| adriM+M+N | 55217 |
|
|
2.11.2012 9:46:40
Medu ve vasem pripade bych do toho sla, zas tak nebezpecne to neni, myslim, ze zhorsit situaci to nemuze.
|
| Medunka_ | 16389 |
|
|
2.11.2012 9:38:29
Adri, jj, taky jsem měla pocit, že do toho Dr. často tlačí zbytečně... Ale když třetím rokem poslouchám to samé (u obou dětí) a problémy nepřestávají...
![]() ![]() Navíc jsme se shodli s mužem, že on i já jsem strávili dětství na orl, zřejmě mají nějakou dědičnou zátěž...Ale je to samozřejmě těžké, já vůbec nejsem pro zákroky takovéhoto typu, ale se nemohla normálně vyspat bez leků.. nevím no... je to těžké ![]() ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
2.11.2012 8:48:36
Ahojky, je tady to hezky ozilo
![]() Leni krasna fotecka ![]() Holky o darcich ani nemluvte, ja koupila Misovi tu smart hru tucnaky, to byla snad jedina rozumna hra, kterou si vybral z letaku. A hvezdarsky teleskop detsky plus takovou malou formulku Merkur. Ale jinak co ma nalepene je des, takove co vim, ze by k tomu sedl a 2x to zkusil a levne to zrovna taky neni. Patri mezi to treba ruzne vystrelovaci drahy, takove ty blbinky z reklam zkratka. Pak chce hrozne z reklamy treba Lovce duchu a to Flexi monster, no des. ON vi, ze z tech 15ti veci mu Jezisek neprinese vse, ale vybere si, ale ja to vidim tak, ze z toho muze dostat tak veci 2 a jinak bych mu koupila radeji neco jineho... Coz je taky takove divne, proc si pak lepi a pise prani, tak nevim co s tim Lego chci koupit tu univerzal sadu, nema rad ten typ kdy z toho jde udelat treba konkretni auto, motorka apod, navic to male je hodne choulostive a borti se to, ale chci tu bedynku kreativni. A tu mame zatim porad jen duplo. Ale tohle treba v seznamu ani nema.. ![]() S tema mandlema, mam pocit, ze casto do toho dr. tlaci zbytecne. My jak meli lonsky rok kriticky, tak mel maly toho spaloveho bacila, ktereho se nemohl zbavit a tim padem mel 3x atb po sobe a hned nas do toho dr. cpala a rekla, ze jestli prijdem jeste jednou na ORL tak uz nas tam posle. Pritom to, ze se nekdo nemuze toho spaloveho streptokoka zbavit neni az tak neobvykle a stejne si myslim, ze jsme byli spise oslabeni tema nestovicema, mononukleozou atd...Letos v poradku, uz bez atb, ale je jasne, ze zima prave zacina... Synovec prave hrozne chrape (4 roky), od malicka porad chodi, spi i dycha s otevrenou pusou a mel ji pry hodne zvetsenou. Tak na tom byl, dopadlo to dobre, nicmene s chrapanim, dychanim apod se nic nezmenilo. Nemocny nevim jestli je mene, byl zrovna ted, to se uvidi az casem... A rikaji ted, ze je pro zmenu treba odstranit krcni mandle, ze jinak se to nezmeni, ale to uz bych asi vahala.. Ale samo pokud by byl maly tak nemocny jak pise Medunka, asi bych to zkusila, prece jen ty nosni jsou mensi zasah. |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
2.11.2012 7:36:48
Maesto, běžný zákrok to není, je to operace - ale třeba atb celý měsíc v kuse... taky nic moc... Jako dítěti mi odstraňovali 2x a je fakt, že od té doby ťuk ťuk, v pohodě...
A prostě D. má takové problémy, že se v noci dusí, prostě se už půl roku nevyspí bez léků. Má ji zahnisanou, má zadní zahnisanou rýmu. Když si lehne, tak hlenohnis ji začne stékat a ona se začne dusit, až zvrací... zvracení ve spánku... Takže pořád chodíme na sledování, jestli crp, už je na atb nebo ne. Myslím, že tady jsou dosti pečliví, konzultovala jsem to, zda rizika operace by vyvážily přínosy... A v podstatě už jsem ve dvou různých městech slyšela od lékařů to samé... teď je ve fázi, kdy se čeká co a jak, dětem před 3 rokem nedělá... |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
1.11.2012 21:41:14
a musí být zvětšená - něja se to i měří snad na stupně či co - už si to nepamatuju
|
|
|
1.11.2012 21:40:31
Emo, mandlička se odsta%nuje pokud jsou problémy: chrápání, častá nemocnost atd....
|
|
|
1.11.2012 21:39:19
V rychlovce zdravím,
Leni krásná fotka, jo, jo letí to strašlivě!!!! Medu - no já se tomu bráním u kluků a teda zatím u nejstašího to tak nějak doznívá - když je nachlazený, tak už né tak strašně a ne tak dlouho, ono přece jen ta mandlička tam nějakou funcki má a ostraněnáí je zásah a musí být na to úplně zdraví - což u nás asni ani nebylo......no moc pro a proti, perfektně to prý odstaňují v Kroměříži - tam si jezdí i od jinud, protože je tam nějaký Dr., či Primař, Doc.:....nevím, který musel nějak utéct z jiného špičkopvého pracoviště a je na to kádr...... nenechsi namluvit že je běžný zákrok a že o nic nejde...oproti uřezání nohy je to banalita...ale jinak je to zásah do dětského organismu......byť jen mandle |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
1.11.2012 21:30:41
Medu, kontrolovala mu, jestli neni zvetsena a zhodnotila, ze je v norme. Taky mel loni zanety stredniho ucha, tusim dva, ale zdlouhave.
Myslis, ze ji berou, ikdyz neni zvetsena? Myslela jsem, ze jde jen o odstraneni tech narustku.. Ale uplne te chapu, clovek uz bere cokoliv, jen at ty nemoci daji pokoj!!! |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
1.11.2012 20:37:36
Emi, a co mu tam kontrolovali, zda je zvetsena? Mi Dr. rikal, ze indikaci k odstraneni jjsou i tri zanety stredniho ucha rocne. Moc tomu nerozumim, je fakt ze s nama se to tak dlouho vlece, ze bych se tomu uz asi nebranila...
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
1.11.2012 20:22:55
Míša má mandli zkontrolovanou, u něj tam problém není..
Skalko, to bude asi i tím, že my zdaleka nemáme tolik hraček, takže pořád je co kupovat Lego to malé má Míša zatím jen jedno, takže máme kam jít.. Hlavně chce tu autodráhu, koupíme tu s Cars 2, to se mu bude líbit. Ale jinak my moc rádi hrajeme společenské hry, takže minimálně dvě chci koupit, mám jich vyhlídnutých a doporučených minimálně 5, které chci někdy pořídit, tak musím vybrat Vždy kupuju taky některou ze smart games, mají jich tam letos zase hodně nových, takže i tam je z čeho vybírat. A taky knížek bych vybrala spoustu, encyklopedie o těle by se určitě líbila, a pak ryby, hadi, to ho zajímá. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.