| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 17337  [Dalších 15757 >>]
Mišyčka a Minimišyčka 54148
3.9.2011 22:07:20
bolest
Mišyčka a Minimišyčka 54148
3.9.2011 22:04:28
Ahojík, tak předně musím pochválit fotečky, krásný, hlavně dětičky, no rostou nám pěkně. ~g~
Taky pořád myslím na Oli, hlavně držím palce, aby bylo líp.
Jinak já v pátek měla už první propustku z práce, volali ze školky, že má Ada něco s kolenem, že se jí až klepala nožička, když šla do schodů. Ale neupadla, nic, prostě nevěděli z čeho. Ale jak měla ty operace hlavičky, tak se bojí a hned volali, hlavně taky byl pátek a odpoledne bych tu těžko naháněla nějaké doktory. Než jsme dojeli na chirurgii, tak ji nožička nebolela, ale doktor říkal, že si to koleno mohla lehce vyvrknout, tak ji to tu půlhodinu bolelo. Člověka taky kolikrát píchne a ti naši prckové takovou boles třeba ještě neznají a nedovedou se s tím srovnat. Takže jsem na hoďku a kousek zmizla ze školy a pak ji zase vrátila do školky, že už je to dobrý. Dneska v pohodě lítala po hroudách, když jsme vybírali brambory.
adriM+M+N 55217
3.9.2011 21:30:36
Ahojky,
holky a kde vlastně má být ta hranatá závorka? Za img src= anebo už před tím?
Leni, tak to je fájn, že si měla nad ní dohled známé, určitě si to užila. Akorát nevím jak bych to zvládla já, bylo by mi šíleně smutno ~:-D Ale je fakt, že vám to vyřešilo i ty prázdniny ~R^
Zuzi já aktivně hledala začátkem roku, do 31.3. jsem měla smlouvu na dobu určitou, takže jsem v podstatě mohla odejít hodně narychlo. Jenže než rozešleš ty životopisy, začnou se často ozývat i s měsíčním odstupem... Byla jsem nakonec na třech pohovorech, ve dvou postoupila až mezi poslední 3,4, ale nakonec jsem nesehnala nic. Tak mi dali tu smlouvu na neurčito v práci a od 1.4. se ozývali zase, jenže to už chtěli nástup co nejdříve, ideál do 14ti dnů a v práci by mě narychlo nepustili, až za ty dva měsíce. Tak jsem to nechala být.
Takže v létě už jsem nehledala vůbec, ta nabídka byla přes kámošku, kolegyně její odešla a šéf jí řekl, že kdyby někoho vhodného na to místo znala, vzal by ho hned... A pak jsem měla ještě možnost dělat na soudě, ale taky s dojížděním, ale tam je to bída finančně. S tím co bych projela bych nebyla daleko od peněz co byly na rodičáku ~d~ Ale zase tam není problém vzít si nemocenskou, paragraf + lepší možnost pružné prac. doby, to je vše co mi teď chybí..
Tam dělá kámoška 13 let, je i vedoucí a vím, že tam můžu přinejhorším i v budoucnu zatím, takže kdyby někdy mělo být nejhůř a měla bych být bez práce, tak bych šla tam.
Zuza30 45972
2.9.2011 22:25:11
Leni, pěkné fotky z tábora! To je Lenička šikulka, že to tak zvládla, my přemýšlíme příští rok o táboře pro Ondru, a to mu bude osm a nevím, jak to zvládne :-) Ale je pak fajn, když tam má někoho takhle známého, obzvlášť "dospělého".
Adri, a Ty jsi práci před tím létem aktivně hledala nebo to byla nějaká náhoda?
Na Oli taky myslím a držíme palce ~;((~x~
A Skallce jsem zapomněla pochválit fotky~R^
Mabelka 29 50861
2.9.2011 22:06:13
Frejko ~:-D No já už jsem to skoro taky zapomněla, nedávno jsem si to oživila:
hranatá závorkaIMG SRC=adresa z vlastností obrázku někde na netuhranatá závorka

Snad se to dá pochopit ~f~

Fotky dětí jsou parádní, taky se mi zdá, že se nezměnily, jen jsou větší :-)

Na Oli taky často myslím ~6~ Snad se nám zase brzo ozve ~;((
Frejka a Vanesska 51810
2.9.2011 21:50:12
POMOOOCCTTTT nebo to tady těmi pokusy zahltím :-) ~o~
Frejka a Vanesska 51810
2.9.2011 21:47:34
Zas nic, jsem nemožná, neschopná, kde jen dělám chybu?

[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 17337  [Dalších 15757 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.