| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 17337  [Dalších 15657 >>]
adriM+M+N 55217
4.8.2011 21:45:51
Ano, ten virus má spousta lidí v sobě, jen u někoho zaútočí...
Mmch jsme doma ~;)
Uf já dnes v práci od šesti a ještě teď jsem si něco dodělala znovu, pak zítra a 14 dní volnoooo ~z~
Mišyčka a Minimišyčka 54148
4.8.2011 19:35:49
Míšo, já je právě měla nějak šíleně vysoký, když jsem byla těhu, to jsem chodila i na hematologii.
Mic-halka a Nicolka 54963
4.8.2011 12:00:30
já mám taky EBV, nicméně moje doktorka to zjistila a řekla, že ho má v krvi každý a jen se zvyšují protilátky po jakékoliv nemoci. Ona to neřešila, že to je normální.
U mě měli podezření na mononukleózu někdy, když bylo asi 21 let, poslali mě na infekční, tam mě doktorka vyšetřila, řekla jí, že se jí to zdá OK a poslala mě domů ;-)
Pa
adriM+M+N 55217
3.8.2011 21:48:00
No jo holky, on už je v pohodě, atb už téměř dobrané, nic mu není. Mandle, všechno v pořádku. Jenže jde o to, že ta játra se z toho vždy vzpamatovávají déle, tak nevím jak dlouho ho tam chtějí držet ~7~
Nemá to nějak tragické, jednu hodnotu v normě, jednu lehce zvýšenou, ale prý to k mononukleoze patří no ~d~ Dieta a klid bude na dlouho, to jo...
Mišyčka a Minimišyčka 54148
3.8.2011 10:38:50
Ahojík,
Adrim, já ji měla, ale to bylo na vysoký, malý mají slabší příznaky, mě bylo hrozně, pamatuju, že jsem nemohla ležet na zádech, protože jsem se dusila mandlema, jak jsem je měla nateklý. Pak jsem půl roku držela jaterní dietu, nic smaženého, mastného a tak. Nemohla jsem cvičit, jinak nic jiného zvláštního. No a jako památku mám zvětšenou uzlinu na krku, už se prostě nevrátila. Musím ji hlídat. Protože mám v krvi ten virus EBV, co po mononukleoze zůstává. Když se mi třeba někde udělá zánět, stačí i jen zatržená kůžička u nehtu, co se podebere, tak mi naběhnou i uzliny.
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
3.8.2011 10:10:40
ehm - počkala a vyhíbám, to jsou překlepy~f~
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
3.8.2011 10:09:42
Adri, měla jí kamarádka, po atb by se z toho měl dostat, horší je to doléčení, kdy se může stát, že půl roku se bude muset držet v klidu a držet dietu. Ale tto záleží až na těch jaterkách. Posíláme pusinu do nemocnice. Jinak Lenče ten váček sám prasknul, tak jsem ještě poškala, jestli se sám nezahojí, kdyby se začal zase dělat, tak už k dr. naklušem. Trošku se tomu vyníbám, protože to fakt neni příjemný se s ní prát ~7~
adriM+M+N 55217
3.8.2011 9:01:14
Bobysku nejsme, mluvi o zitrku, ale urcite to zalezi na vysledcich krve a utz a to budou delat znovu pocitam zitra rano, aby to bylo vypovidajici...
bobysek2 43213
2.8.2011 18:49:43
AdriM, už si ty příznaky přesně nepamatuji. Vím jen, že měl něco v krku, ale uzliny zvětšené neměl. Spíš bílé fleky na mandlích a prostě klasika teploty, kašel šílený a rýma a nezbavil se toho ani po dvou ATB a teprve potom nám udělali testy i na tu mononukleózu. Dali jiné ATB a konečně se z toho dostal, táhlo se to s náma 3 týdny. Už jste doma z nemocnice?
adriM+M+N 55217
2.8.2011 15:06:10
jinak ten klidovy rezim narizuji vzdy po mononukleoze, bude to lahudka, protoze uz ted se citi fit...
Jesteze jsme nemeli zadnou dovcu u more v planu.
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 17337  [Dalších 15657 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.