| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1910] Názory 19111920 z 17337  [Dalších 15417 >>]
Ema + 2 56937
12.4.2011 14:19:50
Ahojky!
Leni, Pavlík je šikulka~R^ Taky jsme měli v plánu na odpoledne kolo, ale rozpršelo se, tak budem muset vymýšlet něco doma.
A opravdu Ifčo, taky bych Adélku tipla starší, ale možná to dělají ty brýličky. Pejsek je váš?
Danielek je z pejsků úplně mimo, ten by se mu líbil ~z~
Míša chodí od začátku dubna do školky, nadšení pomalu opadlo a dnes už se mu tam moc nechtělo.. ale naštěstí se dal zatím v pohodě ukecat, jsem zvědavá jak se to bude vyvíjet dál.
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
9.4.2011 22:01:31
Ahoj holky, taky vkládám jednu aktuální fotečku z tohoto týdne ~;)

(kolo k narozeninám - dostal od babičky a dědy ~;))

Jinak Ivi, jak tak koukám na Adélku, je to teda velká slečna ~g~ hádala bych jí určitě tak 5 let, když to porovnávám s náma...
Mic-halka a Nicolka 54963
9.4.2011 19:26:30
OLI, TAK TO JE SUPER, MOC NA TEBE MYSLÍME A DRŽÍME PALCE !!!~;((~;((~;((
Ještě Vás nemám dočtený.
Magnetickou stavebnici máme od Vánoc, moc si s ní Nik nehrahje.
K narozkám ode mne dostane Vodní svět a Hotel Pynypon a nějaký kravinky.
http://www.eproton.cz/vodni-svet-mattel-cutant/240959.html
http://domecky-pro-panenky.heureka.cz/hotel-pinypon/?gclid=CPWn2a75j6gCFUO-zAodQUugCw
Oboje jsem koupila před měsícem á 499 Kč.
Ještě by jsme potřebovali sehnat levně Květinový dům Pinypon.
Nik bude mít docházku leden-červen ve školce 1, 5 dne ;-), platím taky každý měsíc včetně prázdnin ;-)
Dneska jsme byli v Národním muzeum, podívat se na kostru. tuhle chtěla po mojí mámě, aby jí ukázala kostru ;-) :-D:-D:-D
Jinak Nik je nějaká hrozně zlobivá poslední dobou~o~~a~
Papá
Mišyčka a Minimišyčka 54148
8.4.2011 21:52:40
Naše dvě aktuální fotky

8.4.2011 21:40:54
Adri, je to kombinovatelné s tím legem creator, jak jsem dávala obrázek toho domečku. Domeček je docela velký, šmoulíci jsou pidi, nějaká ta rostlina je taky celkem velká, Adélka už si hraje i s těmi pidikostičkami. U nás hrozí ledaže je sežere pesan, ale ten si včera dal šneka, tak lego ani nechce~t~
adriM+M+N 55217
8.4.2011 21:14:48
Ivi já dnes v hračkářství koukala na ty šmoulíky, překvapilo mě jak je to malinké, na té fotce to vypadá tak velké ~t~ Anebo jsou různé velikosti?
Ty píšeš, že je to kombinovatelné s legem - to bylo tuším Megablocks, to myslíš s klasickým legem asi že? Ne s duplem...
8.4.2011 20:54:11
Tak my jsme dneska museli ještě pořídit dárek k svátku, Adélka je taky ještě Ema, takže už má náramek z chirurgické oceli, ještě nám ho paní do zítra zkrátí a už bude honit parádu. Stříbrný jsem nebrala, ten mi přijde, že za chvíli zčerná a asi i lehce praskne. Tohle jsou taková srdíčka spojená do sebe. Existuje k tomu i řetízek na krk, tak to budou narozky a mám vystaráno.
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
8.4.2011 20:44:49
Ahoj holky, zdravím všechny!
Ivčo, ty tipy na dárky jsou skvělé ~R^
Emi, my rukavičky na kolo už máme od loňska a tak je Pavlík naštěstí vybaven ~;) bez přilby a rukaviček bych ho na kolo nepustila... jinak k tomu stříhání... já to řeším strojkem - koupila jsem si v akci strojek na vlasy za 299Kč a už s nim stříhám minimálně 2 roky i dýl a zatím paráda ~z~
Adri, no u nás se právě slaví i ty svátky... takže to pak vyjde asi na stejno ~j~
Skallko, malému vše nejlepší k zítřejším narozeninám ~x~
adriM+M+N 55217
8.4.2011 9:43:33
Tak nic, chtela jsem ukazat jake mame kolo, jestli je v poradku. ale ma tam ty gumove konce. Ja se porad bojim mu ty kolecka sundat, prijde mi to zatim nebezpecne. Loni jsme to zkouseli, ale ma uz 16 a tak jeste uplne nedosahl na zem. Ale s koleckama jezdi na nem v pohode od lonska.
adriM+M+N 55217
8.4.2011 9:41:28
img src=
[<<Předchozích 1910] Názory 19111920 z 17337  [Dalších 15417 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.