| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 17337  [Dalších 17037 >>]
Maesta a zlatíčka 15791
12.1.2013 21:20:57
Leni - no jak dopadly Vánoce?...no, po hektickém začátku, kdy jsem všechny seřvala a nastolila pořádek v rodině, docela nakonec zdrařile. Velké rozladění všech bylo u tchýně - podotýkám, že já a dcerka jsem tam raděj vůbec nejely dráždit - přesto to moc dobré nebylo a hlavně kluci byli sklamaní......ale moje sestra a naši jim to vynahradili 3násobně, takže v celku nakonec vše OK
Dárek č. 1 loutkové divadlo a spousta dalších věcí, ale podařilo se mi to ukočírovat, tak že dostávali dohromady - lego(nějaké neznačkové) hasičské auto, hry a každy pár maličkostí v řádu skoro desetikorun.

S naším pětiletým dubňáčkem jsme po Novém roce byli v PPP na psych. vyšetření, pedagogické tak nějak už máme a docházíme na konzultace- no potěšená z ps. vyšetření nejsem, ale nepřikládám tomu moc váhu, protože krátce po příjezdu domů měl 39 horečky, už tam jsem říkala, že se mi nezdá, že to vypadá, že bude nemocný, ale viditelně na něm ještě nic moc nebylo, kromně ustupující rýmy.....taková nějaká jakoby chřipka to byla - s rychlým průběhem.....pak jsme začali kurz Grafomotoriky,chodíme po skoro roce do MŠ - nové - zatím 2 dny, tak uvidíme...., byli jsme na kontrolnám vyšetření na Neurologii - naposled jsme byli teda asi v 18.m. - no a synek byl značně unavený, takže předvedl svou nezvladatelnou stránku, ale pan Dr. byl velice fajn a doporučil mi přijít s ním jindy, byl ten 2. den v MŠ a p. Dr. na to řekl, že po 2. dnu¨v MŠ dělal ještě horší věci - zjevně mne chtěl uklidnit
Vyšetření bych po všech str. potřebovala hlavně já, protože melu z posledního a jsem totálně bezradná, každé dítě potřebuje malinko něco jiného a já nezvládám.....
Maesta a zlatíčka 15791
12.1.2013 21:04:53
jejda, jedja, Stázinka nám roste jako z vody - mlíka.....téééda, ono to letí, já vím, ten první rok táááák rychle uteče....

Buďte všichni hlavně zdraví a nejen v tomto roce!!!!!
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
12.1.2013 12:02:43

Zdraví vás náš vykulenec ~:-D
Jak se všichni máte? My jsme s manželem nemocní, naštěstí děti se zatím drží.
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
5.1.2013 23:48:04
Ahojky všichni, trošku opožděně se hlásím a přeju všem jen to nejlepší do Nového roku 2013!!! hlavně zdravíčko a štěstíčko ~;((~;((~;((!!!

My jsme měli přes svátky PC mimo provoz... museli jsme přeinstalovat Windows, aby jsme ho zase rozchodili ~j~

Adri ještě jednou dodatečně moc gratuluji k těhu - už jsme to věděla z FB ~;)
Všechny vás moc ráda opět vidím a zdravím i Zdendu! jsem ráda, že se daří - jen tak dál ~R^

Jinak jak dopadly holky Vánoce? my jsme měli pozvané mé rodiče a bráchu na Štědrý den, tak to bylo moc fajn! Pavlík dostal přenosnou garáž na autíčka a doplňky k vláčkodráze a Janička Little Pet shop a ještě nějaké drobnosti. Pak děcka dostali ještě dárky od prarodičů a taky do strýců a tet, takže toho mají zase víc než dost ~y~

Jinak v práci opět záhul - po Novém roce je to vždy nejhorší... jo a s Janičkou chodíme na cvičení očiček kvůli té její šilhavosti, museli jsme přejít k jiné doktorce abychom se dostali na ta cvičení tak to bylo takové trošku náročné období před těma vánocema... nová doktorka zas doporučila trošku něco jiného než ta předchozí, tak máme i nové brýle s novýma sklama... tož tak u nás ~;)
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
26.12.2012 9:01:19
Mabelko,já ani nevím jak se sem fotky vkládají ~:-D .....fotky mám na FB v albech tak se mrknite radši tam abych to tady nějak neskonil ~f~ .... kdyžtyk na FB jsem pdo jménem : Zdenda fon Držma kdyby si mě chtěl někdo přidat a kouknout se na fotečky.
Mic-halka a Nicolka 54963
25.12.2012 22:15:14
Andreo, moc gratulujeme !
Já se taky omlouvám za odmlku, nestíhám :-D :-D :-D
Pokud by byl srazík - jdem či jedem, jen prosím o info do mailu, na skype či FB.
Papapa :-)~3~

Mic-halka a Nicolka 54963
25.12.2012 22:06:22
Krásné Vánoce všem přeje Míša s Nikčou :-)
Maesta a zlatíčka 15791
25.12.2012 21:26:35
Honem ještě přeju hezký zbytek svátků vánočních!
Úžasná zpráva - AriM obrovská gratulace!!!!!!!Klidné těhotenství, radostné očekávání s malou a celou rodinou!
Nám teda už p. Dr. vLašín ve 12. t. řekl, že to bude holčička(teď ), ale stejně ho podezřívám, že si nás za ta léta mých těhotenství pamatuje a věděl, že máme doma 3 kluky, tak manželovi řekl, že to bude konečně ta dcerka.....
Každopádně z nejhoršího jste venku - já vždy říkala aspoň přežít ten 12. t., pak 20, 33. atd.....
Jak dopadly dárečky a vše kolem?
U nás celkem Ok, nakonec jsme vše docela v klidu - po mém výbuchu odpoledne 24 - zvládli......nejhorší nás čeká - teda kluky - návštěva u tchýně - já s dcerkou v rámci zachování klidu v rodině zůstávám doma....má tchýně by byl román - spíš drama do přís¨štích Vánoc - než jsem jí poznala, tak jsem ani netušila, že může existovat tak zlý člověk......
Opatrujte se všichni a buďtě hlavně zdraví, ostatnívše už nějak bude....pá M.
Medunka_ 16389
25.12.2012 11:05:07
Jsem moc rada, ze vas zase vidim! :-)
kaculaj 53510
24.12.2012 14:14:25
Ahoooojjjj všeeemmm~3~ Přejeme vám krásné a pohodové Vánoce a ještě krásnější a pohodovější Nový rok!!!! Hlavně hodně zdravíčka a spokojenosti~;((~x~~s~ Jinak se máme moc fajn, Sárinka roste jako z vody a je moc hodná a šikovná. Všem novopečeným i nastávajícím maminkám moc gratulujeme a posíláme ještě více štěstíčka a zdravíčka!!!
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 17337  [Dalších 17037 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.