Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
2.8.2011 15:05:10
Je Bobysku a vy jste meli priznaky jake?
My meli jedny atb a kvuli tem jatrum, slezine mu davaji kortikoidy ted. |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
2.8.2011 13:33:57
Hoj, také gratuluji Skallce k mimískovi. Ty jo, přijde mi to věčnost, co byli moji kluci miminka. Leni, moc krásné fotky z dovolené. No, to počasí je fakt hrozné. Mám pocit, že snad vůbec nebylo léto. Už nevím, jak děti doma zabavit, tak jsem nakoupila nepromokavé obleky a vyrážím ven i v děšti. Akorát mladší Míša je děsné střevo a x-krát si mi do kaluží sedne a nebo tam různě spadne
. Nechce se mi sedět na kočárku pod pláštěnkou a být celé dny s nima doma též nejde, tak ať si užijí kaluže. Leni, doufám, že problém se zubem Leničky už je vyřešený. Adri, doufám, že Míša už je na tom lépe. Náš Martínek tu infekční mononukleózu měl loni na jaře. Hnus, měl 3 ATB za sebou, sice neskončil v nemocnici, ale trošku jsem se zlobila, že mu testy na to udělaly tak pozdě a přišlo se na to pozdě. Musel pak dostat nějakou speciální léčbu iminuty, aby se z toho dostal, nesměl moc cvičit a nesměl být půl roku očkovaný. Naštěstí játra měl v pořádku, takže jsme dodržovali jen mírnou dietu, né žádnou přísnou. Tak držím palce, ať jste brzo doma. |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
2.8.2011 11:20:50
Taky ještě jednou gratuluju k mimískovi !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andreo, no Vy si teda užíváte, no tak aspoň, že to nepřechodil... Lenko, co zub, asi je pryč, co , když jsi už pak nepsala ??? DRŽÍM VŠEM PALEČKY ! Papá |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
1.8.2011 15:23:59
Ano Leni, priznaky byly nejdrive ta boulicka, potom na utz zmerili ze ma 2,5 cm. pak 2-3 dny teplota, ale jen do 38,zadna extra vysoka,unava,obcas rekl, ze ho boli hlava. Az den pred pobytem jsem videla zvetsene mandle s povlakem i ja. Zadna ryma, kasel.
Jj Emi u tech infekcnich onemocneni to je bohuzel na izolaci. Ale nebylo to tak hrozne, mel tam par hracek, obcas jsem sla neco pujcit do herny / kostky apod. Prvni dny byl navic slaby a unaveny tak i vice spal a odpocival. Pak jsme v leze v posteli cetli casopisy, takove ty detske Meda pusik, Slunicko, bavi ho tam ty ukoly, bludiste, cisla apod. Akorat vybarvovani uz ho moc nebere, tak jsem vybarvovala vice ja Jo a hrali jsme slovni fotbal x hodin denne, z toho uz mi trochu hrabalo Ja jsem rekla slovo,pak jsem mu rekla na jake pismeno konci a on na to pismeno vymyslel dalsi slovo. To ho bavilo hodne. Cetla jsem mu knizku vzdy pred spanim vecer a v poledne, muzu rict, ze tak dlouho jsem si ani ja neodpocinula..Akorat me stve, ze uz tam ted s nim nemuzu byt, je to mazec, si nekdy rikam jestli neni lepsi se na tu praci vykaslat,ale bohuzel pracovat je taky potreba ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
1.8.2011 14:34:24
Emi, to máte super že vás tak pojede tolik dohromady!!! mně se líbí takové společné akce s dětma, akorát můj na to moc není... vydržel s náma jen cca 1 den, a pak jel zpátky domů, že prý do práce... prý mají termíny, ale myslím že spíš se mu moc nechtělo dělat různé výlety a tak to vyřešil po svém. U nás bylo taky celkem 5 dětí, akorát všechny různě staré
![]() ta Sepetná je přímo na Ostravici - je to rekreační centrum, kde je hotel, penzion, bungalovy a mají tam právě to krásné prostředí, hřiště pro děti, bazén, bowling, fitness i wellness (http://www.sepetna.cz/)my tam ubytovaní nebyli, jen jsme tam dojeli na ten bowling aby měli děcka nějaký zážitek ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
1.8.2011 13:38:11
AHojky!
