| Ema + 2 | 56937 |
|
|
8.4.2011 8:53:19
Ahojky!
Leni, to je Pavlík šikulka! My se taky chystáme sundat kolečka, jen chci ještě radši koupit rukavičky Kolo už máme z loňska, proto tu 12", jezdil na něm už rok, ale hodně se za ten rok vytáhl, takže teď by už měl v pohodě i tu 16". Loni jsme kolečka ještě nesundávali, měl taky to kolo bez šlapek a preferoval to. Teď už prosí, ať mu kolečka sundáme, vidí kolem děti a motivace je velká Tak snad mu to taky hned půjde a neodradí ho pády. Ifčo, ten domeček vypadá super, Míša šmouly nezná tak ti by ho asi nezaujali, ale ten velký domek je krásný. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
8.4.2011 8:40:24
Skalko a malý má narozeninky přímo dnes? Pokud ano, tak přejeme vše nej nej nej
![]() Já se toho chystání na oslavu taky docela děsím, už by chtělo i pokoukat na nějakou inspiraci ... |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
8.4.2011 8:38:14
Leni přijde ti to moc jo? No já nevím, nějak jsme si to blbě navykli, že těm dětem dáváme víc než jeden dárek, třeba jeden "větší" a pak ještě k tomu něco. Ale my zase neslavíme svátek, to max. nějakou sladkost
![]() Míša si právě taky s hračkama hraje a povídá, anebo si hraje s autama a v druhé ruce má třeba plyšáka a komentuje to s ním I když je fakt, že v poslední době tomu hraní moc nedá, tak se snažím naivně doufat, že s novými hračkami se to spraví... Ale je docela mazlivý, nosí si plyšáčky i do školky, tulí se s nima, to jsem ráda.Ivi teda kulička, z které se stane panáček, když se postaví, kde ty na to chodíš Vypadá to ale nádherně, i mně samotné by se to líbilo, je to ale spíš pro holky...Ale ten šmoulí domeček chci ![]() |
| skallka | 40226 |
|
|
8.4.2011 8:22:54
super inspirace na dárečky, až bude sestřička využiju toho hned
zas to nebude za tak dlouho My koupili taky 16 kolo a už se těším jak na něm bude gatřit. Balanc taky krásně drží, jelikož máme teď kolo bez šlapátek, ikdyž včera chtěl dohnat taťku a já se na kopci už křižovala, aby tu zatáčku vybral ale smyknul a hotovson uf ![]() Včera jsem mu vyrobilo klobou kačera kabrňáka a masku, no dnes jsme šli do školky s kraválem, proč si ten klobou nemůže vzít sebou. Dovolila jsem mu jen tu masku, 2 hodiny se dřu s kloboukem a pak mi ho děti rozšůrujou za pár minut :-( Hned všatně už na všechny děti volal jak má masku a budou si hrát na kabrňáky zmiznul tak rychle, že ani nepostřehl, že nechal bonbonky pro děcka mně. Mám radost, že se z něj konečně stává trochu průbojňák a není schovaný za mou sukní.Dnes mně čeká tvorba dortu, to zas bude ostuda |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
7.4.2011 22:44:12
Zooblees
![]() ![]() ![]() normálně jsou to takové kuličky, ale když se dají na ten domeček nebo malá je dávala i na železný tác, tak se z nich stanou figurky Vyhraje si s nima dost dlouho. Vždycky si za ně povídá a tak. |
|
|
7.4.2011 22:33:35
Leni, Adélka jak byla dvakrát ostříhaná před těma operacema, tak má vlásky krásně silné
Jinak k narozkám si strašně přeje náramek jako má mamka a taky na krk, takže asi půjdu vyplenit nějaké klenotnictví, už jsem dneska byla okukovat stříbrné náramky, tak uvidím, ještě mě napadla chirurgická ocel, ta se netrhá, to stříbro by možná časem přervala. No uvidím, co kde budou mít. Od mamky dostane právě tu Šmoulinku a pak ještě máme koupenou dráhu pro takový kuličky, co když se dají na železo, tak jsou z nich panáčci, zkusím najít odkazy nebo fotky. No a od druhé babičky došla poštou nejspíš nějaká knížka a oblečení. Je to zabalené, tak nevím. Jo a ještě jsem jí nakoupila nějaká tríča na léto, už ze všeho zase vyrostla. Velikosti 116 děláme pá pá. |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
7.4.2011 21:50:04
Ahoj holky, Ivčo, díky za fotečky a odkazy - když tak na to koukám je to úžasné!!! ani jsem nevěděla že se něco takového dělá
![]() Adri, Míša teda bude mít dárků, to koukám Pavlíka takové hračky bohužel moc neberou, sama pořádně nevím čím bych mu kromě vláčků a autíček udělala radost...Jo a musím se pochlubit, že dnes Pája jezdil na tom kole co má od mojich rodičů k narozkám (to už je ten trošku větší rám, myslím 16) bez balančních koleček! a to ho dostal teď v sobotu a byl na něm všeho všudy asi 3x. Dnes jsme mu kolečka sundali ať si na ně nezvykne a vzhledem k tomu že měl předtím to kolo bez šlapek, tak mu rovnováha nedělá problém ![]() Jo a k večeru jsem dala do parády celou svou rodinku co se týká stříhání. Poprvé jsem stříhala vlásky i Janičce - už to měla dlouhé a pořad se jí to všude pletlo, navíc je mívá slepené od rýmečky a tak i vzhledem k tomu že má vlásky řídké a strašně jemné jsem jí je taky zkrátila. Snad se jí po tom sestřihu aspoň trošku zahustí ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
7.4.2011 13:30:33
Teda Ifčo to je paráda, hlavně ten šmoulí domeček!!!
Ještěže to sletí a budou za chvíli vánoce Pak mi to připomeň jo? ![]() Klasické lego už jsme někde zkoušeli, ale zatím na to nemá trpělivost, jak se to lehce bourá... |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
7.4.2011 13:28:33
Ahojky holky,
super, že Oli už je doma, moc držím palečky ať je už co nejdřív v úplném pořádku !!! ![]() Já mám dárky nakoupené, hlavně teda toho Buzze z Toystory, je to ten stejný jako v pohádce, pak Shreka mluvícího dostane od mamky, potom takového toho křečka Zhu zhu pets, je koupený v Dráčku v akci i s tím kolem ve kterém běhá. A ještě nějaké drobnosti, stejně ještě něco dostane i od další rodiny, takže toho bude zase až až. Na vánoce dostal samé auta, takže ty tentokrát nekupujeme. A šmoulí domeček mě taky zajímá I ta srubová stavebnice vypadá fajn, ale bojím se, že by zatím na to neměl dost trpělivosti. Ale třeba na vánoce bych to ráda pořídila. Taky máme lego duplo, občas něco málo přikoupíme, ale nějaké domečky apod. zatím ne.Jo a nad koloběžkou jsem také zvažovala, ale taky by to asi bylo zamítnuto, vozítek máme dost, dvě odrážedla, klasické kolo, trojkolka (tu už teda nepoužíváme)... |
|
|
7.4.2011 13:25:56
Jo a ten domek máme takovýhle, ještě jsem dokoupila podložky navíc, aby jí to šlo všechno stavět na pěkně velkou plochu
http://www.zbozi.cz/p311758-lego-creator-5891-rodinny-domek/?q=lego%20creator&sId=dAhvOLgywjsw9b49ePQC&r=zbozi1&thru=sug&productName=Lego%20Creator%205891%20-%20Rodinn%C3%BD%20domek ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.