Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Frejka a Vanesska | 51810 |
|
|
2.9.2011 21:45:32
|
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
2.9.2011 13:57:37
Leni, super fotečky! na takovém táboře by se mi taky líbilo
já jako děcko jezdila každý školní rok a těšila jsem se na ně a vždycky jak pak skončil tak mi bylo líto že už je to za náma... a to tam měli normálně i tak malé děti, nebo jste tam Leničku měli díky té vaší známé? |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
2.9.2011 10:35:25
ad tábor
ano byla na táboře na 14 dní s naší 18ti-letou známou (byla jako vedoucí). Navštěvuje jí od miminka, takže se dobře znají. Termín byl přesně od konce školky (pol.července) do konce července, takže mi to vyřešilo hlídání a v srpnu jsem si vzala dovču 14dni a pak už byla školka . byli jsme se za ní jednou podívat, byli ve stanech u řeky a zrovna jak pořád lilo a byly záplavy, tak zažila i evakuaci . Ale všechno se jí líbilo, ona prostě miluje děti. Vložím nějaké fotky:táborové hry ![]() ![]() vázání uzlů ![]() ![]() tábořiště ![]() místo činu ![]() |
|
|
2.9.2011 10:21:08
Ahojky Leni, no jak už jsem psala, Lenča do školky chodila i o prázdninách, takže žádná změna, i když vlastně ano. Včera mi manžel volal, že měli obsazenou značku a pak zjistili, že Lenička postoupila do starších a nemá pejska ale medvěda
Je to malá školka se společnou šatničkou, takže se jednalo jen o přesun z jedné strany na druhou taky mi pak vyprávěla, jak přišli nové děti. Líbí se mi, že i ty prťata příjdou do styku s předškoláky. Taky chodí hodně ven a pořád něco tvoří. Jsem spokojená![]() Adri, myslím, že jsem na to video narazila na YouTube,mám uložený odkaz na video ze srazu, klikla jsem na tvůj profil a tam bylo to video myslím, že z ciziny. |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
1.9.2011 13:11:54
Ahoj holky! koukám že se to tu ke konci prázdnin konečně trochu oživilo
Leni, Zuzi krásné fotečky a o malé od Skallky ani nemluvím, jen se rozplývám nad tou nádherou... ![]() Jinak i já myslívám na Oli, snad se drží, přeji hodně štěstíčka!!! ![]() Holky a co školka? jaký byl dnes nástup? my šli v pohodě, Pavlík se vyloženě těšil a já samozřejmě taky - bylo to náročně s obouma přes celé prázdniny a ještě předtím od půlky května v kuse až do teď... Jinak máme pochozeno po doktorech - tento týden pondělí nefrologie s Pavlíkem, já včera zubař (upadl mi kousek zubu a jinak ještě 2 kazy) a dnes s Janičkou na očním. Máme kapat přes víkend kapky a ukázat se v pondělí na měření očiček a nejspíš nás prý čekají brýlečky... však v pondělí písnu až budu vědět víc. Zatím všechny moc zdravím! |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
1.9.2011 7:47:34
Jinak porad myslim na Oli, snad se nam zase brzy ozve jak bojuje
![]() ![]() ![]() ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
1.9.2011 7:46:51
Leni a mala byla 14 dni na tabore sama? Libilo se ji?
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
1.9.2011 7:46:09
Ahojky,
Leni a Zuzi, krasne deticky! ![]() Taky jsem chtela napsat, ze je Lenicka porad stejna jen trosku "dospelejsi", ale Zuzi s malou to vidim uplne stejne ![]() U nas se taky obcas nekdo vyhodi necekane ze dne na den, no asi vsude stejne ![]() Ja mela dokonce i jinou nabidku prace a dobrou, ale prisla v docela nevhodnou dobu, pozde, pred letem a tudiz dovolenou, takze jsou do toho nesla.. Zvazovala jsem pro a proti a jeden duvod me nakonec dovedl k tomu, abych jeste zustala. A jeste jsem v tom obdobi dostala neco malo pridano v ramci rocniho hodnoceni. Leni a kdes videla to video? |
|
|
31.8.2011 22:50:29
pracuju v Penny
, taky člověk nikdy neví, jestli nevyletí, ale jsme dobrý kolektiv, tak snad se udržíme, jak jsem psala, sice umí zaplatit ale za velku dřinu a nátlak |
| Zuza30 | 45972 |
|
|
31.8.2011 21:59:50
Ahojky, tak já taky zkusím vložit akt. fotku, snad se mi to povede, taky už si to nepamatuju
Leni, Lenička mi přijde pořád stejná Děláš pořád v Lidlu jako zástupkyně vedoucí?U nás v práci se to zostřuje, dnes dostal kolega zničehonic výpověď pro nadbytečnost , takže za něj nikoho zřejmě brát nebudou a nechci ani vědět, na koho to zas padne... Takže od devíti k pěti... ![]() ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.