| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 17337  [Dalších 15547 >>]
adriM+M+N 55217
30.5.2011 8:40:22
Jinak Leni akce v zoo ostravské je ještě tuším 19.6., není to už úplně zdarma, ale nějaké snížené vstupné tam nabízejí když se přinese vysloužilý elektro spotřebič. Je to ke dni otců. My určitě plánujeme taky jít jak bude hezky a chtěla bych letos klidně zase i do Lešné, snad se dostanem, když ještě skoro každý víkend jeden den prší tak už není pomalu kdy ~o~
adriM+M+N 55217
30.5.2011 8:38:40
Holky, tak letos jim to počasí v zoo fakt nevyšlo, ale je to pech, když to bylo v sobotu a v neděli už bylo tak hezky.
Jinak my máme po neštovicích, máme pár stroupků z těch největších pupínků co měl, ale to mi říkaly kámošky, že to se může hojit ještě dlouho. A proti tomu jak byl opupínkovaný jich je fakt malinko.Ale to už není nakažlivé, ty vodnaté pupínky nemá už dlouho. Takže u nás to mělo průběh dobrý,hlavně že nebyly ty horečky a hlavně to máme za sebou ~z~
adriM+M+N 55217
30.5.2011 8:35:47
Ahojky,
Oli vlasy dorostou, ale hlavně ať už jsi ty v pořádku!!! ~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
29.5.2011 10:20:09
jj letní sestřih
Mic-halka a Nicolka 54963
28.5.2011 8:21:50
Ahojky, tak Nik měla naposled v únoru zápal plic, do té doby zdravá až do teď. Včera se vrátila od našich - má jako by zastydlou rýmu, dnes ráno si stěžovala, že ji "píchá" v krku, v pátek by jsme měly jít na krev na předoperační....no pochybuju...spíš to vypadá, že př. týden doktor a mandle doklad třeba za 4 měsíce...:-(
Ifčo, gratulujeme !
Oli, vlásky dorostou, neboj ! Držíme palce !
bobysek2 43213
28.5.2011 7:12:00
Ifčo, moc gratulujeme k dobrým výsledkům.
Mišyčka a Minimišyčka 54148
27.5.2011 23:04:13
Skallko, to Adélka zase říká, když jí cokoli nechci (dovolit, dát, koupit atd...) MAMI BUĎ HODNÁ
vždycky k tomu svraští obočíčko, dá pusinku trošku nahoru a kouká na mě smutnýma očkama jezevčíka ~t~ a to si pište, že na jedno kdy hodná nejsem tisíckrát hodná jsem ~s~
skallka 40226
27.5.2011 22:46:15
Ahoj, Adélka je šikulka, našeho prcka bych už tam po těch všech špitálech asi neudržela :-( ani rentgen nechtěl ani vidět :-(
Leni klidový režim to se doktorům dobře říká, my už máme klidový řežim 3 týdny a ještě minimálně týden máme mít. Týden to je tomu, co už může sice ven, ale to je furt jen neběhej, netahej se, nehraj si s tou vodou, nesmíš, nedělej to, bobulek už si o mně musí myslet, že jsem psycho matka a vždy jen mi odpoví ,,ale mami já še pšeče šetším" :-) to bych ho láskou snědla ~s~ Jsem zvědavá co bude až nastoupí do školky, doufám, že už tam do toho července vydrží, protože už to doma začíná být těsné ~f~ Oli vlasy dorostou dřív než se naděješ, na léto je to praktické ~;((
Mišyčka a Minimišyčka 54148
27.5.2011 20:00:05
Adrim, zatím to má po půl roce, časem to dávají po roce, úplně nejdříve jsme měli po třech měsících. Kamarádky holčička už chodí právě po tom roce. To je hrozný, co musej kolikrát děti vytrpět.
Oli, vlasy ti dorostou, držíme palce ať už to máš všechno za sebou a doktoři mají jen a jen dobré zprávy.
teď nevím, jestli jsem tu psala, že se mi zdá, že nemá Adélka tu hlavičku srostlou, tak doktor jí tam sáhnul a říká:"to je jen díra po návrtu", tak jsem mu řekla, že když jí ve školce učesaly blbě pěšinku, tak bylo vidět jak jí tam tepe krev, on se usmál a řekl: "to není krev, to je mozek". No že jsem se ptala ~t~ nebo něco říkala. Jinak jí to možná časem doroste, ale kolikrát se stane, že ne. Tak uvidíme. Ve školce jsem řekla, ať jí dávají helmu raději i na kolo s balančníma kolečkama, dávali ji jen na koloběžku. NO taky by neměla dělat kotouhly, hopsat na trampolíně a takový ty divočejší věci.
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
27.5.2011 17:44:51
ahojky, no tak jsem ji řekla že tam dojedem pak, pokud bude táta dělat, no ale tak na 100% nedojedem, leda že by jsme snad vyhráli ve sportce a pod, ale to ona neví, jinak ve školce je taky ráda, jen to ráno vždycky

no jinak si teď přítel vzpomněl co srazík zase někdy???

jo a Adélce veliká gratulace je šikula!!!!

a jedna malá tak nějak zpráva, dneska jsem ostříhaná úplně do hola, už se to nedalo, strašně mi padali vlasy a hrůza se česat a pod
[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 17337  [Dalších 15547 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.