Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
27.8.2012 14:30:17
Leni, tak snad to bude jen nějaká rychlá virozka a rychle to přejde.
Já jsem zvědavá, jak budeme tento rok, co se týče nemocí, zvládat my. Pred týdnem jsme byli poprve na alergologii, Misovi vysla "jen" hranicni alergie na zvireci srst, coz teda taky nejsem nadsena, ale neni to nic, co by mohlo zpusobovat tu nemocnost, ted jeste cekame na vysledky z krve, tak uvidime, co tam. Zatim dostal Bronchovaxon, tak uvidime, jestli to neco pomuze. Taky jsme zacali chodit na logopedii, trenovat R ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
27.8.2012 14:14:41
Ahoj holky, moc Vás všechny zdravím!To nám ty prázdniny utekly, a je tu poslední týden, co? Představa, že se zase blíží podzim a já zas třídím a schovávám letní věci, je děsivá, nějak to hrozně rychle utíká
![]() Taky budu muset řešit práci, takže i proto mě ten podzim děsí. Chystáme se ještě na jednu dovču, takže si to prázdninování ještě trochu protáhnem, ale pak už to vypukne naplno A jak píšete, zápis tu bude za chvilku, neskutečně to utíká.. Taky jsem se zrovna včera dívala na aktovky ![]() Leni, moc mě to s babičkou mrzí, přeji ať ten pohřeb dobře zvládnete, pak bude líp. ![]() Leni, krásná sourozenecká fotečka ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
27.8.2012 12:29:13
holky, díky za povzbuzení a za to že se mnou tak soucítíte
jinak aby toho nebylo málo tak nám Janička večer začla zvracet a přes noc chytla horečku a ráno k tomu vodnatou stoličku... ale naštěstí ne moc, zatím jen 2x a blinkání "jen" večer... jinak já bych měla mít práci na své původní pozici, tak jsem zvědavá jak se rychle opět zapracuju 10.9. nastupuju tak mi držte pěsti nad těma zápisama už taky občas přemýšlím... a taky už jsem dokonce obhlížela ze zvědavosti dětské aktovky - že by ji Pavlík dostal třeba pod stromek nebo na narozeniny |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
27.8.2012 7:39:49
Luci, též bohužel nevím, z čeho by tě to mohlo bolet. Takže lepší určitě bude zajít za Dr..
AdriM, bohužel přesně moje místo není. Chtěla bych se vrátit do původní firmy, ale stále není nic jisté. Tak budu doufat. Míša má 3 roky až v půlce listopadu. JJ, jinak máš pravdu, za chvilku nás čeká zápis do školy. Uteče to jako voda. |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
26.8.2012 21:28:07
AdriM - každý týden ne, ale bylo to každý rok....pak teda 4 ne....9 let su těhotná nebo kojím....
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
26.8.2012 21:04:30
Luci nemohou být ty bolesti tím, jak se to tam vše roztahuje?
