| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1580] Názory 15811590 z 17337  [Dalších 15747 >>]
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
2.9.2011 13:57:37
Leni, super fotečky! na takovém táboře by se mi taky líbilo ~:-D já jako děcko jezdila každý školní rok a těšila jsem se na ně a vždycky jak pak skončil tak mi bylo líto že už je to za náma... a to tam měli normálně i tak malé děti, nebo jste tam Leničku měli díky té vaší známé? ~;)
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
2.9.2011 10:35:25
ad tábor
ano byla na táboře na 14 dní s naší 18ti-letou známou (byla jako vedoucí). Navštěvuje jí od miminka, takže se dobře znají. Termín byl přesně od konce školky (pol.července) do konce července, takže mi to vyřešilo hlídání a v srpnu jsem si vzala dovču 14dni a pak už byla školka~R^. byli jsme se za ní jednou podívat, byli ve stanech u řeky a zrovna jak pořád lilo a byly záplavy, tak zažila i evakuaci:-). Ale všechno se jí líbilo, ona prostě miluje děti. Vložím nějaké fotky:

táborové hry

vázání uzlů :-)

tábořiště

místo činu
2.9.2011 10:21:08
Ahojky Leni, no jak už jsem psala, Lenča do školky chodila i o prázdninách, takže žádná změna, i když vlastně ano. Včera mi manžel volal, že měli obsazenou značku a pak zjistili, že Lenička postoupila do starších a nemá pejska ale medvěda ~:-D Je to malá školka se společnou šatničkou, takže se jednalo jen o přesun z jedné strany na druhou ~;) taky mi pak vyprávěla, jak přišli nové děti. Líbí se mi, že i ty prťata příjdou do styku s předškoláky. Taky chodí hodně ven a pořád něco tvoří. Jsem spokojená~R^

Adri, myslím, že jsem na to video narazila na YouTube,mám uložený odkaz na video ze srazu, klikla jsem na tvůj profil a tam bylo to video myslím, že z ciziny.
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
1.9.2011 13:11:54
Ahoj holky! koukám že se to tu ke konci prázdnin konečně trochu oživilo ~;) Leni, Zuzi krásné fotečky a o malé od Skallky ani nemluvím, jen se rozplývám nad tou nádherou... ~s~

Jinak i já myslívám na Oli, snad se drží, přeji hodně štěstíčka!!! ~;((

Holky a co školka? jaký byl dnes nástup? my šli v pohodě, Pavlík se vyloženě těšil ~R^ a já samozřejmě taky - bylo to náročně s obouma přes celé prázdniny a ještě předtím od půlky května v kuse až do teď...
Jinak máme pochozeno po doktorech - tento týden pondělí nefrologie s Pavlíkem, já včera zubař (upadl mi kousek zubu a jinak ještě 2 kazy) a dnes s Janičkou na očním. Máme kapat přes víkend kapky a ukázat se v pondělí na měření očiček a nejspíš nás prý čekají brýlečky... však v pondělí písnu až budu vědět víc. Zatím všechny moc zdravím!
adriM+M+N 55217
1.9.2011 7:47:34
Jinak porad myslim na Oli, snad se nam zase brzy ozve jak bojuje ~;((~;((~;((~;((
adriM+M+N 55217
1.9.2011 7:46:51
Leni a mala byla 14 dni na tabore sama? Libilo se ji?
adriM+M+N 55217
1.9.2011 7:46:09
Ahojky,
Leni a Zuzi, krasne deticky! ~g~
Taky jsem chtela napsat, ze je Lenicka porad stejna jen trosku "dospelejsi", ale Zuzi s malou to vidim uplne stejne :-)
U nas se taky obcas nekdo vyhodi necekane ze dne na den, no asi vsude stejne ~d~
Ja mela dokonce i jinou nabidku prace a dobrou, ale prisla v docela nevhodnou dobu, pozde, pred letem a tudiz dovolenou, takze jsou do toho nesla.. Zvazovala jsem pro a proti a jeden duvod me nakonec dovedl k tomu, abych jeste zustala.
A jeste jsem v tom obdobi dostala neco malo pridano v ramci rocniho hodnoceni.
Leni a kdes videla to video?
31.8.2011 22:50:29
pracuju v Penny ~:-D, taky člověk nikdy neví, jestli nevyletí, ale jsme dobrý kolektiv, tak snad se udržíme, jak jsem psala, sice umí zaplatit ale za velku dřinu a nátlak
Zuza30 45972
31.8.2011 21:59:50
Ahojky, tak já taky zkusím vložit akt. fotku, snad se mi to povede, taky už si to nepamatuju :-)
Leni, Lenička mi přijde pořád stejná ~;) Děláš pořád v Lidlu jako zástupkyně vedoucí?
U nás v práci se to zostřuje, dnes dostal kolega zničehonic výpověď pro nadbytečnost ~a~, takže za něj nikoho zřejmě brát nebudou a nechci ani vědět, na koho to zas padne... Takže od devíti k pěti...

[<<Předchozích 1580] Názory 15811590 z 17337  [Dalších 15747 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.