| skallka |
| • |
15.1.2013 12:27:41
medu baťohy jsou hezké, ale přijde mi málo barviček pro kluky :-( já bych chtěla takový nějaký klučičí barvy ale do toho přidané i nějaké výstražné barvy, aby mi ho nepřejelo cestou domů, bude chodit sám :-( Minule jsem se u nás dívala tak takový co by se mi líbil 1300,- kč :-O ale ty co jsi dala odkaz už se koukají lépe
jenže doma zmíním školní baťoh k narozeninám tak je oheň na střeše a přitom si ho předloňské vánoce přál pod stromek nechápu to :-( |
| skallka |
| • |
15.1.2013 12:22:38
zas se mi nejde přihlásit já do toho kopnu
my máme zápisy koncem ledna. Lidičky chápete to, nedávno tady byla tabulka narozených mrňat a ony už prvního září půjdou do školy jak to tak rychle uteklo ![]() Já se doma asi neměla zmiňovat, že pokud nebude nic umět tak ho nechaj ve školce. Synek se mi toho chytil a ještě bude u zápisu veselo. Včera mi sice ředitelka řekla, že dá i na dojem učitelek hlavně a ty jsou s ním maximálně spokojené, dávají ho za příklad ostatním, loni ho dávali za příklad předškolákům tak letos spoluvrstevníkům Ale doma s ním nehne ani pár volů on prostě nebude doma dělat něco, co už dělal ve školce a hotovo ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
14.1.2013 17:42:12
My jdeme ted v sobotu 19. k zápisu. Elis chodí i do Grafomotorického kroužku a učitelka co ji má tak mě říkala že je Elis hodně šikovná a že je na školu velice dobře připravená což mě těší a jsem rád
. Zatím se mějte fajn a zase se ozvu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
14.1.2013 10:46:04
Maesto, to bude dobré
![]() . Chjo, máš to náročné... |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
14.1.2013 9:54:54
No hlavně to zdraví , to potřebujem všeci!!!!
Medu, ono sice nemocní jsou pořád, ale jak jsou starší a starší, tak to má lehčí průběh..... Emo taky stále chodíme na logo....u nás je to na dlouhou trať - má hrdelní R po manželovi, docela se už dařilo, ale listopad, prosinec byl stále nemocný, tak zas jsme o krok zpět..... K zápisu jít musíme, ale dle té pedagožky z PPP máme hned na začátku říct, že chcem odklad....tož ani nevím, kdy bude, su tam denně a nevím....obečím to...ale nic jiného nám asi nezbývá...... |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
13.1.2013 14:43:37
Jo a ještě, vzpomněla jsem si, že teď je akce na topgal na šk. batohy 1-3 třída. Tady je odkaz (do horního řádku napsat bez mezer):
http://www. top gal. cz/produkty-v-akci/ L minulý týden bolelo o víkendu ucho, tak jsem z nedostatku jiné činnosti guglila a vyguglila jsem právě batohy a shodou okolností, tyhle měly i v obchodě vedle místní orl . L má ten oranžový a hezky ji sedí... |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
13.1.2013 13:34:19
Leni, tak s těma očkama to je teda blbé, že to každá doktorka vidí jinak, to jste museli platit zase další brýle?? S Danečkem jsem k očnímu objednaná v únoru, zatím máme cvičit E, že prý ty obrázky se rozlišují špatně, tak ať se ujistí, že fakt hůř vidí.
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
13.1.2013 13:31:28
Ahojky,
Luci, Stázinka je nádherná! Co kluci, jsou nadšení? Maesto, je mi to líto, máš to hrozně náročné, 4 děti a ještě ta práce k tomu.. Drž se a snaž se odpočívat Děti si vystačí s málem, moc toho nepotřebují, ale určitě potřebují zdravou a vyrovnanou mamču tak se šetři jak to jde ![]() A půjdete teda k zápisu nebo se uvažuje o odkladu? U nás je zápis začátkem února, Míša se docela těší. Cvičíme grafomotoriku a kreslení, ale to spíš než kvůli zápisu celkově jako přípravu na školu, protože s pastelkami Míša moc nekamarádí a sám od sebe je do ruky vezme málokdy. A chodíme pořád na logopedii, R už Míšovi k velké jeho radosti naskočilo před Vánocemi, teď ještě cvičíme Ř, už ho umí, ale v řeči zatím moc nepoužívá, tak snad už to nebude na dlouho. |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
13.1.2013 12:38:38
U nás je zápis už 15.1. a tak mám nachystané papíry a jsem pěkně nervózní se přiznám
Ptala jsem se teda učitelky a Marek je spíš takový průměr, do školy ho určitě vezmou, ale máme počítat s tím, že se mu budeme muset na začátku školy víc věnovat. Jde spíš o to, že kolikrát řekne, že něco prostě dělat nebude - úkoly co dělají ve školce a pak kouká sehnat si jinou zábavu. No zvládne to ale každý, tak i on. Chodí si ale hrát někdy s učitelkou do normálních tříd ve škole na školu a to se mu moc líbí ![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
13.1.2013 11:45:23
Maesto, máš to drsné.
Mladší dítě jde nakonec na začátku února na nosní mandli. Starší dítě má pro změnu píchnuté ucho ;-). Osobně doufám, že si to prostě vyberou a až nastoupí do zš (ta starší a mladší do mš), že to bude už dobré. Chtěla jsem se zeptat, jak u vás zápisy? U nás je na konci ledna. Asi tím, jak jsme doma, tak se těšíme . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.