| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 17337  [Dalších 16997 >>]
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
4.12.2012 8:43:32

Díky za gratulace.
No malá už jí dobře ~v~, včera byla ještě hodně napitá plodovky, tak se vyblindila, prospala a dneska mám pocit, že by mě snědla.

Jinak u mě je vše v pohodě, jsem bez jediného stehu a cítím se dobře. Doktor říkal, že mě brzo pustí, tak v pátek stihnu mléčnou párty ~t~ mám totiž narozky.

Rodila jsem v Tutnovské porodnici, mají tu i připojení, tak můžu pracovat.
Maesta a zlatíčka 15791
4.12.2012 1:29:09
jo a Stázinka se narodila kolem poledne a to moje maminka dětská Dr. říká, že to jsou papavá a dobře prosperující miminka, tak věřím, že už i papání máte v pohodě, ono je to fuška přijít na ten svět, tak možná i únava atd.
Maesta a zlatíčka 15791
4.12.2012 1:26:42
Obrovská gratulace,přejeme do života hodně zdraví, štěstí , lásky, pohody...vše nej a nej.... teda Luci a zírám, jak jsi hned na PC a jak nás můžeš krásně aktuálně informovat, kde jste rodili? a jsi vůbec v porodnici?
Na papání nám vždy sestřičky radily takové to šimrání po bradičkou nebo u ouška atd. Váhu má holčička krásnou, tak jí to asi ještě stačilo z bříška...Stázinka je krásné jméno!Opatrujte se a buď te hlavně všichni zdraví!
Ema + 2 56937
3.12.2012 19:13:16
Jee, to je krásná zpráva~s~ Luci, mooooc blahopřeji~x~~x~~x~
Stázinku vítám na světě a přeji jen to nejlepší~x~
Tak se zotavujte, přeji ať jde všechno hladce~R^
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
3.12.2012 18:26:32
Tak Stázinka se hlásí světu!!!
Narozena dnes v 11.53 váha 3630g a 51 cm
A je moc krásná, má vlásky jen zatím papat nechce.

Jinak vše OK, jsme komplet v pořádku a zítra přidám foto, mám je stažené v počítači. ~s~
Ema + 2 56937
3.12.2012 16:35:58
Holky, díky za info a uklidnění. Uvidíme, co se z toho vyrýsuje.

My jsme tento víkend slavili ještě Danečkovy narozky a ťeď už se konečně můžem dát do vánočních příprav, dneska děláme těsto na perníčky a věnec na dveře~;)

~3~

Maesta a zlatíčka 15791
1.12.2012 0:18:02
Ono totiž včasné diagnostikování vede k úplné nápravě - čím u dětí dřív, tím líp právě kvůli tomu vývoji. U toho strašího syna už teď v 1. třídě nemusíme nosit klapku a máme naději, že nebude muset nosit ani brýle(začínali jsme na -4)
Maesta a zlatíčka 15791
1.12.2012 0:15:15
Emo, naši kluci mají brýle - jeden od 2 a něco a druhý teda od 4 a něco, ale sledovaní jsme se všema dětma )4ma - na očním...manžel má tupozrakost a samozřejmě 2 to podědili, u 4. zatím nevíme a 1. má světloplachost....prostě na očním jsme jak doma. Všechny děti jsou neskutečná torpéda a život s brýlema je nijak neomezuje, jen teda četnost oprav je vysoká. Nejhorší byly začátky...to byla hrůza - ale ani nétak s brýlema jako s klapkama - ten 2. syn měl najednou skok na jednom očočku na -5, druhé -1, takže ten bojoval, aby se mohl dívat zdravým očkem......p. Dr. říkal, že se musí dát najevo, že to jinak nejde a hotovo...ale určitá tolerance "špatného "zraku, nepřečtení u dětí je - zrak se vyvíjí - jen právě nesmí být rozdíl v očičkách a míru vývojového nepřečtení řádečku a nebo nutnosti brýlí, to právě posoudí očař, já bych u dětí oční prohlídku očařem dala povinnou, má daleko víc možností než u běžné prohlídky....takže se neboj a buď ráda, že vás p. Dr. poslala
Zuza30 45972
30.11.2012 13:55:27
Ahoj holky, zdravím po dlouhé době. Od září jsme v baráčku, neměli jsme doma internet... Emo, jen chci uklidnit...nás poslali na oční z 5-leté prohlídky, protože Kristýnka nepřečetla poslední dva řádky. Na očním ale přečetla vše - a doktorka řekla, že děti mají nárok do sedmi let nepřečíst úplně vše, v semdi by měli přečíst, co dospělí. Jinak Ondra má brýle, zatím jen na dálku, už rok.. od svých 8 let...
Jinak dodatečně gratulujeme Lence k mimču (Lenička je určitě velká pomocnice) a Lucce držíme palce... to budete mít na vánoce doma veselo :-)
Tak nás po Novém roce už čeká zápis, co, to snad ani není možné, jak to utíká...
Ema + 2 56937
30.11.2012 11:21:35
Ahojky,
tak zas já :-)

Leni, až tu budeš, napiš mi prosím, jak jste u Janičky přišli k těm brýličkám. Poslali Vás na oční už při tříleté prohlídce? Já jsem ji včera s Danečkem absolvovala a dostali jsme doporučení na oční, nepřečetl ty spodní řádky. Manžel má brýle, tak se bojím, že taky nafasujeme, ale doufám, že teď ještě ne, u takhle malého si to teda nedovedu představit. On neustále lítá, skáče z šílených výšek, to by nám asi dlouho nevydržely.
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 17337  [Dalších 16997 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.