| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 17337  [Dalších 15557 >>]
adriM+M+N 55217
3.6.2011 8:02:24
Ahojik,
Míšo budem držet palce.
Leni my den dětí vyloženě neslavili, na náměstí jsme měli akci, byli tam nějací zpěváci
ze superstar - Monika Bagárová byla fajn, ale to nebylo pro až tak malé děti ani. Já koupila Míšovi knížku Míček flíček, ale tu jsem chtěla i tak, takže to byla spíše náhoda, že přímo v den dětí.
Myslím, že s těmi oslavami se to zas nemusí přehánět ~t~
Emi Míša s pupínkama do školky nešel, i když už chodí, ale on už měl jen pár stroupečků a to z těch největších neštovic. Ale to mi říkaly holky, že ty největší se můžou hojit pěkně dlouho a už to rozhodně není nakažlivé.Je to prostě jako stroupeček - mini jako po nějaké odřenině. Možná, že má tak 2-3 stroupky už jen, jinak to má čisté a zhojené. Je fakt, že kamarádky malá má nějaké zbytky i po dvou měsících. Největší měl jednu asi na hlavě, tak tam jsem zvědavá jestli bude jizvička, každopádně bude ale schovaná ve vlasech a jinak to vypadá, že by mohl být bez jizev.
Mic-halka a Nicolka 54963
2.6.2011 23:21:54
Ahojky,
tak ráno jdem na krev, tak jsme na to zvědavá, zda se tram budem prát nebo co bude ;-)
DRŽTE PALCE TOHO 9. dopoledne, vím, že je to mini zákrok, ale i tak se bojíííííííím...
Lenko, chodila jsem te´d na rehábky, výsledkem čehož byla 2x bloklá páteř během 14-i dnů ;-), do toho jim nejde nahodit z5 žebro, dokoce mě začalo bolet jakoby na plotýnkách, tak jsem včera po roce šla na power yógu a doufám, že se začnu postupně dávat dohromady. Nějak mě přestalo bavit být čas od času na brufenech kvůli zádům...
Takže radím jógu a plavání, až budeš schopná se hejbat, papá PS : Nesmíš furt zvedat dítka ~;)~;)~;)~t~~6~~6~~6~~6~~3~
adriM+M+N 55217
2.6.2011 10:11:50
Oli drz se ~;((
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
1.6.2011 20:29:54
Leni, se zadama nezavidim.. znam to zvlastni zkusenosti. Prvni jsem mela bloklou bederni pater po porodu Pavlika a pak jeste asi rok pote a musela jsem taky chodit na rehabky, procedury a injekce. Prasky mi ale tehdy nenaordinovali. Tak at je brzy lip! ~;((
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
1.6.2011 20:27:28
Ahoj holky, tak my ted byli nekolik dni u babicky a u dedy, zitra se chystame na kontrolu s Pavlickem na ORL, tak jsem zvedava jak dopadnem... Mezitim jsem jeste v pondeli jela s Pajou na nefrologii, tak po tom uzivani prasku uz to vypada trochu lepe a mame se postupne pokouset o vysazeni plin pres noc. Tak dnes jdem spat bez pliny...
Jinak Adri, díky za tip na to ZOO! my jsme v tu sobotu ani nelitovali ze jsme nemohli jet kdyz bylo tak skarede.

Holky, a co Den deti? slavili jste nejak? my jsme s manzou vzali decka na prochazku, koupili zakusky a pak jeste chvili pobyli na hristi :-)
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
1.6.2011 19:00:39
Holky, tak jsem si konečně zašla k doktorovi kvůli bolesti zad a je z toho min. 14 dní marodný a ještě rehabilitace, dostala jsem injekci do páteře, další do zadku a hromadu prášků ~n~
Mic-halka a Nicolka 54963
1.6.2011 18:19:16
Ahojky, tak u nás to nakonec nemělo drastický průběh, uvidíme, jak dopadne krev a dle toho se uvidí. Akorát mám teda nervy na pochodu, už za týden...tedy 9. čvtrtek. Papá
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
31.5.2011 21:26:08
tak nedočítám, nemám svj notebook, jinak teda zase jdu na týden na chemo, tak snad to malá zvládne, je dost na mě fixovaná ted
skallka 40226
31.5.2011 13:40:54
Adri to jste si to krásně odmarodili, to by se mi taky zamlouvalo. ~;(( My jsme teď po dlouhé době dva dny byli ve školce jen na zkoušku a zas do konce týdne doma, ale doufám, že do prázdnin už byhom tam mohli zůstat, jak říkáš Ëmi ty děsím se sebemenšího zakašlání aby se to nevrátilo. Máme za sebou únor špitál, březen špitál, duben špitál, doufám, že teď už máme až do července vybráno a už jen do porodnice ~p~
Ema + 2 56937
31.5.2011 9:14:27
Adri, tak fajn,ze to u vás mělo takový mírný průběh a máte to za sebou~R^
A když to zaschne, tak pak už teda můžou mezi děti, nebo až je to úplně zhojené?
Míša zas pokašlává tak jsem ho nechala doma, to je docházka teda.

Já mám konečně po zkouškách, tak se mi ulevilo~z~ Doma mám všechno zanedbané, tak mám co dohánět. Chci zas začít chodit cvičit, taky jsem si koupila brusle a dala si za úkol se přes léto naučit jezdit a pokud možno se při tom nezabít ~8~~t~ To jsem na sebe zvědavá~:-D
[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 17337  [Dalších 15557 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.