| Ema + 2 | 56937 |
|
|
10.5.2011 14:59:47
Adri, Míša do školky chodí, ve středu minulý týden byl po nějaké době poprvé, na druhý den už dvě děti nepřišly, že se obsypaly. Takže s nimi byl zrovna v době, kdy byly infekční. Chytnout to nemusí, ale tuto sezonu má dost oslabenou imunitu (podle těch všech nemocí) takže asi pravděpodobnost velká. Necháme se překvapit
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
10.5.2011 13:10:48
Emi 10 dní od doby co byl Míša ve školce nebo od čeho? Teď chodíte?
Ono je to fakt 50 na 50 jestli to chytnou, klidně si může i s nemocným dítětem hrát co je má a chytnout to nemusí... Míšo to je vcelku jedno jestli je v angličtině nebo v češtině, nejspíš ho mám taky v a., ani nevím ![]() Ale pokud s ním děláš tak už tam jen jednotlivé vrstvy skládáš do sebe, dám novou stránku, velikost A4, do ní hlavní fotku pozadí, pak si otevřu další obrázek co bys chtěla, přetáhnu to k tomu. K photoshopu existuje docela tlustá kniha a je asi těžké to napsat ve zprávě, návody jsou třeba tady: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=22 |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
10.5.2011 12:55:42
Ahoj, promiň, že jsem Ti zazdila příspěvek, myslela jsme, že píšeš třeba o loňském roce, nějak mi nedocvaklo, že je to současnost...
Andreo, mám Photoshop a dělám s ním, jenže v angličtině ;-) - takže na co kde mám kliknout ;-) ? Andreo a Lenko - o programu Gimp či jak jste to psaly slyším poprvé ;-) Holky chodím na rehábky ze zádama, holka je šikovná, ale mám pocit, že mi po zádech přejel parní válec ;-)...., vyskočilo mi žebro a nechce se mi vrátit z5, tak to mám asi napořád :-( Pa, za chvilku jdem na hřiště |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
10.5.2011 12:50:02
Ne, neštovice ještě nemáme
Deset dní je koncem týdne.. ale třeba ani nedorazí. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
10.5.2011 11:02:33
Jéjda Skalko, já ten tvůj příspěvek vůbec nezaregistrovala
![]() Jak je malému? Je to už lepší??? Držím moc moc palce, je to hrozné, takové stresy s dětma by vůbec neměly být ![]() A Emi vy už ty neštovice máte? Źe bych ještě něco přehlédla? |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
10.5.2011 10:48:22
Ahoj holky, tak především chci písnout Skallce že moc držíme pěstičky aby byl malý v pořádku a brzo doma
![]() ![]() ![]() Jinak Leni, krásnou mažoretku doma máte! super fotečka ![]() Emi, snad ty neštovice nebudou tak dlouhé jako u nás... přeju brzké uzdravení a učivo at ti jde rychle do hlavy... Michalko, já dělám něco podobného jak Adri, akorát teda v Gimpu. Ale pokud nemáš nikoho kdo by ti to přímo ukázal, myslím že Photoshop je jednodušší... Mějte se holky všechny moc krásně a užijte si krásné slunečné počasí! ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
10.5.2011 9:25:06
Ahojky,
Skalko, to je mi moc líto, jsi tam s ním? Přejeme ať je bobkovi brzy lépe ![]() Užijte si letní den ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
10.5.2011 8:17:16
Ahojky,
Leni krásná fotečka! Míšo já to dělám v programu Adobe Photoshop, nejdřív si stáhnu obrázky - kity různě z netu, vyberu fotky (to zabere nejvíc času) a pak v tom Photoshopu jen skládám přes sebe, záleží jestli máš ten program. Někdo pak ještě dělá v gimpu, ten je i zdarma, ale mně více vyhovuje ten první. |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
9.5.2011 9:21:22
prosím, prosím, v čem ty fotky děláš, dej mi nějaký rychlokurz/myslím to vážně - prosím do mailu, až budeš mít čas, stačí heslovitě, základy úpravy fotek mám ;-)/.
Já mám ode dneška 14 dní volna, hééééééééč, rehabilituju se po 15-i letech u firmy ;-). Naplánovala jsem si rehábky na záda, melír, Nik kožní a možná skočíme ještě na 1 ORL, protože mi přijde, že Nik zabral ten Imunor snad i na tu nosní mandli, Nik je te´d zdravá už asi 2 měsíce, nechrápe !!!!, jelikož nemá po dlouhé době rýmu, tak dýchá samozřejmě normálně nosem... Další známá oznámila velké komplikace po odstranění nosní mandle - tý to dělali v tý nemocnici, kam chci já - na její doporučení - problém se jim objevil až později, ale souvislost to má... ;-), tak chci ještě posledního doktora, aby se k současnému stavu vyjádřil - protože samozřejmě mám už bobky jenom z toho, že má mít Nik narkozu. Jinak se chystáme ve pozítří do ZOO - letos už podruhé, zase skončíme na tramvaji / vláčku ;-) :-D Nik je te´d zdravá už asi 2 měsíce, nechrápe !!!!, jelikož nemá po dlouhé době rýmu, tak dýchá samozřejmě normálně nosem... Chci s ní jít do aquaparku, ale máme po víkendu spálenej jeden loket z hřiště, jakože z povrchu hřiště, tak snad aspoň př. týden. Papa |
| skallka | 40226 |
|
|
8.5.2011 23:17:39
Já dostala ke dni matek ten nejhorší dárek ze všech dítě na jipce se zápalem plic
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.