| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 17337  [Dalších 15617 >>]
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
13.7.2011 14:15:18
Ahoj holky, taky všechny zdravíme! Adri, viděla jsem na facebooku, že jste byli v Dinoparku ~;) jak se to Míšovi líbilo? z foteček to vypadá dost dobře, přemýšlím, že bychom si tam někdy o prázdninách taky zajeli... my jsme teď užívali volno s přítelkyní od mého bratránka a jejich synem Filípkem, je o 3 měsíce mladší jak Janička a bezva jsme si to užili. Byli jsme na bazéně a na dětských hřištích ve městě ~z~
adriM+M+N 55217
12.7.2011 10:52:37
Ahojky holky,
tak vidím, že užíváte léta jak jen to jde, to je dobře ~;) My jsme minulý týden taky výletovali a pak mě čeká dovolená v srpnu - kvůli školky. Aspoň se mám na co těšit :-)
Mišyčka a Minimišyčka 54148
1.7.2011 11:52:13
Tam záleží na kodeku, kterém je to nahráno z televize, taky mi toho spousta nehraje, nebo v jednom dvd to hraje v jiném ne
Ema + 2 56937
1.7.2011 11:10:09
Ifčo, ty se v tom vyznáš, stáhla jsem si z Youtube Peppa pig pomoci programu downloader, je to AVI, ale na přehravači mi to nehraje - píše nepodporuje video. Jiné AVI na tom jedou ~d~ Nevíš, co s tím?
Ema + 2 56937
1.7.2011 11:08:23
Ahojky!
Jak se holky máte?

Já mám Míšu dnes první den doma, bude doma celé prázdniny. Docela se těším, Daneček je v lepší náladě, když jsou doma oba, je to pro mě asi méně náročné než když je Míša ve školce. Tak už se těším, co budem společně podnikat ~z~ Ikdyž to dnešní počasí moc na léto nevypadá, lije tu jak z konve.~o~

Danečka už jsme přestěhovali k Míšovi do pokoje, tak si po 4 letech zas užívám večerní čtení v posteli ~t~ Je to super, na druhou stranu trošku smutné jak rychle ty děti rostou ~e~

Přeji všem krásné prázdniny a dovolené ~x~
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
26.6.2011 9:54:33
No tak ještě že to odmlouvání a neposlouchání neníjen u nás, už jsem se lekla že je to tím, jak jsem byla v nemocnici a střídali se babičky v hlídání

no a to pokakávání, ona chodí normálně na záchod, ale dost často má proužek na kalhotkách a to nebyla ani kakat, ale zkusila jsem dát něco na průjdem a zlepšilo se to tak uidíme, ještě zítra a snad to pak bude zase ok
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
25.6.2011 0:05:42
Oli, taky moc gratulujeme k úžasné zprávičce!!! super že se dárce našel tak rychle ~R^
K tomu vymýšlení si a odmlouvání a drzosti, to bych mohla vyprávět romány... u nás je to bohužel na denním pořádku ~f~ pokakávání jsme taky docela dlouho řešili, je to teprve tak půl roku, co už konečně začal chodit na velkou na záchod, ale i tak se nám tento týden 1x pokadil do slipků... hold se mu lepší tlačí v jiné poloze než v sedě na záchodě ~j~
Kačul, ať vám nové bydleníčko brzy klapne ~g~
Mic-halka a Nicolka 54963
24.6.2011 22:38:42
Vymýšlení si je normální, prý jim v tomto věku splývá realita s fantazií, tedy alespoň to bylo v mailu z rodinky a vidím to u Nik. Nik zlobí taky hodně i odmlouvání známe. Nik boxuje - dala mi několikrát pěstí, naposled do břicha a malá rána to zrovna nebyla. Dnes mi schválně hodila třetinu ruličky toaleťáku do nočníku, kde bylo načůráno(wc a nočník střídáme pro moji lenost a Nikčinu frekvenci čůrání - hodně lemtá, hodně čůrá), vypínáč v koupelně máme moc vysoko...
24.6.2011 15:36:39
jinak jsem se chtěla zeptat, máte někdo problém, že by se dítě začalo pokakávat? U nás je to pomale na denní pořádku, bylo to když jse přišla z nemocnice a pomale denně a pak byla pauza a zase začala a hlavně i lže strašně, navíc ještě nechce poslouchat, včera dostala teda pořádně výprask, poslední dobou odmlouvá a pod
23.6.2011 20:18:46
díky všem za blahopřání, jinak svatbu budeme mít normál na radnici ve Znojmě a pak teda nejspíš nástup, ještě se to upřesní uvidíme
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 17337  [Dalších 15617 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.