| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
18.9.2012 23:05:57
Leni - přeji, ať se vše zaběhne, teď se musíš smířit, že vše kolem domova nebude na 100%, ale i to se zlepší. Moje sestřenice má zavedené své soboty - vyšle manžela s dětma pryč, nevaří a jen se věnuje domácnosti a přes to nejede vlak a říká jak se na to i těší, že si i pustí film k tomu úklidu a tak....
Adri M - hm 2 roky, jo?...to my teď teprve o vše máme zájem......ale už to nevidím tak černě, jen já musím být důsledná a věnovat se a nedělat z toho našeho 5. letého mimčátko.... V MŠ se najednou třdy staly smíšené....tím mi vysvětlují i zařazení syna - prý jsou tam 4 stejně staré děti - ze 17......o jedné vím, ale ta je úpostižená a ostatní nevím, jak tam načarovali a taky jsem prý měla přijít na info schůzku a tam prý bylo rodičům vše zodpovězeno......- v pá. jsem v MŠ byla - nikdy info o schůzce a v pondělí už byla....fakt nevím, co si mám myslet a jak se zachovat.... |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
18.9.2012 21:05:32
Ahoj holky!!! všechny vás po "kratší" odmlce opět zdravím!!!
![]() především chci pochválit fotečku malého Vašíka - Leni, moc krásný chlapeček a taky koukám jak rychle roste ![]() my ten minulý týden byli s Janičkou na 3leté prohlídce a máme trošku opačný problém... ve 3 letech jen 11kg a tak nám brala dr. krev a zjistila že máme nějaké zvýšené hodnoty týkající se štítné žlázy... tak jdeme na endokrinologii už i s Janičkou (já sama se léčím od svých asi 13 let, ale rozhodně jsem nikdy tak drobná jak Janička nebyla )Já jinak nastoupila do práce od 10.9. a je to fakt mazec... ráno vstáváme v 5:40, odvádím děti do školky, manžel chodí do práce na 6 a já na sedm. No a pak jsem v práci minimálně do čtyř a než se dostanu dom je nejmíň půl páté... děti odvádí ze školky manža - musíme se vystřídat, jinak bychom to nedali. školka je u nás od půl sedmé do půl čtvrté... no a když už se konečně dostanu domů tak zjišťuju že vůbec nestíhám prání, žehlení, uklízení atd. No musíme se trošku zaběhnout a potom to snad už půjde ![]() Jo a Pavlík chodí se školkou na plavání, zrovna jim to vyšlo ten minulý týden na to nejhorší počasí (ve čtvrtek) a tak začal pokašlávat... nechala jsem ho u svých rodičů, protože paragraf si rozhodně teď brát nebudu sotva jsem nastoupila... Naštěstí se nejedná o nic hrozného, jen kašel, tak doufám že z toho bude brzo venku ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
15.9.2012 22:17:57
Leni je nádherný
![]() Maesto já teda koukám, to snad ani nejde zvládnout , ženská fakt někdy vydrží víc než člověk ![]() Jak to tak čtu, tak se vlastně asi taky na školu připravujeme, ale minimálně tak dva roky, spíš bych řekla, že teď stagnujeme ![]() |
|
|
15.9.2012 20:33:08
s aktovkama
|
|
|
15.9.2012 20:32:51
Medu - já čekám až na konec prázdnin - teď 2x u starších - ty jejich zájmy se tříbí a pak jsou i různé akce na netu..... vše kupuju přes net...
|
|
|
15.9.2012 20:31:33
Leni - hledím - no my teda stále v necelém roce kojíme v noci i po 10 min. - ale noci u nás jsou velice špatné - asi prdíkové trápení - vyzkoušeno máme asi vše na našem trhu - od přírodních, chemických až po homeopatické léky, masáže... a efekt max. 2 dny, ale to je spíš náhoda, já mám za sebou 4 měsíce bezmléčné diety, i jen mé jídlo rýže a to je A. velice aktivní mimčo od narození, veškerá vyšetření naštěstí OK, přes den je usměvavé pohodové mimčo...........teď se k našemu nočnímu trápení přidává i to, že chodím od září(vlastě konce srpna) na pár hodin denně do práce a tak prostě v noci mne potřebuje......ale to do těch našich problémů nepočítám...do určité doby měla A. i pěkné přírustky na váze a cm, teď vzhledem k tomu, že nevezme nic do pusinky mimo prsa - dílčí úspěchy sice asi 14 dní jsou, ale to je max. 1 - 2 lžičenečky něčeho, krmí se převážně sama - na to je už hodně dlouho šikovná, ale hezky vše pokouše a pak to jazýčkem vytlačí.... - před měsícem měla necelých 9 kg - s velkým úspěcham, při porodní váze 4.15 kg......Takže slepě závidám a držím pěstičky, ať vám vše vydrží a noční intervaly kojení se prodlouží - jen já si vždy říkám, když si někdo stěžuje, jak kojí v noci po 2 h či i po hodině........netuší, že může být ještě hůř a to bohužel i u nás....
|
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
15.9.2012 9:47:51
Maesto, ano jen kojím zatím se daří, Lenču jsem kojila jen 8týdnů, tak snad to překlenu. Malému je dnes přesně měsíc, fakt to letí. Nechce dudlíka, takže jak má bolení, či chce spát, vyžaduje prso, v noci při prdíkách jsem na dnešek kojila snad co hodinu Přitom přibíra až až, na poslední kontrole nabral za 9dní půl kila, takže ve 3týdnech už měl 4380 a 59cm
|
| Medunka_ | 16389 |
|
|
15.9.2012 7:43:54
Vidite, to je dobry napad na narozeniny
. Krome toho "Klubu predskolacku" to neresim nijak. Ale z Klubu predskolacku jsem fakt nadsena, i proto, ze jsme zmenili bydliste a L. tady nema zadne kamarady a ja bych fakt rada, kdyby sla do skoly s kamarady. |
|
|
14.9.2012 23:32:35
Leni -V. roste jako z vody...z mm?
Medu - neééé, na vánoce ne a ostatně máme doma 3 do 1. tř. - nejstarší vyhrál jako předškolák za obrázek aktovku - super, jenže ¨jen na kolečkách a všude mají schody - do šatny, do třídy, do jídelny, do družiny....tak ta je na hraní....chtěla jsem nechat přidělat šráky ü ševce - prý to nejde a kdyby to nějak vyřešil, tak se mi prý oplatí nová 2. je teda po nejstarším - s koťákama(milujem koťátka - s dvouma se mazlí na dvorku) 3. bude po prostředním synkovi.....jo a ještě 4.tu nosíme do ZUŠ - moc hezká s nějakým míšou - byla za 69 Kč - prostřední řval, že chce taky aktovku jak nejstarší a tak jsem neodolala...... |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
14.9.2012 21:08:44
Leni, Vašík je nádherný chlapeček!!
![]() Já už jsem aktovky prohlížela, ale taky to nechám až na narozeniny, to už bude i po zápise, tak už bude víc vědět o co jde atd. Jinak se nijak zvlášť nechystáme, akorát mu tisknu ta grafomotorická cvičení a různé úkoly, nebo kupuju občas nějaký ten sešit s úkoly pro předškoláky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.