| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
23.3.2011 13:56:51
Míšo, tak fakt už zbývají jen ti Vietnamci, no co, pro rohlíky k nim chodím, protože je blízko a má je za 1,50. Hroznové víno mají teď kluci vietnamský za 28,- korun kilo, no není to nádhera, proti Bille kde je v akci za 59,-
|
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
23.3.2011 13:26:32
Ivčo, bacha na Baťu, vůbec teď neuznávají reklamace a jen vyjímečně boty vůbec opraví. Rozbil se mi zip na kozačkách za 1700 a neuznali reklamaci ani boty neopravili a ještě řekli, že fakt netuší, zda mi nějaký opravce dokáže v tý kozačce ten zip vyměnit !!!!
Psala jsem na ČOI, neb jsem byla nasraná a tam mi odpověděli, že i neuznání reklamace je způsob vyřízení reklamace, tak jsem jim taky napsala znova, blablabla - těch lidí je totiž hrozně moc, co u Baťi reklamují.... Takže Vietnamci to fakt jistí. Humanic děs - cos e týče reklamací a oprav. Popř. CCC boty, ty jsou dobrý. Oli, slezina se přidává dost často a obzvlášť u téhle nemoci, určitě Tě brzo už pustí domů, papá ![]() ![]() |
|
|
22.3.2011 21:54:42
domů, píšu jak tatar
|
|
|
22.3.2011 21:54:27
Oli, v tomhle snad zlatý Vietnamci, boty mám na jednu zimu a pak je vyhodím, stejně vyjdou z módy. Ale jinak se vrátím s botkama nejspíš k Baťovi, nic jiného tu není. Jo, ještě tak leda sport.
Moc držíme palečky, ať jsi v pořádku, doktoři jsou machři, aspoň já jim věřím, když mi Adélku dali dohromady. Tak se Oli drž taky a ta potvora ať se tě kouká pustit a můžeš doma za Elinkou a taťkou. ![]() ![]() ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
22.3.2011 20:07:21
Ifčo na deichmana má blbý reference švagrová ve švu ji praskly boty a neuznli reklamaci, prej ty boty nosila či co a že je musela prát v pračce, zimní boty kožený, no hrůza, já nikdy nic tam
jinak shlásím stále z nemocice, no snad už tak 14 dní jen, uvidíme, něco se zase našlo na slezině |
|
|
21.3.2011 22:11:00
Dneska už to celkem jde už jsem se vyspala,, ale na poletování u tabule to není, chtěla jsem si vzít jen den dva dovolené, ale doktor říkal, že to je tak na týden i dýl, tak doufám, že to bude jen na ten týden.
|
|
|
21.3.2011 22:09:06
Míšo, byl to Deichman, Baťa má stabilní podpatky, v těch se mi to nikdy nestalo, ale mám ještě jedny od Deichmana a tam je to celkem podobný, nejsou vůbec stabilní, sice podpatky široké, ale dolů se zužují, jenže do ní trošku šťouchneš, tak se rozhýbou a padají. No jsem zvědavá, kdy dostanu odvahu zase na podpatky, zlatý tenisky
![]() |
|
|
21.3.2011 21:37:48
Jo, pro krásu se musí trpět
!Neměla jsi náhodou botky od Baťi ??? Tak si dej nožky brzo do kupy a ať to nebolí!!!!![]() |
|
|
21.3.2011 11:52:43
V sobotu jsem chtěla po zimě být za dámu, vzala jsem si na výlet do nákupního centra podpatky, ani ne moc vysoký. Po dvou hodinách se mi už nějak nezdály, protože se mi v nich začala nějak divně stáčet nohla. Když jsem je večer sundala, tak jsem zjistila, že podpatky jsou nějak šejdrem. A já debža celé odpoledne vyrovnávala nohou, abych sebou nešvihla. Tak jsem si namohla svaly na kotníku a lýtku, že jsem celou noc nespala a v půl šesté jsme jeli do nemocnice na chíru, co s tím mám. Takže do pátku neschopenka - prodloužení prázdnin
![]() |
|
|
20.3.2011 12:40:59
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.