| Medunka_ | 16389 |
|
|
1.11.2012 19:47:41
Emi, neznáš winx???
![]() ![]() JJ, byly jsme na orl... Prý když to dělá paseku, tak je to lepší vyndat... Divili se, že L ji ještě má, že podle nich, že na tom měla být dávno... |
| skallka | 40226 |
|
|
1.11.2012 18:45:37
Tak mi nějaké tipy hoď, protože to co píše mates teda není vůbec inspirativní a mně fakt nic nenapdá Lego má dostat od strejdy tak mu přece nebudu pořizovat druhé když už jich samo o sobě má doma kolem 10 :-( Ty dětičky nám hrozně rostou, až na nich člověk vidí jak se stárne :-( My si teď užíváme období bez marodování (syna) jeho to zas chytne kolem vánoc a bude držet až do června každý rok to je stejný scénář, doufám, že pro ten rok 2013 nás mine aspoŇ ten špitál poprvé za celou jeho pětiletou existenci :-( každý rok minimálně 2x Už nechci vidět ani laryngitidu ani otřes mozku br a maty mi včera říká že radši už ani na kole jezdit nebude že nechce zas do špitálu
bobek Náhodou winks letí i u našeho synátora, zrovna kouká i na poníky |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
1.11.2012 16:55:39
Jee, Leni, zrovna dneska jsem na Tebe myslela, že ses dlouho neukázala. Krásná fotka
![]() Co je to winx?? To jde mimo mně, barbiny se sviticim ocasem taky ![]() Skalko, já mám každoročně opačný problém, více nápadů než umožňuje rozpočet nebo než považuju za vhodné pod stromeček dávat, aby si kluci nezvykali na vysokou laťku Takže spíš vybírám to nej..Kluci jsou zase nachlazení, včera jsme u alergoložky vyfasovali nejake leky na celou zimni sezonu a taky ventolin na inhalovani pri kašli..tak jsem zvědavá, jak se to bude dále vyvíjet. Medu, a tu mandli vám kontrolovali na ORL? |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
1.11.2012 15:46:43
Leni, krásná fotka...
![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
1.11.2012 15:41:14
Skallko, máš vzkaz na FB, nechci to tady psát konkrétně... ;-)
Leni, jj, jedna dostane blondýnu a druhá brunetu.... a já mokrý hadr na hlavu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
1.11.2012 15:14:14
Medu máme barbie se svítícím ocasem blondýnu a prý nutně ptřebuje i brunetu
![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
1.11.2012 15:12:12
Tak my máme jasno, u nás frčí winx, hlavně Bloom, takže dostane tu panenku, povlečení, tričko apod.
![]() Hlásím,že Leničce včera vypadnul první zub jednička dole ![]() a jedna fotka od nás, malému bude už 3měsíce, šíleně to letí ![]() |
| skallka | 40226 |
|
|
1.11.2012 13:55:03
ahoj jsem nějak mimo mísu :-( medu kam jste se z toho smogu přestěhovali? někam blízko nebo jste náš kraj opustili úplně? Já vůbec netuším co tomu našemu malému velkému klukovi koupit na vánoce, seznam má plný ale nic co by mně nadchlo :-( Zdá se mi že už snad všechno v tom pokojíčku má není co No a malé taky vůbec nevím co by se jí tak mohlo líbit, ona si hraje s auty od bráchy, jezdí s tatrou v kočárku vozí autíčka tak nač ji kupovat holčičí věci
![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
30.10.2012 6:41:14
Tak jsme absolvovali odbery krve, vytery z krku. D budemuset nejspis na vyndani mandli. Jinak mi Dr. detska (moc hodna) rikala, ze ted docasne to asi o moc lepsi nebude... Nez si deti zvyknou na jine prostredi, ze ma zkusenosti, ze bezprostredne po stehovani je to naopak horsi.
L chytla bohuzel ve skolce bohuzel vsi, mela to tak, ze je oatrihana na kratko (ale slusi ji to ;-). Emi, holky chcou barbie se sviticim ocasem. Bez komentare ![]() . |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
29.10.2012 13:09:04
Ahojky!
Maesto, to jsem nezaregistrovala, ze už pracuješ na půl úvazku, to musí být opravdu záhul při 4 malých dětech! ![]() Medunko, no rozhodně dýcháte lepší vzduch, ať už jsou děti zdravé nebo ne, nemáte to aspoň ze smogu. Snad se to tedy projeví brzy i zdravotně. Daneček taky zase kašle a má trochu rýmu, taky se to u nás točí, ale jsou to zatím jen pár denní nachlazení vždy.. uvidíme co bude v zimě. ¨ Za oknem sněží,škoda že není o měsíc později, to by se mi to líbilo, takhle mě to docela štve Nějak jsem se ještě nepřepla na zimní režim. Kluci jsou nadšení, to jo, ale představa, že si teď zimu budeme uživat až do března, mě docela děsí![]() A k Vánocům, Míša si přeje autodráhu, to mám taky radost, máme pidibyt, nevím, kam ji dáme. Navíc je to taková nekreativní hračka, ale hrozně si ji přeje, tak ji asi dostane. Míša dneska poprvé v šatně poplakával, tak se mu do školky nechtělo. Mám dojem, že letos se mu tam vůbec nelíbí a mám podezření, že to bude učitelkama. Dneska mi jedna maminka říkala, že prý straší děti čarodějnicema, když zlobí. No chápete to??? Dávám ho jen do oběda a v pátky je doma, ať snižuju třecí plochy, ale i tak je tam nespokojený. On teda vždy chtěl být radši doma a doma smlouval, ale když už věděl, že jde, tak se těšil a užíval si to. Letos ne Ach jo... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.