| Ema + 2 | 56937 |
|
|
8.4.2011 9:41:14
Tak to se po těch šmoulech taky podívám, už ho žádné pohádky co máme doma nebaví...
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
8.4.2011 9:40:39
img src=
|
| skallka | 40226 |
|
|
8.4.2011 9:37:13
my tam právě ještě nebyli, jezdíváme tady do těšína ke castoramě máme to za rohem je tam myslím kaufland, ale chtěla bych vyzkoušet ten auchan
|
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
8.4.2011 9:30:35
Skallko, ty bambulky na řidítkách taky máme, někde jsem je viděla i prodávat samostatně. Brácha když byl malý, tak měl kolo po mně a tam už ty plasty na řidítkách byly špatný, jednou s tím kolem spadl a do dneška má na bradě kolečko, jak si ji rozřízl o ty řidítka
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
8.4.2011 9:27:35
Skalko co pracuji tak už nechodíme snad vůbec nikam
Ale v Auchanu jsem už dlouho nebyla ani předtím, je fakt, že jak jsme přestali používat plíny, nutrilony, tak už mi to nepřišlo nějak extra tam... Vy tam chodíte na co konkrétně? |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
8.4.2011 9:26:45
Tak Míša šmoulíky taky může, stáhla jsem mu je a baví ho, pořád se mě vyptává jak se který jmenuje, neže by to nevěděl, ale zkouší mě a já mu musím odpovídat
![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
8.4.2011 9:21:14
Adri, malá kouká něky na minimax, tam jsou na tyhle potvůrky reklamy
|
| skallka | 40226 |
|
|
8.4.2011 9:05:05
ještě jsem chtěla říct na co nás upozorňovali při nákupu kola, že to je třeba maličkost, ale může zachránit život. na řídítkách bývá po krajích taková ta guma a po krajích je hodně rozšířená takový jakby špuntek. A čím je větší, tím je to bezpečnější, protože už se prý setkali s tím, že to jedno kolo nemělo, nebo to mělo malinké a holčička si při pádu právě touto částí pořezala krk a zkončila na intenzivce. Takže tolik jen, my si tedy nechali poradit a máme ty krytky řídítek masívní
![]() |
| skallka | 40226 |
|
|
8.4.2011 9:02:25
teda u nás boduje na celé čáře animáček a tam se bez kačera a šmoulů neobejdeme
nedávno vlezl do dráčiku a hned jé šmoulové. Ale domeček tam žáden nebyl. Adri né má až zítra, dnes jen příprava. Chci zajet i do auchanu, koukala jsem na stránky a mají tam hodně levno a když to spojíme s benzínem tak bez komentáře 4,-kč na litru je znát. Co vy adri jezdíte tam ještě? Máš osvědčené značky? |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
8.4.2011 8:59:57
Leni, to máš fajn, že si je ostříháš sama! Já nás musím objednat k holiči všechny, Danielek už to má fakt ježaté, všechno mu to navíc stojí tak vypadá jak rákosníček. A Míšovi už to taky přerostlo.. jen tam s nimi nemůžu jít sama, protože chci taky ostříhat tak čekám až bude moct nějaký doprovod
![]() Adri, Buzze jsem nakonec taky objednala, ale je to taková menší figurka, to se Míšovi určitě bude taky líbit. To tulení s plyšákama u Míši vůbec neznáme, ale Dani bude přesně ten typ, pořád za sebou nějakého tahá ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.