Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
5.9.2012 7:28:02
Ahojky,
Luci dekuji a ano je to tak, je mozne hlasovat 1x za 24 hodin, ale konci to 17.9. ![]() Tak Maxikovi zpetne gratuluji a teda sneka to by me asi nenapadlo Ale muzu teda potvrdit, ze je to opravdu originalni darecek Tak at se mu u vas libi ![]() |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
4.9.2012 13:38:27
Jo ještě jedna věc - Maxík měl o víkendu narozeniny a tak jsme oslavovali.
Nekvětším překvapením pro všechny byl dárek od švagrové (Max miluje zvířátka) Dostal 4 šneky achatina - už částečně odchované, takže mají skoro dospělou velikost. Pěstila je už od jara, kdy jí přišli v krabičce od sirek :o) Prvně jsem z nich byla mírně řečeno rozpačitá (kdyby bylo jen na mě, tak už lezou někde po lese) ale asi z nich budou nakonec domácí mazlíčci - to ty hormony ![]() Jen asi jednoho dáme alespoň Filipovi, protože tolik jich přeci jen nepotřebujeme. Jinak ale musím uznat, že je to dokonalé antialergické zvíře a samotnou by mě nikdy ani nenapadlo o pořízení něčeho takové uvažovat. |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
4.9.2012 13:31:38
Adri, tak jsem taky hlasoval a jak jsem zjistila, jde i opakovaně, tak doufám, že si vzpomenu a ještě nějaký hlásek přidám.
|
| bobysek2 | 43213 |
|
|
4.9.2012 7:33:21
Také jsem poslala hlas. Mimochodem vtipná a hezká fotka.
|
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
3.9.2012 9:38:18
máš ho tam
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
3.9.2012 8:14:58
Ahojky holky,
myslite, ze bych vas mohla poprosit o hlasek? Staci jen kliknout na hlasovat: http://www.soutez.triola.cz/index.php?option=com_hotornot&task=show&id=116&source=hotornot&Itemid=443&typepage=search Dekuji ![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
28.8.2012 7:56:13
Leni, upřímnou soustrast
, my o prázdninách měli to samé .A druhé Lence, gratuluji k narození miminka, přeji zdraví a co nejkrásnější a nejpohodovější dny. Co se týče práce, jdou na mě mrákoty. Nemám práci, nemám školku . Leni s Pavlíkem dnes volám do MC, kde si myslím i že i ty jsi chodila na kurz, ještě by měli mít volné místa a asi se zkusím s někým poradit. U nás se vyvrbil souběh takových faktorů, že aktuálně mám pocit, že z toho asi jen tak nevybruslím...(nechci rozmazávat veřejně) |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
28.8.2012 7:26:31
Leni, zapomněla jsem ti popřát upřímnou soustrast. Doufám, že to u malé bude jen nějaká 1-denní virózka a bude brzo OK.
Jinak to máš super, že víš, že jdeš zpět na své původní místo. Držím palce, aby jsi se brzo zapracovala. Já bohužel stále nic nevím. Pořád doufám, že mě něco nabídnou a vezmou mě zpět. Ale nevím bohužel o tom, že by tam bylo něco volného. Oni nejspíš čekali, že bude zrovna někdo těhotný a půjdu místo něj, ale nikdo těhotný není. No, uvidíme, zatím flintu do žita neházím. Třeba mě firma mile překvapí. Emo, tobě také držím palce, aby jsi brzo nějaké místo našla. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.