| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 17337  [Dalších 17187 >>]
adriM+M+N 55217
29.8.2013 14:18:26
neměly... tam mělo být
Jinak Míša bude chodit do béčka, s Míšou Mrozkem chodit nakonec nebudou, i když mají stejnou školu, ve které jsou dvě třídy.
Budeme mít mladinkou, hezkou učitelku, akorát teda určitě nemá moc zkušeností, ale snad bude nakonec fajn i přesto, uvidíme.
adriM+M+N 55217
29.8.2013 14:16:31
Ahojky, taky přeji všem šťastný vstup do 1. třídy!!!
A sourozencům co jdou třeba do školky, tak samozřejmě taky.
Luci teda 5 let, to je šílené... Tak si užijte oslavu!
Holky zeptám se vás, když máte tolik zkušeností, Míša mi dá se říct od jara pořád kýchá. Jinak není nemocný, ale třeba i v noci kýchá někdy - i 5x za sebou a ráno vždy, navíc to je fakt tak 4 kýchnutí za sebou minimálně, pak po nějaké době zase, samozřejmě pak i smrká, má plný nos a ještě měl potíže s očima. Říkala jsem si, že určitě alergie, na alergologii nás ale dr. ještě neposlala, i když jsem se jí zmiňovala. Ale ono to nepřestává, říkám si, že skoro v září už by alergeny lítat vzduchem neměli. Zvíře nemáme. Nemáte někdo s tím zkušenost nebo je to jen nějaké chronické kýchání???
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
29.8.2013 9:46:56
Také všem prvňáčkům přeju pohodový nástup do školy.

Mareček se moc těší, ve škole se vlastně pohyboval minulý rok v předškolácích, takže žádná nervozita se nekoná a slibuje Maxíkovi, jak mu bude číst pohádky, až se to naučí ~:-D

Maxík bude mít v pondělí už 5. narozeniny. Poručil si dort draka, tak dám fotečku z oslavy.
Medunka_ 16389
29.8.2013 7:24:50
Maesto, my tomu nevenovali driv pozornost - starsi dcera vzdycky spatne spala, kdyz to tupe reknu, jsem na to zvykla. Moc me prekvapilo, kdyz se ptali na nezadouci ucinky. Ted klepu, SingulAir nebere mesic a opravdu spi i celou noc!
Maesta a zlatíčka 15791
29.8.2013 0:37:20
jejda, Medu díky, no to ona něco asi takového taky má, ale spí mi špatně i normálně...

Taky přeji pohodový vstup do nového školního roku, dětem pravou nohou vstříct vzdělávání a s radostí a chutí po celý školní rok, rodičům, aby vše hravě zvládali...
Medunka_ 16389
28.8.2013 6:49:33
Holky, dokud nejsem ve stavu totalni panika :-) - jdu poprat vsem co nejuspesnejsi vstup do sk. roku, obzvlaste prvnackum. ~x~~x~

Maesto, to je zajimave s tim Singulairem, to je jediny lek, ktery D. zabira. Ma ho na astma, jen bohuzel, rikal nam detsky alergolog, ze muze i mit i vedlejsi ucinky na psychiku (nocni mury, vzteky). A D tyhle stavy bohuzel ma. Takze u nas vliv na dychani super, ale s vedlejsimi ucinky ~d~~d~.
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
9.8.2013 3:17:15
Pavli,zapomněl jsem ti napsat mejlíka.můj mejlík je: zdenekguma@seznam.cz .
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
6.8.2013 0:07:11
Frejko,tak mě pak písni mejlíka a řeknu víc....díky a měj se fajn na dovči ;)
Frejka a Vanesska 51810
5.8.2013 17:48:59
Ahoj to jsem byla já :-) Díky za mail, jsem ještě na dovolené ve Francii a mám s sebou jen tablet takže píšu jen sporadicky. Jak se daří? Pavlína
Maesta a zlatíčka 15791
3.8.2013 22:50:58
AdriM - zdravím a přeji co nejpohodovější šestinedělí, zvládejte ta horka!
My se hlásíme, že nemáme vypadený ani jeden mléčňák a viditělně se nic nechystá,a le on měl náš dubňáček zoubky hodně pozdě, tak i stálé budou určitě později a máme navíc ten odklad - jak říká obklad - tak se nic neděje, nebude aspoň ve školce vyčuhovat.....
Nejlepší bylo, jak jsem vezli (asi před 2 měsíci) jednoho hošíka ze sousední vesnice a aby řeč něstála, tak říkám, Tome a do kolikáté třídy, že ty chodíš, do 7? a on, ne do 6, já jsem šel o rok pozděj, jinak bych byl v té 7 a náš odklaďáček povídá, jejda Tomi, snad jsi taky neměl obklad.
Pamalu se dotahujem, snad to za ten rok zvládnem, nejhorší je teď takové to sociální chování a jeho upřenost - až chorobná....
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 17337  [Dalších 17187 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.