| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
24.3.2011 21:43:48
A jak byla dlouho doma po odebrání tý nosní mandle, udělali Vám autovakcínu ?
Máte za sebou imunologický rozbor ? Teď jsi mě teda nahlodala ...Napiš !!! |
| kaculaj | 53510 |
|
|
24.3.2011 20:01:08
Ahoj holky, tak nakukuju, jak to s váma všema vypadá...a koukám nic moc
Oli-Tobě držím moc palečky ať je léčba rychlá a úspěšná a ať už jsi u svojí rodiny, musí to být fakt náročný!!!Leni-to je děs s těma neštovicema, netušila jsem, že můžou mít takový šílený průběh... Vy všichni ostatní-držte se, zima končí, je tu jaro a bude líp-to mi věřte ![]() Míšo-u zubáka jsme byly dnes-Sarča má zuby naštěstí ukázkový, já jsem na tom poněkud hůř-asi 4 roky nic a teď 4 kazy ![]() Jinak ani bez tý mandle to není s tou nemocností žádná sláva, po 4 dnech školky byla rýma jako trám, trvá už přes týden a změna oproti stavu předtím u rýmy není skoro žádná, zase je to tam zaražený a nic neteče, tak nevím, ale už bych s ní prostě na to nikdy nešla!!! |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
24.3.2011 19:48:36
no právě to u Baťi bejvávalo, ještě v roce 2007 jsem donesla boty a ihned mi vrátily peňo, te´d už to tak není....
Marůdkové, uzdravte se ! My jdem zítra k zubaři a př. týden se objednat an tu nosní mandli. A v dubnu mě čeká školení na 2,5 dne v nějaký prd...u Pardubic...tak mám radost, papá ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
24.3.2011 13:22:59
Leni, ty neštovice musely být drsné, ale taky závidím, že už je máte za sebou..
Ifčo, historka s botama teda neskutečná, snad už je to dobré.. |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
24.3.2011 13:21:51
Ahoj holky,
tak předně taky myslím na Oli, aby ji bylo brzy líp a mohla domů, drž se! ![]() Na mě taky vlezl nějaký bacil, to jsme na tom Adri podobně. Zrovna včera dopoledne jsem se mamce chválila, že jsem letos ještě nebyla vůbec nemocná a o pár hodin později už mě šimralo v nose, bolelo v krku. V noci jsem nespala, bylo mi hrozná zima, bolely všechny kosti.. teď mi není o moc líp, kluci zlobí a do večera daleko Snad to nějak přežijem.. Tak já pár bot z Deichmana měla, ikdyž taky mám problém tam něco vybrat, občas se něco našlo a neměla jsem s nima problém. Manžovi tam kupujeme taky, ale ten po pár měsících vždy reklamuje, už toho mám dost, asi tam končíme. Sice reklamace zatím pohodová, vždy hned vrátili peníze, ale pořád dokola vybírat boty nás taky nebaví. A hlavně pořád dokola reklamovat, to už nám je taky trapné. |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
24.3.2011 13:00:11
Ahoj holky, botky v Deichmanu už jsem taky pár krát koupila a musím zaťukat, zatím se drží
od Vietnamců mám pár botů taky, ale bolí mě z nich většinou nohy...Skallko, to je dobrý tip dát na výběr, jen je to těžko realizovatelné s dvěma dětma. Chodim s nimi ven zpravidla sama a příjde mi nefér vůči Janičce, která téměř nezlobí, ji tahat hned domů. Navíc ten kolotoč kolem oblíkání a vslékání dvou dětí je docela únavný. Ale jinak moc dobrá rada zkusím někdy jak nás bude na děti víc Adri, na uvolnění hlenů je dobrý Sinupret - aspoň nám dost zabíral u Janičky. Pro dospělé je taky a krom toho myslím že i ACC tabletky na rozpustění ve vodě jsou taky podobného rázu. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
24.3.2011 10:37:41
Jinak ja jsem dnes uplne zmlacena, boli me hlava, zada ze nemuzu ani usedet. Ale hlavne v krku a v te hlave, ani nevim co si na to dat, jakobych to tam mela cele ucpane.
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
24.3.2011 10:31:28
Ahojky,
Oli drz se, snad uz budes v poradku a budete zase vsichni spolu pohromade. LEni, super ze nestovice uz jsou fuc, aspon to tedy mate za sebou to taky neni k zahozeni a porad lepsi ted nez treba v lete ![]() Ja v deichmannu jeste boty nekoupila, asi me tam zadne nezaujaly nebo mi prisly takovy zvlastni material. S Batou mam naopak dobre zkusenosti i co se tyce reklamace, jednou mm dokonce vyreklamovali boty stare pres rok ihned. Tak, ze si vzali boty a dali hned penize bez zadne lhuty... Boty u vietnamcu nekupuji, protoze co jsem uz hodne davno koupila, znicily se mi temer hned, asi neumim chodit. Tak radsi boty, ve kterych chodim denne se snazim koupit kvalitni,ale neznamena to ze za ne davam 2000 a vic to ne ![]() |
| skallka | 40226 |
|
|
24.3.2011 8:18:54
Ahoj, tak to mně podržte u vás už vietnamici oblbují i trh s potravinami, tak to tu naštěstí ještě nikde není. Jsem ráda , že už je Janičce líp, u nás to tu prý vedle ve městě taky řádí, tak se trochu bojím, teď bych to zrovna moc nepotřebovala, minulý měsíc jsme byli ve špitále s tou laryngitidou, včera jsem se pro změnu vrátila ze špitálu já, s podezřením na slepák, ale nakonec se nepotvrdil a ještě mít i neštovice, tak jsem k.o. Leni ty nevíš, že zakázané ovoce nejvíc chutná
Nezkoušela jsi třeba techniku dát mu na výběr, nám se to neskutečně osvědčilo příklad: buď té vody necháš a budeme venku dlouho, nebo si s ní budeš hrát, ale jakmile se zmočíš, jdeme domů a ven už nepůjdeme. Nám to tedy zabírá, od té doby cokoliv prcek chce dělat tak řekne ,,tak jsem se rozhodnul, že si jdu dát párek" ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
23.3.2011 22:31:57
Ahoj holky, hlásím se zas po delší době, byli jsme teď od pátku do úterý u babičky a dědy a měli jsme se super
Dnes jsme jeli s Janičkou na kontrolu, tak neštovice už jsou úspěšně za námi a dokonce to mělo i jedno pozitivum - to že Janička měla i neštovice v pusince způsobilo to, že nechtěla na spinkání cumlík... sice prořvala 3 noci, ale teď už jsem cumlíky schovala a doufám že už se k nim nevrátí. Měli jsme je už dlouho jen na spinkání, ale budu ráda když už je nebudeme mít vůbec ![]() Jinak Pavlík (lumpík) vůbec neposlouchá, je s nim těžké pořízení a všechno si vynucuju brekem nebo řevem. Dnes když bylo docela teplo a Janička už mohla konečně ven, tak jsme trávili odpoledne na zahradě a Pavlík si napouštěl vodu do konvičky a ikdyž jsem mu říkala že k vodě nemá chodit, že ještě takové teplo není, tak ho ta voda z hadice samozřejmě celého ostříkla, takže sotva jsme byli necelých 5 minut venku už jsme se vraceli domů převlíkat do suchého oblečení... byl durch až na tílko a i boty měl mokré Janička si jinak toho pobytu venku tak užívala že byla vidět obrovská radost v jejích očích a úsměvu ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.