| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 17337  [Dalších 15817 >>]
adriM+M+N 55217
24.9.2011 19:42:16
Holky ~7~ Kopíruji z FB:
Milí přátelé a známí Olgy Držmíškové - Bílé, jejím jménem se s vámi všemi loučím. Dnes 24.9.2011 jsem prohrála těký a dlouhý boj s nemocí. Tímto se s vámi všemi loučím a vzpomínejte na mě v dobrém. AHOJ VŠEM.

Prosím o tichou vzpomínku na moji manželku. Děkuji. Manžel Zdeněk Držmíšek a dcera Eliška Držmíšková.

strašné ~a~
kaculaj 53510
24.9.2011 10:39:12
Ahoj Adrim-včera nás na víkend pustili domů, kde má ležet-což teda vůbec nedělá~o~, neposlouchá ani trochu!!! A v pondělí musíme na kontrolní rentgen a pak se uvidí, ale vzhledem k rozsáhlému nálezu co měla máme doporučení 6 týdnů bez kolektivu a to teda vůbec nevím jak provedeme....bere pořád augmentin a kapky na kašel, hlas má pořád jako po flámu, ale naštěstí se fakt cítí dobře. Máme ale ještě jeden problém,který řeším spíš já a to je ta zatvrdlina v žíle tak 1,5cm na 1cm, co se nechce vstřebat-bojím se, aby neměla zánět žil....
adriM+M+N 55217
24.9.2011 9:02:55
Kačul jak se vám daří??
adriM+M+N 55217
20.9.2011 18:51:00
Tak my nejhůř snášeli, že jsme byli na izolačce právě...
Také jsem dávala laktobacily, ptala jsem se dr. a sama mi to doporučila. A měli jsme také pár dní kortikoidy po těch atb..
Kačul takové řeči musí fakt znepokojit, pro jistotu bych se zeptala dr. je-li to možné a věřím, že tě uklidní anebo to aspoň zkontrolují...
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
20.9.2011 17:30:36
Kačul, moc moc držím palečky ať je brzo líp ~s~~s~~s~ Pavlík měl taky už 2x kanylu zavedenou, vždy když jsme skončili v nemocnici se zvracením a bolestmi břicha, tak ji dostal... nejhůř nesl to, že s ní musel být na místě a nemohl se volně pohybovat... taky si sem tam ztěžoval, že ho pobolívá to místo, kde měl kanylu zavedenou, ale naštěstí se to dalo vydržet. Tak přeju hodně sil i vám!!! ~;((
Mišyčka a Minimišyčka 54148
20.9.2011 16:59:26
Kačulaj, malou taky kanyla na ručičce bolela, tak ji dokonce přendavali, protože jsme ji měli přes 14 dní, taky jí to různě proplachovali a pak to najednou nešlo a museli jí to vyndat. Jinak na ten průjem jsou dobrý laktobacily, já je malý taky dávala, i když jí dávali ATB taky nitrožilně. Taky vybíjí tu střevní mikrofloru, tak jestli je nemáte, tak bych je koupila. Adélce k těm ATB (Unasyn) dávali i kortikoidy (po těch operacích), jak kortikoidy vysadili, tak začla mít průjem, zvracet a nakonec z toho byla alergie na ty ATB. Celá se osypala, brečela, že ji všechno bolí, byla červená komplet všude i na pipince. Tak držím palečky, ať máte jen obyč průjem a nic takového strašného jako my.
kaculaj 53510
20.9.2011 15:28:02
Holky díky za podporu. Jsme naštěstí na nadstandartním pokoji-takže tu je lednice, tv a mám tu nóťase s internetem, takže po téhle stránce to jde...ale stejně to tu neutíká, to je děs. Sarča je dnes nějak víc chcíplá než včera, leží, tváří se nešťastně a pořád naříká, že jí bolí od kanyly celá ručička-tak nevím. Já už jsem fakt přecitlivělá, teď jsme tu měli návštěvu a nasadili mi brouka do hlavy, jsem jim říkala, že se jí ucpala kanyla a oni hned začali vyšilovat,že je to nebezpečný, jestli se to snažili protlačit, že jí mohli fouknout sraženinu do žíly a hrozí pak embolie, takový věci teď prostě snad ani slyšet nechci....teď nad tím musím přemýšlet, když jsem viděla jak tu s tím zápasili~q~
adriM+M+N 55217
20.9.2011 15:14:33
Ahojky,Kacul to je mi moc lito ~:(
No a k tomu pristupu doktoru, nemam slov...
Misa ty nitrozilni atb snasel taky dobre, navic ma casto takove vzdorujici obdobi, ze jak mu to sundali brecel, ze to chce zase ~d~
Tak drzim palce at se Sarince ulevi, je uz v poradku a nedrzi vas tam zbytecne dlouho ~;((~;((
Mate tam tv nebo nejake to mini dvd? Jste sami na pokoji?
Zuza30 45972
20.9.2011 12:47:52
Ahoj holky,
Kacul, to je hrůza, držíme palce, aby se Sárinka brzo uzdravila! Nitrožilní antb. známe, synovec dostal zápal plic ve 3 měsících (a to byl ještě narozený přdčasně ve 32 t.). Píchali mu to do stehýnka. Ten průjem bude ke všem lékům, co dostává,tak ať se to co nejdřív zlepší. Jinak u nás doma už se nudlá ostošest a doufám, že to ustojíme. Zlaté léto!
Leni, kaštánky už taky máme doma :-)
A taky se děsím zimy, teď jsme pořád byli někde venku...jednu novou zábavu doma děti ale mají, nechala jsem se zviklat od nich i od manžela a pořídili jsme si činčilu. Asi před 12 lety už jsem jednu chovala, tak nějaké zkušenosti máme. Tak ~3~
kaculaj 53510
20.9.2011 11:25:32
Holky díky, Sarče se k tomu tady dnes přidal i průjem,takže paráda....
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 17337  [Dalších 15817 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.