| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
20.3.2011 12:39:43
|
|
|
20.3.2011 12:36:27
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
18.3.2011 21:33:17
Ahojky,
tak co je marůdkům aspoň o něco lépe? Je to hrůza, ale jak to tak vidím kolem, je to asi celkově divné období, i děti, které do školky nechodí dost marodí.. Leni zatím to nedopadlo nijak, vše při starém... |
|
|
18.3.2011 17:41:17
Tak už jsme tríčo vyměnili za jiné s doplatkem. Ale furt mi ta pipina vnucovala, že mi ho tam přilepí ;-). Papá
![]() |
|
|
18.3.2011 14:19:58
Ahojky, tak jsme byly dnes na kontrole, zápal plic a zánět dutin OK, lehce něco málo ještě na průduškách, nicméně doktor se radoval, jak nám ty antibiotika zabraly, tak jsme asi zdávy. Do školky tedy nejdříve v září. Máme vypsanej papír do Thomayerky na nosní mandli. A budem pokračovat v braní Imunoglukanu a Imunoru.
Nik je od rána PŘÍŠERNĚ PROTIVNÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, asi zešílím. V krémě mi zakazovala, co si s mím a nesmím koupit. Normálně jsem šla dnes do kolen, koupila jsem dnes ségře v Jannisu triko a doma zjistila, že chybí 1 kamínek, na paragonu měli, že můžeš vrátit do 5 - dnů nenošené věci a když jsme tam volala, že to chci vyměnit, tak mě přerušili, myslela jsem, že mi nabídnou vrácení peněz a místo toho mi nabídli, že mi ten kamínek ty prodavačky dolepěj. Tak jsme jim řekla, že to chci jako dárek a nemám už už v tyhle tička důvěru a že ho fakt nechci. Původně jsme myslela, že bych si to teda vyměnila, takhle až tam v pondělí půjdu, tak jsem se nakonec rozhodla, že si nechám peníze vrátit. Chodím tam docela často a už teda nebudu. |
| skallka | 40226 |
|
|
18.3.2011 9:13:47
Tak koukám marůdkování pokračuje :-( já si beru prcka taky k sobě, když je marod mám ho pod kontrolou. Noc bývá všeobecně na teploty nejhorší :-( Tak tfuj tfuj tfuj ať jste všichni brzy fit. Medu já jsem baba zvědavá a zajímalo mně co to tam máš přes tu fotku za text, tak jsem koukla ani jsem nevěděla, že máš stránky, ale začetla jsem se a pak mi došlo , že budou tvé vlastní. Moc hezké
![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
17.3.2011 23:25:07
Holky, díky. Janičce už bylo odpoledne líp, ikdyž kolem druhé měla ještě přes 38...
Medu, to je mi líto, že máte doma taky marůdka. Snad ty horečky po ATB už nebudou tak hrozit. Pavlík měl čtyřicítky při těch neštovicích taky, týden v kuse, a po ATB mu hned horečky ustoupily. Měl zjištěný zánět z krve, tak se nasadili ATB jinak bysme se z těch horeček asi nevyhrabali... držíme pěstičky ať už je brzo líp i vám! ![]() ![]() ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
17.3.2011 22:38:10
Jinak přejeme ať už ty bacily konečně přepereme a ať už je jaro. Sice už to vypadalo jarně, jenže tu od večera leje, celý den bylo tak nějak mokro, i když nic viditelného nepadalo, ale prádlo na balkoně mi neuschlo
![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
17.3.2011 22:36:50
Medunko, tak zrovna při horečce malá taky vždycky spí se mnou, pořád ji v noci ošmatávám, jestli není horká, dávám pít atd...
|
| Medunka_ | 16389 |
|
|
17.3.2011 21:59:49
Přidavám se k chorobám. Danče ma po druhé tento měsíc atb, zánět prudušek. Máme vynechat dětské kolektivy a více méně se zdržovat doma. Nejhorší je, že ji vystoupí horečka vždycky skoro až ke 40 a nejvíc v noci. Bojím se usnout, co bude.
Skallko, jsem ráda, že jsi na ty stránky nakoukla. ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.