Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
15.10.2011 9:48:16
Adri, tak to ela a pod vodu nee.....stačí když ji někdo cákne na hlavu tak to je špatný ale začíná si na to zvykat....
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
14.10.2011 20:58:58
Zdendo super, Eliška je šikulka
![]() To my chodíme na plavčo už dlouho, ale jak chodí se mnou, tak dělá většinou jen blbosti. Plavat umíme bez pomůcek zatím jen pod vodou. Holky malá inspirace k vánocům, tohle: http://www.maxikovy-hracky.cz/katalog/figurky-a-hrdinove/megabloks-smoulove-stavebnice-na-oslave jsem dnes koupila v kauflandu za 540 Kč. A to už jsem to měla objednané a chtěla kupovat za těch 1000... |
|
|
14.10.2011 19:32:44
Ty jo holky,já jsem překvapenej s Elišky jak jsme byli dneska plavat....Je hooodně moc šikovná,plaveme s ploutvema a ted už bez desky rovnou a žádný styl na pejska ale rovnou plaveme PRSA!!!!! to čumím jak blázen......To by měla Olča s Eli velikou radost.....
|
|
|
14.10.2011 8:30:26
Tak to je dobrý...co to je za doktory...???to by je chtělo asi vyměnit.....Přeji brzké uzdravení.
My jsme se z toho už dostali jen trošilinku rýma ale to je v pohodě..... |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
13.10.2011 19:36:59
U Nikči doktoři nikdy dle poslechu nepoznají ani zánět průdušek ani zápal plic, jen rtg.Nikdy jsme nepřišli z rtg bez nálezu...
|
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
12.10.2011 19:31:04
Emi, tak na pondělí vám budu držet pěsti! Neboj, zvládne to
![]() Leni, tak ať se brzo Pavlík uzdraví a Janičce ať se to nezhorší! ![]() Vojtovi se dnes kašel zhoršil, takže ho nechávám od zítřka doma. Na kašel mám doma jen Robitusin (jako na ten suchý), tak chci zítra taky koupit ten Stoptussin. V noci spal ale dobře, odkašlává, tak ať mu to něčím ještě nezhorším ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
12.10.2011 14:32:06
Ahoj holky,
děkuji za zkušenosti se zoubky, jdeme v pondělí tak uvidíme, jak to dopadne, pro jistotu chci ať si manžel zařídí volno a jde s námi, já jsem na to měkká.. snad to půjde. Míša dnes šel do školky a pro změnu se rozkašlal Daneček. Takže jsme taky vytáhli stoptusin ![]() Tak se kurýrujme ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
11.10.2011 21:57:48
Ahoj holky, tak jsem dnes sjela s děckama k doktorce a jen mi bylo potvrzeno že mám dávat Pavlíkovi Stoptussin... v noci jsem dávala i dithiaden, kašlal i hodinu v kuse než jsem mu ho dala, pak se zklidnil tak na 3 hoďky a pak zas začal kašlat. Doktorka na to nic neřekla, jen že má nasáklé patro, trochu zahleněný, ale na poslech prý dobrý. Tak snad jí můžu věřit... Janička je prý OK, tak prý ji ani ten Stoptussin nemám dávat, tak uvidíme...
Leni, my jsme taky do víkendu přitápěli jen krbem, ale vzhledem k tomu že bydlíme v domku ještě s tchánem a ten krb nemá, tak už zatopil... máme jedno topení pro celý barák, tak to nemůžem ovlivnit ani nahoru ani dolů časem se chystáme udělat si vlastní topení, teď na to nemáme... |
|
|
11.10.2011 17:46:21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
11.10.2011 17:44:16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.