Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
26.7.2011 19:59:26
Adri, mě napadla alergie na nějaké pyly, nebo zvíře? Píšeš opuchlé oči a uzlinu, to by odpovídalo, prý může být i zvýšená teplota, tělo přeci jen proti něčemu bojuje. Nebyl s nějakým domácím mazlikem poslední dobou? Pokud má krev v pořádku, tak to zánět nebude. A nepíšeš, jestli ho to bolí na dotek, nebo při pohybu.
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
26.7.2011 12:20:43
TEda Adri, to me mrzi, ze to Míšu ještě trápí. Mě napadl zánět dutin ale když ti říkala, že by se to v krvi poznalo tak nevím no.
Asi bych osobně nasadila aspoň ten sinupret nebo něco podobného přírodního na odhlenění. Uvidíš co poví zítra dr., možná vás pošle na ORL a tam by to měli poznat. Máš pravdu, nemoci se vždy vyvrbí zrovna jak se to nejmíň hodí :( Přeji brzké uzdravení ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
26.7.2011 10:36:00
je jsem to odklikla nechtene asi...
zanet lymfatickych uzlin, ale dnes jsem volala na vysledky a nepotvrdilo se to. Ze tu krev nema zas tak spatnou se znamky zanetu a zitra ma prijit ze se na nej podiva s odstupem dvou dnu. A mam davat jen teply obklad a nurofen, panadol na teplotu. Nechci do nej cpat hned atb, ale zase mi prijde divne nic mu nedat, kdyz se vubec nelepsi a potize jsou uz od patku, zitra streda ![]() Nemate s tim nekdo zkusenost? Pry kdyby mel i hnisavou rymu nebo neco, mel by to v te krvi. Ale ty natekle ocka a bubla to v nem hlavne kdyz spi, pritom se ani vysmrkat nemuze, zkousi ale nic mu nejde. Kdyby byla nejaka rada, budu rada. Nejhorsi je, ze s nim nemuzu byt doma, protoze ted dva tydny zastupuji kolegyni, ktera ma volno. A kdyz neprijdu, byl by to dost velky pruser tim padem, navic bych si pak nemohla vzit nejspis ani volno ktere mam naplanovane dva tydny v srpnu a to uz mame domluvene aktivity i zaplacene ![]() Nevim proc nemuze nekdy onemocnet kdyz nejsou zrovna dovolene.. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
26.7.2011 10:29:33
Ahojik holky,tak my jsme v tomto "krasnem" lete nemocni.
Maly mel (samozrejme v patek odpoledne) boulicku pod celisti,jakoby pod uchem. Tak jsem se lekla, ze to jsou priusnice, pak me Ema zklidnila, ze jsme na to ockovani. Ale boulicka porad je, od soboty mirne zvysene teploty a oblicejik ma cely takovy natekly. Prijde mi, ze ma treba neco ucpane uvnitr, ted jak usne tak dost chrapti, ale ani kdyz chce smrkat tak to nejde. Vcera tam nebyla ani nase dr., tak jsme sli na zastup, vzali mu krev, ze mozna zanet lymfaticky |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
26.7.2011 10:29:33
Ahojik holky,tak my jsme v tomto "krasnem" lete nemocni.
Maly mel (samozrejme v patek odpoledne) boulicku pod celisti,jakoby pod uchem. Tak jsem se lekla, ze to jsou priusnice, pak me Ema zklidnila, ze jsme na to ockovani. Ale boulicka porad je, od soboty mirne zvysene teploty a oblicejik ma cely takovy natekly. Prijde mi, ze ma treba neco ucpane uvnitr, ted jak usne tak dost chrapti, ale ani kdyz chce smrkat tak to nejde. Vcera tam nebyla ani nase dr., tak jsme sli na zastup, vzali mu krev, ze mozna zanet lymfaticky |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
21.7.2011 22:00:36
Leni, to je nepříjemné, dobře, že už jste doma. Snad to nic nebude, držím palce, ať už jste fit.
![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
18.7.2011 13:17:49
Michalko, to je super že se držíte zdraví!!!
jen tak dál a co se týká zubaře, tak my se zatím držíme s čistým štítem ![]() |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
17.7.2011 23:27:40
tak to je mi líto, že takhle trávíte prázniny. Určitě to nic vážného nebude, no ale ona stačí i blbá alergie. Budeme držet moc a moc palečky !!!
![]() ![]() ![]() My hlásíme po dlouhé době návštěvu zubaře BEZ KAZU !!! Hurá (Máme už 4 plomby). Jinak jsme již 4 měsíce bez nemocí, hurá, hurá ! Čekáme furt ještě na tu autovakcínu s mandle. Papá ![]() ![]() ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
17.7.2011 22:25:43
Ahoj holky, tak jsme byli nečekaně minulý týden v nemocnici... Od pondělí si Pavlík ztěžoval na bolesti bříška, ve středu odpoledne začal zvracet a když večer usnul a vzbudil se že se mu chce zvracet šlo z něj trošičku krve... tak jsem jela raději na pohotovst a už si nás tam nechali na 2 dny na kapačkách kvůli rehydrataci...
![]() Vyšetřeníma se zatím na nic nepřišlo, ještě musíme postupně dodat na testy vzorky stolice a uvidíme... možná je to prý potravinová alergie, Pája si ztěžuje na bříško dost často a tak prozatím máme vynechat mléčné produkty.. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
14.7.2011 7:05:50
Leni my tam byli uz podruhe, ale mame to blizko. Je to tam fajn, i kdyz jet z vetsi dalky,mozna bych to s necim spojila. Neni to tam zas tak velke. My pak jeste byli na doporuceni Emy v restauraci vytopna, kde piti rozvazeji vlacky a to bylo neco pro deti (byli jsme tam jeste se synovcem). Je to od toho tak 2 km, byla na to reklama primo pri vychodu z dinoparku.
Ja stejne nevim jak vse stihnu, v srpnu mam sice dva tydny dovci, ale chtela bych jet na Slovensko, musime jet do Prahy, tam jsem pozvana i ke kamosce, dalsi kamaradka nas pozvala na chalupu do Jiznich Cech, potrebovala bych se rozpulit ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.