| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 17337  [Dalších 16987 >>]
Ema + 2 56937
28.11.2012 9:39:17
Luci, taky držím palce a přeji pohodový porod, ať je to krásná tečka na závěr (jestli už to teda je poslední mimi~;)). A hlavně ať to ustojíš bez nemoci a nachlazení.

Teď je těch nemocí všude plno, my jsme taky pořád nějací nemocní, děti se kupodivu drží, ale my s manžou si to pořád dokola předáváme, není čas to vyležet, tak se nám to táhne a pořád vrací. zítra snad i zajdu k dr. na výtěr, jestli nemám nějakého bacila, už 10 dní mě bolí v krku.

Maesto, no nazdar, sluníčko, asi půjdeme trénovat ~t~ Je to síla, u Míši jsem měla přesně přehled, co by měl umět, trénovali jsme atd., u Danečka to nějak neřeším, nic ho cíleně neučím, hodně věcí se učí za pochodu, s Míšou atd. Dobře, že není píchanec. JSem na něj zítra zvědavá, on s Míšou je frajer, ale když je někde sám, tak se stydí. Navíc u dr., s těmi si užil jako mimi (opakované záněty středního ucha), takže ještě tak před rokem stačilo zahlédnou někoho v bílém a byl pláč. Uvidíme, jestli už ho to přešlo.
Maesta a zlatíčka 15791
27.11.2012 22:33:33
Luci, přeji pohodový porod, buďte hodně zdraví! Teď je to takové blbé s tím nachlazením, snad to ustojíte, bacilů je všude víc než dost, až začne mrznou, snad bude i po této str. lépe!
Konec všech mých těhotenství byl ve znamení nachlazení celé rodiny včetně mne....a mimčqa to cítila a nechtělo se jim - 3
z 4 mám vyvolávané - nemusím psát, že vyvolaný a zela přirozený porod se nedá ¨srovnat, ale vše nakonec dobře dopadlo, takže přeji, ať nic podobného nemusíš řešit...nadapujte se vitamíny ve všech formách...zvládej!

Emo, gratuluju ke 3. narozeninám, vše nejlepší dodatečně oslavenci, také vše zvládej, myslím, že ve 3 není žádné očkování, my kreslili sluničko - někdo to chce, někdo ne, barvy atd.ale i přes to, že jsem 3 leté prohlídky zažila 3x, tak si to moc nepamatuju.......
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
27.11.2012 11:43:21
Zdravím,
zatím stále 2v1 ~t~ já to vidím, že si ta naše slečna schovává to narození na moje narozky začátkem prosince~y~

Kino v pohodě, jsem ráda, že jsme někam vyrazili.

Jen mám od včera pocit, že na mě něco leze a na kluky snad taky - nevím jak bych teď zvládla jestli budem všichni na hromadě, zvlášť, když je manžel až do pondělka porád v práci, snad to nebude nic divokého.

Emo konec mateřské. Danečkovi vše nej k narozkám, jinak to důvod ke slavení není.
Já zase budu oproti plánu nějakou mít, protože ruším prodejnu, tak bude víc času. Sice jsem nechtěla ale v poslední době to je bída a tak to nemá smysl držet.

Mějte se všichni dobře a jak bude nějaká novinka, ozvu se.
Ema + 2 56937
27.11.2012 9:21:49
Ahoj holky!
Luci, těšíme se na zprávu o miminku~x~ Držím palce, ať to dobře zvládnete~R^

Včera mi skončila RD, Daneček měl 3. narozeniny~x~. Ach jo, tak hrozně to uteklo~e~ Holky, nevzpominate si, jestli na 3lete prohlidce je nejake ockovani? jdeme ve ctvrtek..

JInak dneska je na spouste eshopu den dopravy zdarma, kdybyste treba chtely jeste poridit nejake darky ~;)http://www.dendopravyzdarma.cz/.

adriM+M+N 55217
20.11.2012 9:15:51
Ahojky Luci,
tak jak, jeste se drzis? ~;)
Ja si pamatuji jak jsem s Misou byla taky myslim primo v den terminu porodu v kine, tusim, ze na Vratnych lahvich.. Paradox byl, ze vedle nas sedel muj gynekolog a to nejsme nejak extra male mesto ~t~ U me se ale nic nechystalo, ja spis cekala, ze budu prenaset a taky se tak stalo. Ale ty si kluky rodila celkem brzy tusim ze?
Tak at to probehne co nejlepe to jde ~;((
Holky uz se nam to blizi, skoro za mesic vanoce ~z~
Maly se letos hodne tesi, takhle to jeste snad neprozival.
Maesto, tak snad se to nejak podari a deti budou co nejdrive fit, mas to fakt narocne ~6~
Maesta a zlatíčka 15791
17.11.2012 22:16:00
Luci - teda Ty si troufáš - do kina, když každý večer rozháníš poslíčky a i dle Dr. se mimčo chystá!!!!MOc se opatruj , užívej mimča v bříšku a příprav. Přeji také hodně sil na porod, pohodový průběh a ať jsme všichni zdraví!

