Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
13.7.2011 14:15:18
Ahoj holky, taky všechny zdravíme! Adri, viděla jsem na facebooku, že jste byli v Dinoparku
jak se to Míšovi líbilo? z foteček to vypadá dost dobře, přemýšlím, že bychom si tam někdy o prázdninách taky zajeli... my jsme teď užívali volno s přítelkyní od mého bratránka a jejich synem Filípkem, je o 3 měsíce mladší jak Janička a bezva jsme si to užili. Byli jsme na bazéně a na dětských hřištích ve městě ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
12.7.2011 10:52:37
Ahojky holky,
tak vidím, že užíváte léta jak jen to jde, to je dobře My jsme minulý týden taky výletovali a pak mě čeká dovolená v srpnu - kvůli školky. Aspoň se mám na co těšit ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
1.7.2011 11:52:13
Tam záleží na kodeku, kterém je to nahráno z televize, taky mi toho spousta nehraje, nebo v jednom dvd to hraje v jiném ne
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
1.7.2011 11:10:09
Ifčo, ty se v tom vyznáš, stáhla jsem si z Youtube Peppa pig pomoci programu downloader, je to AVI, ale na přehravači mi to nehraje - píše nepodporuje video. Jiné AVI na tom jedou
Nevíš, co s tím? |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
1.7.2011 11:08:23
Ahojky!
Jak se holky máte? Já mám Míšu dnes první den doma, bude doma celé prázdniny. Docela se těším, Daneček je v lepší náladě, když jsou doma oba, je to pro mě asi méně náročné než když je Míša ve školce. Tak už se těším, co budem společně podnikat Ikdyž to dnešní počasí moc na léto nevypadá, lije tu jak z konve.![]() Danečka už jsme přestěhovali k Míšovi do pokoje, tak si po 4 letech zas užívám večerní čtení v posteli Je to super, na druhou stranu trošku smutné jak rychle ty děti rostou ![]() Přeji všem krásné prázdniny a dovolené ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
26.6.2011 9:54:33
No tak ještě že to odmlouvání a neposlouchání neníjen u nás, už jsem se lekla že je to tím, jak jsem byla v nemocnici a střídali se babičky v hlídání
no a to pokakávání, ona chodí normálně na záchod, ale dost často má proužek na kalhotkách a to nebyla ani kakat, ale zkusila jsem dát něco na průjdem a zlepšilo se to tak uidíme, ještě zítra a snad to pak bude zase ok |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
25.6.2011 0:05:42
Oli, taky moc gratulujeme k úžasné zprávičce!!! super že se dárce našel tak rychle
![]() K tomu vymýšlení si a odmlouvání a drzosti, to bych mohla vyprávět romány... u nás je to bohužel na denním pořádku pokakávání jsme taky docela dlouho řešili, je to teprve tak půl roku, co už konečně začal chodit na velkou na záchod, ale i tak se nám tento týden 1x pokadil do slipků... hold se mu lepší tlačí v jiné poloze než v sedě na záchodě ![]() Kačul, ať vám nové bydleníčko brzy klapne ![]() |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
24.6.2011 22:38:42
Vymýšlení si je normální, prý jim v tomto věku splývá realita s fantazií, tedy alespoň to bylo v mailu z rodinky a vidím to u Nik. Nik zlobí taky hodně i odmlouvání známe. Nik boxuje - dala mi několikrát pěstí, naposled do břicha a malá rána to zrovna nebyla. Dnes mi schválně hodila třetinu ruličky toaleťáku do nočníku, kde bylo načůráno(wc a nočník střídáme pro moji lenost a Nikčinu frekvenci čůrání - hodně lemtá, hodně čůrá), vypínáč v koupelně máme moc vysoko...
|
|
|
24.6.2011 15:36:39
jinak jsem se chtěla zeptat, máte někdo problém, že by se dítě začalo pokakávat? U nás je to pomale na denní pořádku, bylo to když jse přišla z nemocnice a pomale denně a pak byla pauza a zase začala a hlavně i lže strašně, navíc ještě nechce poslouchat, včera dostala teda pořádně výprask, poslední dobou odmlouvá a pod
|
|
|
23.6.2011 20:18:46
díky všem za blahopřání, jinak svatbu budeme mít normál na radnici ve Znojmě a pak teda nejspíš nástup, ještě se to upřesní uvidíme
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.