Tak předně moc blahopřeji Skalce k miminku . Jak já bych si zase pomačkala nějaké čerstvoučké miminečko!![]() ![]() Leni, hezké fotečky, ta Sepetná to je kde? Už jsem to slyšela ale teď nevím, někde u Ostravice? My vyrážíme na Slovensko za týden, už se moooc těšíme, snad nebude podzimní počasí jako teď . Jedeme se známýma, celkem 5 kluků do 5 let, to bude nářez Ale kluci si to aspoň užijou. Adri, tak to mi nedošlo, že budete přímo izolovaní, tak to je smůla. To si nedovedu představit. Co jste tam celé dny dělali? Dovezli jste mu tam hračky? Nebo tam něco je? Snad už ho brzy pustí, držíme palce |
|
|
1.8.2011 10:47:21
jejda Adri, tož ty příznaky které jsi tu popisovala byly nakonec ta infekční mononukleoza? jakým způsobem se to léčí??? ať je Míšovi brzo lépe a hlavně ať je brzy doma
![]() já dnes byla s děckama na dětském, Pavlíkovi ještě dělali jeden odběr krve na zjištění, zda netrpí nesnášenlivostí laktozy či není alergický na lepek... to pobolívání bříška se mu totiž dost často vrací, tak se snažíme zjistit čím by to mohlo být... jo a nechala jsem si vystavit lékařskou zprávu pro pojišťovnu jak jsme leželi v té nemocnici a představte si že si dětská účtuje poplatek 190Kč! to se mi zdá trochu přehnané, za vyplnění 3 řádků a podpis... |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
1.8.2011 9:52:08
Ahojík holky,
předně moc gratuluji Skalce k holčičce, tedy k párečku Přeji hlavně zdravíčko ! ![]() Leni moc hezké fotečky, je super, že i v tom hrozném počasí jste si to dokázali užít. Je to fakt šílené, opět se mi potvrdilo, že dovolená v ČR je pěkný risk... Leni se zoubkem mi je to moc líto, malý má právě zoubek vytrhnutý, zubařka tehdy řekla, že kdyby mu to zaplombovala, že by mu to nateklo, že to je na vytržení, tak vidím, že to je asi ten případ... Cítím s tebou, vím jaké to je, když malého trápí u zubaře, ale někdy je lepší vydržet to vydržení - bylo to pár vteřin a je pak klid... Ať se nepoškodí ještě i zárodek nového zubu, držím palce ![]() Jinak u nás to je infekčí mononukleoza, od středy do včera večera jsem byla s malým non stop v nemocnici, teď tam je manžel. Potřebuji ještě v práci odklepat 5 dní, protože kdybych si vzala paragraf, kolegyni zruší dovču A pak mám 14 dní volno, tak aspoň tak! Doufám, že nás už brzy pustí, protože je bobek na izolačce, moci tam být s dětma, nesl by to určitě o dost lépe. |
|
|
1.8.2011 0:11:11
Ahoj holky, prvně bych chtěla ještě jednou Skallce pogratulovat k Marušce! opravdu krásná holčička, viděla jsem fotky na FK
jinak my byli minulý týden u tety na chalupě u lesa, bohužel nám počasí moc nevyšlo, ale i tak jsme si ten týden krásně užili. Byli jsme tam se sestřenkou a dětma od bratránka a podnikli jsme náhradní program když pořád pršelo a byla mlha... tady je pár foteček ![]() ![]() bowling na Ostravici ![]() hřiště na Sepetné ![]() krytý bazén na Olešné ![]() trampolíny v Gibon parku (Rožnov pod Radhoštěm) ![]() aquazorb taky v Gibon parku ![]() a obří skluzavky taktéž Gibon park ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.