| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 17337  [Dalších 17177 >>]
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
2.8.2013 7:31:00
Ahoj Adri, a nemáš na ni náhodou kontakt..?? Elis to zvládá zatím fajn tak je to dobré...co ti mám povídat,je pořád u babičky no :-D ... Předem díky za případný kontakt.....
adriM+M+N 55217
31.7.2013 16:38:15
Teda malý je zdravýýý ~f~
adriM+M+N 55217
31.7.2013 16:37:50
Ahojky holky a Zdendo!
Jak se vám všem daří? U nás vcelku fajn, takový ten klasický šestinedělní kolotoč :-)
Malý je letos vcelku zdraví - ťuk ťuk, akorát si myslím, že má jakousi alergii, tak dávám sem tam aerius.
Je tady někdo komu ještě nevypadl žádný mléčný zoubek? Nebo jsme poslední?
Zdendo to byla Frejka, ale ona už tady přímo na rodinku nechodí ~d~
Jinak přeji ať se vám daří a jak malá zvládá to cestování tvé? Asi dobře, že? Kdyžtak nám zase pisni jak se má, jak roste apod ~;)
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
27.7.2013 7:53:19
Ahoj Holky,všechny vás po strašně dlouhé době zdravím...nemám vůbec čas sem zajít a kor na PC,TV atd...už před pár měsíci jsem bohužel musel vzít práci řidiče kamionu tak jsem se zase vrátil zpět na kamion jako před 4 rokama..Jezdím do Dánska a Rakouska takže pořád takové kolečko ale víkendy jsem doma tak je to fajn :). Když si vzpomenu ae nevzpomenu si si kdo a kde si Olga psala s nějakou mamkou keterá se zabydlela v Dánsku.Nevíte náhodou jestli to bylo tady nebo asi někde jinde..jen to zkouším....tak se mějte fajnově a slibuju že se ukážu častěji ;-)
Maesta a zlatíčka 15791
24.7.2013 22:39:38
Emi - tak ten bronchovaxon taky bereme, ale ještě to není 3 měsíce..prý efekt spíš aý¨ž do půl roku...ten singulár - nebo jak přesně se to jmenuje, tak ten máme u nejmladší dcery - právě proto, že taky má časté rýmy a pokašlávání, prý dřív se to dávala právě jen kvůli astmatu a průduškám,a le ža se zjistilo, že to blahodárně působí i na tyhle problémy, protože právě tyhle nepatrné problémy, můžou signalizovat do budoucna astma nebo průduškové problémy, tak mi to vysvětlovala Dr., že by to prost+ě mělo udělat dobře a máme zatím na měsíc a když to bude dobře snášet, tak na 3 měsíce.
V rodině astma i pdůduško¨vé záněty a pdo. jsou a byly....tak snad to pomůže.
Na ty mandle jsme za měsác na kontrolu a pak se uvidí - zvětšení právě může být i poo těch častých infekcích, ale asi né tolik....to by se mělo uvidět za ten měsíc.
Krásné prádzdniny, přežijte ta horka - i když mně se to maximálně líbí...
Ema + 2 56937
24.7.2013 10:20:12
Medunko, taky držím palce, ať se nějaká práce najde, ideálně taková, co půjde dobře skloubit s dětma! Danielka (snad nepletu jméno) jde od září do školky?
Ema + 2 56937
24.7.2013 10:18:12
A kdy jdete na ty mandle, ještě o prázdninách? Chápu, že se bojíš, taky bych se bála.. ale dost dětem to pomáhá, tak snad i vám!~R^
Ema + 2 56937
24.7.2013 10:17:29
Ahoj holky,
Luci, krásná fotka se Stázinkou, je to krásná holčička!

Zuzi, fajn, že jste nakonec dovolenou zvládli, fotka super ~R^ Slepák mě straší taky, mě bolelo břicho jeden den a už jsem to měla rozlité po břišní dutině, dr. říkal, že jsem utekla hrobníkovi z lopaty ~a~ Moje mamka i ségra taky akutní, takže se bojím, že i děcka mají nějakou predispozici. Míša si občas stěžuje na bolení bříška, když nad tím přemýšlím, tak poslední měsíc je klid, ale dřív to bývalo často.

Maesto, v září jsme brali tuším bronchovaxon, asi 3 týdny a od té doby pak Singulair, každý večer, jsou to žvýkací tablety, myslím na průdušky. Tomu se po pravdě divíme, protože Míša průduškář nikdy nebyl, tak nevím, proč dala zrovna toto. On hodně pokašlával a měl rýmy, ale na průdušky mu to nesedalo. No ale něco z toho pomohlo. V srpnu jdeme zase, chce mu to ještě na 1. třídu zopakovat.
Maesta a zlatíčka 15791
22.7.2013 20:59:11
Emo, prosím, budeš - li mít čas a vzpomeneš si, napiš prosím, co jste dostali na té imunologii na užívání. Nám teda doporučili odstranění nosních mandlí - u všch 3 kluků, vím, že je to běžný zíkrok, ale bojím se - 3x + dcerka, kterou stále kojím...atd.....
Maesta a zlatíčka 15791
22.7.2013 20:56:53
Leni - klasický případ - Ty ses chudino se vším moc vyčepala a proto tak marodíš, ale věřím, že už jsi na dlouho fit, opatruj se!
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 17337  [Dalších 17177 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.