| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 17337  [Dalších 17087 >>]
adriM+M+N 55217
15.2.2013 9:11:35
Ahojky,
Emi to je fakt krasne ~s~ A davala si ty neco detem?
Ja na to nejak pripravena nebyla, ale maly taky donesl srdicko ze skolky a pak jak slysel, ze snad v Kouzelne skolce nebo kde o tom mluvili, tak hned zacal vyrabet dalsi a dalsi a zahrnoval me darkama. No jesteze jsem mela schovane ve skrini Kinder vajicko, z ktereho on ma stejne vzdy uplne nejvetsi radost ~:-D
My to nejak extra neslavime, tak ja jim udelala akorat veceri s krasnyma testovinama ve tvaru srdicek, koupila jsem je v Lidlu a to bylo vse ~:-D
Ema + 2 56937
14.2.2013 16:42:05
Ahoj holky,
přeji krásného Valentýna, jestli ho slavíte ~;)

U nás včera večer přišla řeč na to, že je dnes Valentýn a Míša byl zaražený, prý už zítra?? A pak mi říká: "Mami, pomůžeš mi zítra udělat hezké srdíčko? Ale já ho nikomu dávat nebudu, chci ho jen pro sebe, víš?.... A mami, jakou barvu máš nejraději?" ~t~ A dneska ráno jsem se vzbudila a kluci už měli srdíčka hotové, no jsou to miláčci ~s~
Medunka_ 16389
12.2.2013 18:39:48
Maesto, no máš toho výše hlavy... ~;((~;((
Maesta a zlatíčka 15791
11.2.2013 23:27:04
Emo, Medu - to byli jen 2 předškoláci, nedokážu si představit dobu zápisu, kdyby se nás tam sešlo víc....
No a jak to vidím, že mám strach, že za rok to nebude u nás lepší, ještě nás čeká neurologické vyšetření - už jsme byli, ale synek předvedl totálního mimoně...to jsem asi psala?....nevím, ale p.Dr. příjemný a máme přijít jindy, tak aby nebyl unavený, bude stejně muset na další vyšetření - jen je potřeba právě diagnostikovat jaká a kdy a kde....jak měl po narození cystu v mozkové komoře - na magnet. rezonanci neprokázanou, ale....
no trnu po všech stránkách
má velké výkyvy v chování, v soustředění, ale taky dělá velké pokroky o vše počínaje knížkama a konče zvídavostí začal mít zájem teprve úderem 5. roku....tak všichni tvrdí, že ten rok navíc dětem pomůže vždy, tak opravduuvidíme....

Přeji, aby se všem bacilky, neduhy, chmury jen a jen vyhýbaly!
Ema + 2 56937
11.2.2013 21:41:41
Medunko, mě přišlo docela dlouho i těch našich plus mínus 15 minut (nějak jsem myslela, že je to pět otázek a odchod :)), neteř taky prý ale přes 45 minut.. to mi příjde dost teda, hned na zápise zkoušet jestli dítě tolik vydrží..

My už jsme relativně fit, bacily ale řádí všude kolem, snad teď zase pomrznou...

Dneska jsme objednali batoh do školy, protože je zrovna sleva u příležitosti zápisů, ale počká ve skříni do narozek ~;)
Medunka_ 16389
11.2.2013 18:47:12
Maesto, to tedy byl docela dlouhý zápis. Za rok to dopiluje a bude to dobré, než stres v první třídě, ne? Jak to vidíš.

KOukám, že to je všude podobné, hodně nemocní... Tak držím palce...~x~
Maesta a zlatíčka 15791
5.2.2013 21:31:54
Bobisku- zvládejte, ať je brzo lépe, ve škole bych se domluvila, když jim to řekneš i dopředu, tak určitě se nějak dohodnete, o zvládnutí nejde, ale že by jste mohli ještě něco chytit, i když už jen budete dobírat ATB. Hlavně at již zaberou!
Ema + 2 56937
5.2.2013 15:39:43
Tak se přidáváme k těm, co mají zápis za sebou, Míša to zvládl hezky, učitelka ho pochválila, jen nemá úplně OK úchop, tak mu to mám zkoušet opravovat.
O víkendu se roznemocněl, měl vysoké teploty tak jsem se taky bála, že budem muset na náhradní termín. Ale naštěstí to rychle ustoupilo, tak jsme zašli včera. Ještě že tak, dneska už jsme nemocní všichni tři, ležíme u pohádek a snažíme se ten den nějak přežít.
Bobýsku, držím palce, ať už se z toho taky dostanete a zápis vyjde~x~

Maesto, tak uvidíš co PPP, ale dneska je odklad tak běžná a častá věc, kolikrát jej rodiče vysloveně vyžadují, aspoň dozraje a prodlouží si dětství...

bobysek2 43213
5.2.2013 12:14:05
Ahoj holky, tak za prvé gratuluji všem, co jsou úspěšně zapsaní. Nás to čeká teprve přístí pondělí, nebo úterý. Akorát, že už jsme 10 den nemocní. Bereme antibiotika, ale bohužel nezabrala, tak jak měla. Takže jsem dnes lítala po odběru krve a rentgenu plic. Zápal plic naštěstí nemá, ale dostal jiná antibiotika a máme je brát min. do pondělí. Tak nevím, jestli také nebudeme mít na zápis náhradní termín. Navíc je nemocný i druhý syn a jsem s nimi už 9 dní doma a ještě bohužel nadále musím být, tak ze mně mají v práci děsnou radost. ~f~Držím palce, ať vám se bacily vyhnou.
Maesta a zlatíčka 15791
4.2.2013 21:34:54
No, tak my zápis celkem OK, ale nastoupíme až další školní rok.......už jsem skoro rozhodnutá.PPP vyšetření školní zralosti teda mám ob. - prý nestihnou dřív než v květnu....moc žádostí a ani tak si nejsou jistí, zda to zvládnou....
Ve středu bychom mohli jít ještě do jedné školy, ael myslím, že to stačilo, ze začátku jsem se až divila, jak zvládá,teda - píseň - vlastní tvorba, jsem dělala, že neslyším, když se na mne učitelky významně podívaly, jako co jsem ho to naučila..... ale ke konci už neposkládal ani roztříhaný banální obrázek - začátek pejska jo, ale ocásek, se zadničkou a ťapkou byl skoro hororem.........délka přes 60 minut - to tam byli jen 2 - náhradní termín!
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 17337  [Dalších 17087 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.