| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
14.9.2012 20:28:29
náš chlapák
![]() ![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
14.9.2012 20:21:37
jj taky jí pořídímě až k narozeninám
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
14.9.2012 9:39:40
Ahojky, my se asi nejak specialne nepripravujeme... Jakoze pismenka a takove veci to ho bavi uz davno, ale nic extra nedelame. Ve skolce bude chodit do krouzku + mame tu vytvarku a jeste 1x tydne chceme chodit do telocvicny, neco jako atletika.
Aktovku se chystam koupit urcite az k narozkam od vanoc je to jeste 3/4 roku, tak at si pak nemysli, ze pujde uz za chvili. I kdyz to utece ![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
14.9.2012 7:00:09
Masto, koukám, že už to taky začínáte řešit
. Letí to ! Bude aktovka k Vánocům?? |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
14.9.2012 6:59:15
Maesto, no "u nás" existuje příprava na školu, schází se 1x měsíčně a tam okukují prostředí. Asi nemusím říkat, že jsem nadšená!
|
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
14.9.2012 0:43:00
a ještě prosím, jak se připravujete na školu?
|
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
12.9.2012 22:19:38
Medu, Leni -poslední loučení je hrozné, potřebné, vysvobozující a vždy bolestné....zvládejte!
Já řeším zas problém s naším 5. letým - v MŠ mi ho šupli do mladšáků!!!Tak 2 roky chodí do staršáků kvůli bráchovi, prý že sourozence nerozdělují -. říkám, klidně můžete - odpočinou si od sebe - stejně jsou skoro stále dohromady - jen 2 třídy......a teď když je předškolák, tak mi jej zařadí do mladších dětí, kde ho nic nemotivuje a nestimuluje, i teda ve strašákách mi ho nechávali si jen hrát - vadilo mi to, ale brala jsem to, že se věnují předškolákům a na něj není čas - naše docházka je stejně jak podle rozlámaného plotu.... Informovala jsem se na české školní inspekci - nemají právo jej zařadit do mladších dětí - ani kdyby měli v ruce potvrzení o odkladu školní docházky, sami ji nesmí posuzovat, na to jsou pedagogicko psychologické poradny.Poradili mi požádat písemně ředitele o vysvětlení - to jsem udělala - hleděl na mne a prý to hned vyřešíme, chcete, aby chodil teda do starších - říkám chci vysvětlení, proč ho zařadili do mladších.......ono je to zas provázané. MŠ a ZŠ jsou dohromady, já učím na ZŠ pod ZUŠ a paní učitelka, co učí staršáky si vzala svého syna z mé výuky klavíru k té mé zastupující kolegyni, která mne strašlivě pomluvila a navykládala všem bludy o tom, jak neučím podle osnov - osnov z 81 r. - ano spousta not. podle nichž učím, totiž ještě tehdy nebyla vydaná.... |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
6.9.2012 21:07:07
Leni, díky, je to asi hrozné říct, ale pro babičku to bylo vysvobození, jeji zdravotní i duševní stav už byl opravdu utrpení - pro ni. Tak já jsem si pobrečela, ale v podstatě ji odchod "přeji" - jestli se to tak dá říct, koukáme s holkama na nebe, jak nám mává z obláčku.
Ve vašem mc měli ještě volná místa, ale nastoupit bych musela tento týden a to fakt nedávám, L. chodí do nové školky, spousta vyřizování, dnes jsme byly na prev. prohlídce. Možná jestli budu v dubnu nezaměstnaná, jakože asi jo , tak asi potom, až to všechno pořešíme.Adri, máš hlas. ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
5.9.2012 20:50:12
Ahoj holky, díky všem za projevenou soustrast. Pohřeb jsme zvládli, já si pobrečela a tak nějak to ze sebe lépe dostala... U Janičky to nakonec byla opravdu nejspíš jen nějaká virózka.
Medu, to je mi líto že i vás potkalo to samé... ať bolest brzy přebolí... a držím pěstičky ať se vše urovná. Nevím o co jde, ale doufám že to rozchodíš ![]() ![]() Jinak u nás opravdu MC pořádá kurzy na kterých jsou ještě myslím i volná místa. Tak kdyby to vyšlo, tak držím palce ![]() My teď měli náročný začátek školního roku. Já ještě oblítávám doktory - v pondělí já endokrinologie a Pavlík nefrologie, včera s Janičkou na 3leté prohlídce a dnes znova s Janičkou ještě na krev.. Naší paní doktorce se nezdá přiměřený vývoj - málo váží (11kg). Tak chce udělat nějaké testy aby náhodou něco nezanedbala. Jinak pořád ještě nemluvíme a na to nám dětská řekla, že se může teď rozmluvit ve školce, tak máme ještě půl roku počkat... Dnes byla Janička první den ve školce (celý), zvládla to super, zatímco já jsem měla stísněné pocity ![]() Luci, ten nápad s těma šnekama je fakt originální ![]() Adri, taky už jsem dala hlas Tak zatím holky pa, držte se všechny!!! PS: mám už koupenou pro Pavlíka aktovku je to s motivem Cars, slevněná z 1200Kč na 600Kč - tož nekupte to ![]() |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
5.9.2012 9:18:15
Adri jo líbí se jim. Já už jim začala dělat i ovocné a zeleninové kašičky a těší mě jak hezky papají
Zato manžel je ještě neviděl ani z dálky, toho tento dar opravdu neuchvátil. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.