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
26.8.2012 21:03:56
Maesto, to zní parádně:! "vždy když přijedu z porodnice, tak sourozenci dostanou dárek od miminka"
Jak kdybys jezdila každý týden ![]() Leni tobě už jsem fotečku chválila na FB, je kouzelná, jde vidět, že se Lenička moc těšila. Luci držím palečky ať to zvládnete, kluci ji budou určitě ochraňovat ![]() Leni moc mě to mrzí s babičkou, mně poslední babička umřela v prosinci a už samozřejmě kvůli toho nebrečím, ale pořád jsem se s tím nesmířila a vůbec se mi na ta místa kde byla nechce jet. Asi kvůli těch vzpomínek z dětství co tam mám, si říkám,že už nemáme kam jezdit, i když by bylo kam (k jiné části rodiny), ale tam jsem k tomu měla prostě vztah a teď v tom domě bydlí někdo jiný Ale je to bohužel koloběh života a musíme se s tím smířit Tak se drž ![]() Holky moc držím palečky k nástupu do práce, takže obě se vracíte do práce původní, ano? To je fajn... Není to jednoduché, ale zase to bude změna, obzvlášť po těch letech Hlavně zdravíčko dětem.Holky a za chvíli budem chodit s dětma na zápisy do školy, to je šílené ![]() |
|
|
26.8.2012 0:42:45
Luci- no to si nepamatuju, důležité je, abys cítila pohyby a nebylo to tvrdnutí a nebyla placenta dole a mimčo na hoře, ale to by se už vědělo......určitě si zajdi a jetsli je to nějak moc a omezuje Tě to, tak raděj i dřív něž v po.zajdi do nemocnice
jo a pak je taky důležité při čem tě ty žebra tlačí - spánek, všechno, chůze, sezení, po najezení atd..... Idilka to určitě bude - neboj, jen určitě přijde nějaké to žárlení v různých formách a pak přeji brzké vyřešení, aby jste na jakýkoliv problém zavčas přišli a hned ho řešili...kluci nechtěli domů, když jsem přijela z porodnice - moji rodiče si je ještě nechali hned když jsem přijela, že abych si odpočinula a oni pak nechtěli domů -na náš přijezd se strašně těšili(i já na ně a dost mne to mrzelo....vždy když přijedu z porodnice, tak sourozenci dostanou dárek od miminka), protože mám prý víc ráda Anežku - no a pak chtěli všichni spát vedle postýlky a tak já u 4. dítěte po 1. neměla postýlku vedle postele, ale přes celou místnost mezi 3 postelama kluků - jak říká manžel - i když máme 7 cimer - spíme všichni v jedné - naštěstí dost velké kde to jde..... No a jinak je to jejich princezna - jak říkají a nedají na ni dopustit a pokud někde jsou jen na den, tak po přijezdu se jí nemůžou nabažit a ona zase hledá je - i když mám daleko víc kdlidu, když tu nejsou, tak je hled¨á, volá, prohledává peřiny...... |
|
|
26.8.2012 0:28:40
Lenko - upřímnou soustras - soucítím s Tebou a jen se vybreč - je to lepší než kdyby smutek zůstal v Tobě, zvládej! - do pohřbu to je nejhorší, pak pohřeb, no a první svátky - dušičky, vánoce.....pak už zůstává sice bol, ale není to tak skličující a u krásných vzpomínek se dokážeš i pousmát
Do práce přeji bezproblémový nástup, bezproblémové zvládání všeho v ní a kolem! |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
24.8.2012 20:30:20
Ahojky holky, taky nakukuju po dost dlouhé době...
PŘEDEVŠÍM MOC OBROVSKÁ GRATULACE LENČI S LENIČKOU K MALÉMU VAŠÍKOVI!!! JSOU NÁDHERNÍ - TA FOTEČKA JE ÚPLNĚ ÚŽASNÁ!!! PŘEJU AŤ VŠE DOBŘE VYCHÁZÍ A HLAVNĚ TO ZDRAVÍČKO ![]() ![]() ![]() My jsme jinak teď měli náročné období... zařizovala jsem mojí babičce už minulý měsíc hospic, protože jí zjistili rakovinu a že už to bylo v hodně pokročilé fázi tak už s tím nechtěli nic v nemocnici dělat... chtěli ji poslat na LDN, tak to jsem nemohla překousnout a tak jsem raději zařídila ten hospic. Šlo to s ní hodně z kopce, chodila jsem za ní prakticky denně. Bohužel už není mezi námi... zemřela přesně na své narozeniny - měla ale krásný věk! 92 let! pro ní to bylo vysvobození, než aby se trápila a odchod z tohoto světa byl důstojný... ve středu máme pohřeb. Snažím se držet, zatím to zvládám, ve středu ale nejspíš budu bečet jak malá holka Ať už je to raděj za námi... Zatím se tu mějte krásně! já od září nastupuju do práce, tak to bude teprv kolotoč.. Janička začne chodit do školky tam jak Pavlík a já taky po téměř 6ti leté odmlce jak Bobýsek nastoupím opět do pracovního procesu ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.