| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 17337  [Dalších 15807 >>]
Mišyčka a Minimišyčka 54148
20.9.2011 11:13:16
Kaculaj, taky držíme palečky, ať jste brzo fit, na nemocnici rychle zapomenou. Adélka už naštěstí nemusí na rezonanci v narkoze, ale když jsem jí to říkala, tak brečela, že se tam vždycky hrozně těšila. I když jí tam pak taky dávali kanylu, jíst a pít nesměla skoro 24 hodin, jenže to právě zapomene a pamatuje si ty hračky tam.
skallka 40226
20.9.2011 11:04:35
Kaculaj držím palce, ať je Sárince brzy líp, taky jsme si tím prošli a vím jaké to je. ještě dlouho pak trvá i rekonvalescence. Ze zkušenosti vím, že se to mohlo objevit i ze dne na den, aspoň nám to tak tvrdili, když byl v pátek odpoledne na poslech dobrý a v neděli ráno ho zavírali s jednostranným zápalem plíc :-( Tedy ale malý to zvládal naštěstí asi líp jako Sára, tak hodně sil
kaculaj 53510
20.9.2011 8:28:59
Ahoj holky, hlásíme se opět po delší době a to rovnou z nemocnice~n~ Sárinka má zápal plic. Od minulého čtvrtka měla 40 teploty, které nešly srážet a kašlala, mudři pořád tvrdili, jen srážet teplotu, poslech čistý, tak v neděli, ten den podruhé na pohotovosti, když to z tý 40 opravdu nešlo dolů tak jsem tam začala ječet, ať už za ty prachy co jsem jim za celý víkend nacpala jí odeberou krev a moč, že nesu z domu a ať udělají rentgen plic a jak se pak smekali, když na rentgenu viděli, že má ze 2/3 zasaženy plíce zánětem...průběh je teda šílený, má atb nitrožilně-pořád brečí a hysterčí, že jí bolí kanyla, dusí se hlenama, ale teploty naštěstí už po těch atb nejsou, ale úpně dobře jí pořád není.....
19.9.2011 19:40:13
Leni, nám právě docházejí vitamíny, tak jsem pořídila toto místo nich.
Druhá Leni :-) Adélka se nudí sem tam. Včera jsem jí poprvé pustila film Rio, dneska na něj chtěla koukat znova a zítra prý taky. Dneska jsme teda přišli v půl čtvrté, tak jsem vydechla a za chvilku čla dělat večeři a A u toho filmu vydržela sedět celou dobu. Ve školce mají tolik aktivit, že pak je ráda, když může doma odpočívat. Asi je to taky tím, že po obědě moc nespí, tak pak je utahaná a nic moc se jí nechce. Nebo si vezme svoje pidifigurky (směs litlpetshop, kindervejcoví, slizáci, bakugany, poníci, šmoulové atd...) a s nimi si hraje, povídá za ně, kolikrát je zábava ji poslouchat ~t~
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
19.9.2011 17:54:41
Ahojky, tak minulý týden jsme užívali na dovče v Třeboni, nádhera, vyšlo akorát počasí.

Mě se Lenča po mucosolvanu moc zahleňuje a pak zvrací, hlavně to co má k večeři, když si večer lehne. Takže jsou u nás veselé noci kdy i 2x převlíkám postel. Nejlepší je asi ten stoptussin.

Kaštánky moc pěkné ~R^

Taky se vám děti doma tak nudí? Léňa má občas už dost pubertální výlevy, pořád si chce hrát s vrstevníky, chce pořád chodit ven, či na návštěvy nebo by byla nejradši pořád ve školce. Na dovče se skamarádila s místníma holčičkama a byla ve svým živlu.i na výlety jsme jí museli přemlouvat ~8~
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
19.9.2011 17:41:35
Ahoj holky, no my dáváme ten Stoptussin, osvědčil se mi nejvíce, tak ho při kašli dávám ~j~
Ifčo, o tom Preventanu jsem taky přemýšlela, nakonec jsem si objednala v lékárně homeopatika (Engystol), protože už bereme Marťánky a nechci to všechno překombinovat... ty homeopatika beru jako prevenci, bylo u nich psané že je vhodné je brát před nástupem do dětského kolektivu 4-6 týdnů, což jsme nějak zanedbali, tak doufám že nám to pomůže aspoň teď ~;)
Emi, Pavlík taky rád v kuchyni pomáhá! jednou jsme pekli babičce dezert a Pavlík mi hodně pomáhal ~R^ já taky ráda konzumuju, takže plně tě chápu ~w~
19.9.2011 16:19:43
Kaštánky jsou krásný, my zatím nasbírali a máme je i se žaludy v misce. Jinak jsem dnes koupila Preventan Junior, tak doufám, že to k něčemu bude a baciláci se nám vyhnou
Ema + 2 56937
19.9.2011 15:05:21
Ahojky,
Leni, super zvířátka ~;) Taky musíme vymyslet nějaké podzimní tvoření. My byli o víkendu taky tvořiví, udělali jsme masku lva a dneska jsme ještě společně upekli koláč :-) Míša peče hrozně rád, já je zas ráda jím ~w~, až moc bohužel~f~

Já mucosolvan dávám, když jsou kluci zahlenění, mají i rýmu, protože pomáhá k uvolňování toho hlenu. Ale na noc pak vždy stoptusin, aby to naopak ten kašel tlumilo. Moc doufám, že letos nebude spotřeba tak velká jako loni ~8~
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
19.9.2011 13:30:34
Ahoj holky, tak jsme o víkendu tvořili z nasbíraných kaštánků a tady je výsledek ~;)

18.9.2011 21:00:00
Míšo, já taky mukosolvan už nekupuju, dřív jsem ho brala i já. Jenže pak mi ho doktorka přímo zakázala, že když nechci kašlat, tak raději stoptusin, stopkašel, protože mukosolvan nutí pořád odkašlávat
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 17337  [Dalších 15807 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.