| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1840] Názory 18411850 z 17337  [Dalších 15487 >>]
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
15.5.2011 9:26:48
ahojky, no tak já jsem teda doma ikdyž nemám čas nějak, sháním po městě a pod, no zajišťuju trochu věci na svatbu jsme se rozhodli že se vemem v srpnu, no je to hlavně aby kdyby náhodou se něco stalo se mnou, tak aby se o malou nemusel přítel hádat se sociálkou

jinak teda ještě že školku máme, nevím jak by to bylo když jsem byla v nemocnici dopolko byla malá tak teda asi do půl 3 a pak ji někdo vyzvedl
Medunka_ 16389
15.5.2011 7:59:44
Ahoj, u nas je noveho to, ze L nastupuje do skolky pri muzicke skole umeni. Do klasicke ms neni sance a psycholozka ji doporucila ms. Ukazalo se, ze situace kdy je porad jen se mnou, zacina byt dost patologicka. (resp. mc, krouzky uz nestaci - tam jsem porad s ni, i když řádí s dětmi. Potrebuje byt nekde sama, aby mohla spoléhat jen sama na sebe).

Skolicka je super, ale ma to chybku je dost daleko a konci ve 12 hodin. Není to teda skloubitelné s prací.

Vubec nevim, co bude. Uz bych mela mit pomalu skolku i pro D. a jsem z toho hodne unavena a docela spatna.
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
14.5.2011 22:00:05
Ahoj holky, tak vidím že furt se něco děje..
Skallko, doufám že malému už je líp ~s~
Michalko, doufám že i u vás je vše OK ~R^
Ifčo, na ten příští týden budeme na Adélku opět myslet ~;((
U nás pro změnu řádí nejspíš nějaká střevní viroza. Janičku něco skolilo. Začlo to už ve středu. To blinkala ráno hned po mléku a pak celý den nic, tak jsem tomu až tak velkou pozornost nevěnovala. Ve čtvrtek se vyzvracela kolem poledne. Včera po ránu "jen" vodnatá stolice, šla jsem k dětské, tak prý mám dávat Enterol a dietku, vypadalo to že už blít nebude a odpoledne včera zas a dnes 3x :-© chjo... chudáček... ~6~ snad už zítra bude líp
Mišyčka a Minimišyčka 54148
13.5.2011 19:36:23
Skallko, snad už jste si taky všechno vybrali, bude léto, tak snad už bacily zmiznou.
Adélka konečně nemá rýmu, taky juchám, ale ne nahlas, aby ji zase nechytla. V pátek jdeme totiž na krev a pak v úterý jedeme zase do Motola na rezonanci, tu máme naplánovanou na středu. Tak už předem držím palce.
Míšo, Ada je taky samá modřina, teda jenom na nohou, na hlavičku nesmí spadnout, nevím, jestli jsem to tu psala, ale zdá se mi, že tu hlavičku (lebku) nemá pořád srostlou, tak chtějí svolat konzilium, aby to projednali, co dál. Jestli počkat nebo tam dávají nějakou destičku. ~d~
Mic-halka a Nicolka 54963
12.5.2011 21:24:47
no to není jedno, jestli to je nebo není v angličtině, když už anglicky vůbc neumím :-)
Děkuji za nápovědu, díky, díky.
My byly včera v ZOO, hned v v půl jedenáctý si tam Nik narazila o kovové držadlo na houpačce pro 2, po chvilce dobrý, smála se, běhala...
Doma navečer oznámila, že jí furt bolí hrudní kost a večer, že pupík a od pupíku do obou stran...takže Thomayerka - pohotovost, strávili jsme tam 3 hodiny, rtg hrudní kosti, sono celého bříška a vyšetření u doktora...OK - příjezd odmů 0.15 hod. ;-)
Dnes kontrola na chýře na Budějárně, OK - akorát cestou tam v autě 2x blinkala, ale to u nás může být stále ještě furt tím refluxem - máme stále tendenci blinkat v autě a autobuse... Tak snad OK. Je veselá a v poho.
Akorát jsem teda objevila 2 malý modříny dnes v oblasti ledvin, ale to měla až z asi z dalšího držkopádu, kdy zas hodila parakotoul, prootže zas lezla tam kam neměla - náraz do hlavy, ramínka a nejspíš teda zad. My máme furt nějaký úrazy...už jsem z toho na prášky...teď mi přijde na uhlídání snad ještě horší, než když začínala chodit, stavět se, furt někam leze........horor....... !!!A hlavně nemá strach, že se jí něco stane.~q~~a~~d~
skallka 40226
11.5.2011 21:00:08
Já nevím kde jsme k tomu přišli :-( před dvěmi měsíci ta laryngitida a ted zas tohle. Ale on už od té laryngitidy nebyl dobrý furt kašlal a kašlal, ale doktor říkal, že poslechově tam něco malinko slyší, ale přeléčili jsme a dobré A tohle bylo ze dne na den. V pátek odpoledne k doktorovi, od doktora už přišel a do dvou hodin čtyřicítky to trvalo do neděle. Ale ten kašel se mi prostě nezdál nijak zásadní, jen mi vadily ty teploty, které nešly dolů a objevily se mu takové zvláštní flíčky po těle. Měla jsem strach z meningitidy :-/ ale hned mně uklidnili, že se toho nemusím bát. Jenže ho vyšetřili a řekli, že to je celkový kolaps organismu a večer mi muž volal že rentgen ukázal zápal plic.
Nevím kde je ta chyba, že nás to tak často položí do těch nemocničních lůžek :-(
Ema + 2 56937
10.5.2011 22:19:09
Skalko, a jak jste k tomu přišli? Nějak delší dobu kašlal nebo jak?
skallka 40226
10.5.2011 22:10:11
Ahoj, já bych tedy byla pro neštovice, aby už si je odbyl teď, ikdyž zrovna teď ne, protože jeho imunitní systém je na sračku :-( Naštěstí už je na normálním pokoji a bez teplot, hned se na něj kouká líp. V nemocnici je s taťkou, je třeba na něj teď pevná ruka, jelikož se mu už ty vyšetření nelíbí. Vzhledem k pokročilému stavu bych už to nezvládla opatrovat ho tam. Zítra bych už měla jít muže vystřídat, ale snažím se ho přemluvit, aby tam ještě vydržel, doufám, že nás pustí do domácí péče, když teploty ustoupily. To by bylo super, už mám vyhlídnutý inhalátor elektrický a podřídím vše tomu, aby byl brzy fit, ikdyž to bude chtít nejmíň měsíc rekonvalescence :-( chjo já se tak těšila na vystoupení ke dni matek a na jeho první radovánky :-( budu si muset počkat
Ema + 2 56937
10.5.2011 17:45:31
Já myslím, že je to infekční už den či víc před výsevem. Jinak by se to v té školce ani nerozšířilo, obsypané dítě tam nikdo nepošle (snad~j~) Mě v pátek učitelka říkala, že v jedné třídě je jen 6 dětí, prý vesměs neštovice. No uvidíme, co bude. ~d~
adriM+M+N 55217
10.5.2011 15:04:35
A je to infekční teda den před obsypáním? To právě Míša měl taky tak, do pátku odpol. byl s Natálkou a v sobotu už to měla.
Ale od té doby je taky více dětí nemocných, i když já nemám tak přesné info, ale ve vedlejší třídě jich prý odpadlo pět, no uvidíme ~d~
[<<Předchozích 1840] Názory 18411850 z 17337  [Dalších 15487 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.