblečení je ještě malá a nevnímá to. Ikdyž v přibírání předběhla matyho skoro o kilo , takže cvalík je řádný ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
17.10.2011 22:01:58
Emi, ta hra vypadá dobře
![]() My už máme holky vánoce docela vyřešené... nebudem to přehánět, jen pár dárků pod stromeček, máme to lego, malý buldozér na dálkové ovládání (s kablem) z MMB, teréní auto na dálkové ovládání kupované v Tescu a tabuli do pokojíčka (na půl korková, napůl magnetická). Uvažovala jsem ještě srubovou stavebnici, kterou jsem viděla na netu, ale asi to necháme až na narozky. |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
17.10.2011 21:53:19
Leni, no když jsme mu řekli, že půjde ještě jednou, tak říkal, že příště bude trochu plakat
Ale snad si to rozmyslí a zas to v pohodě zvládne, má to být už jen malá plombička. Adri, my asi pořídíme některou ze smart games, nejspíš tuto: http://www.vzdelavanihrou.cz/detail/smart-games-zamecke-schody |
|
|
17.10.2011 21:42:12
Emi, to je moc dobře že jste toho zubaře tak dobře zvládli
Míša je šikula! držím pěstičky ať to příště taky dobře dopadne ![]() ![]() ![]() a jsem ráda, že můj tip pomohl i vám ![]() |
|
|
17.10.2011 21:40:18
AHojky všichni!
Zdendo, díky za odkaz vypadá to tam super!Adri, to jsem ráda že jste alespoň trochu mohli využít té akce co jsem psala u nás to taky bylo na druhý den už strašně probrané... ty šmlouly tu u nás měli asi jen ty domečky s pidi postavičkama, jak píšeš... proto jsem taky nic nebrala, ikdyž Pavlík po nich hodně toužil... ale nevím nevím jak bysme to zvládli s Janičkou mám strach aby něco nespolkla... je to složité když je menší sourozenec... ten starší je svým způsobem o určité věci ochuzen... Jinak ten uplynulý víkend jsme si děti rozdělili, Janička byla u babičky a dědy a Pavlíček s náma a koukali jsme jak je Pája najednou hodný! úplně nás překvapil bez Janičky byl jak vyměněný... skládali jsme si puzzle, vláčkodráhu, stříhali, malovali a lepili a moc jsme si ten víkend užili ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.