U nás se bacilkuje, urázuje, náš 5. leťáček dubňáček má už od včereška večera ATB - strašlivý kašel a do toho jakoby znovu rýma....ach jo, nejstarší nohu v sádře, nejmladší taky kašel a nudle u nosu......prostřední synek se trochu vylepšil s nachlazením, tak jen doufám, že to není taky klid před bouří.....takže všem hlavně hodně zdraví!
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
17.11.2012 9:29:36
Ahoj,
jak se všechny máte?

U nás poslední dny utíkají ve znamení očekávání (asi nejvíc mého ~f~) kdy už se bude chtít miminku na svět. Jsem sice "jen" 37tt, ale dle Dr se už vše chystá a mimi může být kdykoliv. Tak večery skoro pravidelně trávím v teplé vaně, rozháním poslíčky a konečně si chystám i tašku do porodky ~j~

Kluci jsou teď přes víkend u babičky, já bych je sama 2 dny těžko zvládala a nechci je držet doma, když sotva dojdu ke dveřím.
Jinak se oba hodně těší, včera, když si je babi odvážela, tak ještě hladili a pusinkovali bříško - no zlatíčka ~6~
I když nevím, jestli je první nadšení nepřejde hned jak zjistí, že si s malinkým mimi opravdu moc nepohrajou.

Taky jsem ovšem riskla a v pondělí jedem s manželem ještě do kina ~;) Doufám, že nebudu muset odejít v půlce filmu.

Tak se zatím mějte pokud možno dobře, bez nemocí a jak u nás budou nějaké novinky, ozvu se. ~;((
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
6.11.2012 21:11:13
Ahoj holky, tak vidím že řešíte mandle... no my asi budem muset časem taky řešit u Janičky, ale jak psala Medunka, taky se mi do toho nechce...
Teď zrovna mám Janičku u rodičů, protože je nemocná, kašle, má zastavenou rýmečku a k tomu se o víkendu přidalo ouško... máme zanět středního ucha, zatím bez píchání, jen na Nurofenu a Otipaxu. Snad to bude OK... krom toho máme problém s přičůráváním, který už chvíli přetrvává, dávali jsme moč na rozbor a máme tam nějaké bakterie. Tak jsme dostali jakýsi lék, potom se ale Janička osypala, tak jsme ho zas vysadili... tož tak u nás... já musím chodit do práce, tak mám malou u našich. V pátek jdeme na ORL na kontrolu.
Pavlík má jinak ve čtvrtek už poslední lekci plavání, tak jsme zvědavá, až s nim půjdu někdy na bazén, co se naučil ~;)
Já jsem v práci jinak v jednom kole, nevím co dřív, ale hlavně že práce je ~R^
Zatím se loučím a držte se všichni!!!
Jo a Leni, krásná fotečka ~z~
Maesta a zlatíčka 15791
3.11.2012 23:44:08
jinak ted klukům neukazuju žádné katalogy, reklamy vidí jen u našich, doma TV nemáme - nejlepší počin naší domácnosti, kolikrát bych zrušila i DVD a PC, ale tak to už by bylo moc..., nechám je napsat dopis Ježíškovi - 2 straší už ví, jak to chodí - bohužel, což mne moc mrzí, minulý rok jsme měli pokažené Vánoce, protože nejstaší pochopil jak to je a byl totálně mimo - nic si nepřál, nechtěl Vánoce vůbec slavit atd.
Ten hlavolam by se klukům určitě líbil, no a jinak opravdu nevím - věděla bych, ale nechci, aby toho měli moc, chci dárky prospěšné, aby z nich měli radost atd.určitě mi rozumíte
teď musím počkat hl. na peníze - asi mi nedojde výplata - jsem neposlala pracovní výkaz - taková blbost, vždyť ví, že si vše splním, učím se zánětem zvukovodu, mám¨nemocnou A., hoši taky nachlazení a nikdo o mne něví, vše si prostě splním.....no nic, třeba nebude tak nejhůř, ono když ty peníze člověk nejvíc potřebuje, tak se něco vyvrbí, můžu si za to teda sama, aspoň si další měsíc dám na datum odeslání pozor......
Maesta a zlatíčka 15791
3.11.2012 14:56:51
Medu, tak jestli je zhnisaná a máte tkové problémy, takl to vám nic jiného nezbude! TAk jen teď ať se zadaří najít termín, kdy budete nejvíc OK, držím pěstičky a posílám všechny andělíčky.
snad dočtu, jen nakukuju, jinak totálně nezvládám, po všech str. právě jsem zapla PC, abych zjistila skutečný stav financí - na tel mi to chodí opožděně, tak abych se nedostalůa do mínusu a oni dnes mají výluku internetového bankovnictví....
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 17337  [Dalších 16987 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.