Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
23.7.2012 19:20:36
Jééé ahojky
Tak to mi mamka neříkala o té Simoně, ale je fakt, že mi malého ani nepředávala, přišel si pro něj dřív mm.Ale její rodiče bydlí právě taky tam, takže tam bývá vídána, i neteř už ji tam v okolí viděla Ani nevím, že jste byli spolu, takže kluci si hráli? A byla to náhoda nebo Míša na vás volal?Malý dnes venku spadnul na chodník jak byl s mamkou a muselo to být dost blbě protože má odřené čelo i nos. Co se týče toho Řecka, ten dotaz jsem tak nepochopila, na ostrovech se krize takhle nepodepisuje, ono celkově se to v Řecku týká ty problémy a co se o nich říká spíše státních zaměstnanců, soukromníci jedou svou a pracují od rána do noci obzvlášť v sezóně. A jsou hrozně srdeční, to byli vždycky, proto tam ráda jezdím taky, rozhodně nikoho nešidí, byli by sami proti sobě, ani náznak jakékoliv stávky apod. Ale je fakt, že média udělají své a určitě díky tomu je tam letos lidí méně. I mně kolikrát někdo řekl, že by se tam bál jet, já bych se bála jet tak do Egypta, Tunisu, ale tam fakt ne. Takže jim to akorát přitíží. Tak i delegátka říkala ať hlásíme u nás v ČR, že se lidé nemusí ničeho bát, že jim máme popsat jak jsme se měli apod ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
23.7.2012 15:45:04
Jinak minulý týden jsme se trápili se zoubky, Míšovi vypadla plomba, byli jsme pro novou a pak ho to dost bolelo.. už jsem se chystala na další vrtání či trhání ale přešlo to naštěstí samo. Ještě si občas stěžuje, ale dr. mu to kontrolovala, udělala i rtg a nenašla nic, co by to mohlo způsobovat. ROstou mu ale už šestky, tak možná ho bolelo spíš to..
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
23.7.2012 15:39:58
My si prázdnin taky užíváme, hrozně to utíká. Před prázdninami se mi podařilo dokončit školu, takže přišla ohromná úleva. Fuj, už nikdy nechci studovat
Na dovolené jsme byli na 4 dny na Slovensku, byly zrovna sice hrozná vedra, takže to bylo náročnější, ale zas aspoň se šlo koupat, takže jsme většinu času trávili po různých koupalištích a aquaparcích. Byli jsme se známými, celkem 5 podobně starých dětí,takže ty si to maximálně užily. A my si taky odpočali.Teď jsme objížděli babičky a různé návštěvy, pár dnů jsme taky předělávali něco v bytě, takže jsme měli napilno, teď tento týden bude snad takový obyčejný prázdninový, už se na tu všednost docela těším, už jsem ji neměla hodně dlouho, posledního půl roku určitě. Jo a si představte, že dneska jsme vyšli na písek před barák (Adri, i s Tvým Míšou ) a byla tam ještě jedna maminka s chlapečkem, který běhal za našima klukama a ukázalo se, že je to Simona Krainová Tak jsme měli VIP dopoledne ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
23.7.2012 15:27:38
Se mi to odkliklo :)
Leni, tobě už se to tedy blíží, to to uteklo.. už se těšíte? Taky přeji co nejpříjemnější porod a pohodové začátky s miminkem! Maesto, to mají teda kluci akční dětství, se zvířátky, v přírodě, to je něco. My jsme taky vždy doma měli nějaké zvířectvo, teda ne tolik jako vy, ale něco jo. Takže hodně mých zážitků z dětství se zvířaty souvisí... třeba jsme jako prcci pásli ovce, to už by dneska kluci čučeli Adri, fotky na FB vypadají krásně a Míša je teda super potápka. Naši kluci mají oba vodu rádi, ale jen s hlavou nad vodou :) Ale tak je to zvykem, bohužel kvůli nemocem jsme loni za celý rok byli v bazénu jednou.. snad bude příležitost, to dohnat až se dostanou z toho nejhoršího období nemocí. Maesta asi myslela tu krizi, jestli tam šla nějak cítit. To by mě taky zajímalo, jak to tam teď vypadá. Ale možná v těch letoviscích to asi ani člověk nepocití, že? |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
23.7.2012 15:15:55
Ahoj holky!
Tak se taky po nějaké době hlásím a všem přeji krásné prázdniny!!! Luci, moooc blahopřeji dobrým výsledkům a k holčičce, krása |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
22.7.2012 12:24:21
No Luci tu holčičku máš teď skutečně za odměnu - zaslouženou
![]() ![]() Maesto tak to jo, musíte být fakt hooodně aktivní ![]() No v Řecku bylo parádně, ale je to moje srdeční záležitost, byla jsem tam vlastně už počtvrté, ale vždy jezdíme na jiné místo - ostrov a tak. Líbí se mi ta jejich historie, jak jsme byli třeba ve městě kde začínal léčit Hippokrates a byly tam kameny a zbytky budov z druhého století před naším letopočtem. Ale někomu to třeba nic neříká ![]() Právě jsme si taky půjčili auto, jeli jsme na přírodní termály v moři, kde měla voda tak 40 stupňů, pak do takové starobylé vesničky, byl tam krásný kostel a pár památek a krásný výhled, pak ten Asklepion od Hippokrata, pak jsme byli v Pavím háji, bylo to v lese, kde kolem nás volně chodili pávi, máme i doma paví pero na památku, zrovna ho jeden páv před náma upustil. A pak na nádherné pláži Paradise beach kde to bylo fakt nádherné, voda úplně průzračná a pro děti jak stvořené, dlouho písek. U hotelu jsme tu pláž měli pro děti horší. A právě ten Kos je rájem pro cyklisty, což jsem předtím ani nevěděla, běžně se tam půjčovaly kola za pár korun a bylo tam více cyklostezek než chodníků, tak to bylo bezpečné, že jsme nejezdili mezi auty. |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
22.7.2012 0:26:03
Luci - o to větší gratulace a ať je nadále vše OK a můžeš se jen a jen těšit na mimčo!
AdriM - tak to muselo být v Řecku skvělé - na kole ještě úžasnější. Jaká je tam atmosféra a pod.?Bydlíme v okrese Kroměříž - takový malušký zapadákov - dědinka s 50 obyvateli - Lísky. Dnes jsme byli na Býčí skále u Brna - spíš Adamova... - akce s rozhlasovým pořadem Meteor a asi budem ve vysílání, vyráběli se tam pravěké flétničky atd. Do samotné jeskyně jsme se nedostali - jen do předsíně - vznikl rozpor mezi speleontology a rozhlasáky...no a my to odkákali - ono teda mohli jsme jít ještě na prohlídku - jenže po tom všem čekání, jak to dopadne, jsme už s dětma neměli sílu - 6 dětí jsem s sebou měla a to už bylo navrch hlavy......tak mám aspoň důvod se tam vrátit (ono je to běžně uzavřené, ale pár dní v roce se tam pouští - žádné betonové cestičky jako v jiných jeskyních - měli jsme gumáky, baterky...) |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
21.7.2012 11:51:39
Ahojky Leni s Pavlíkem, to máte tedy akční, super
![]() Leni s Leničkou koukám, že už to máš za pár, držím moc palečky na pohodový porod ![]() Na dovolené bylo super, já jsem tu psala, kdy se vracíme? Že ses přesně trefila na ten den po návratu Bylo samozřejmě parádně, už jsem dala na FB fotečky.Maesto my taky letos začali na kolech a je to super, i na dovči v Řecku jsme si 2x půjčili kola, ale tam raději to dvojkolo, kdy to řídil M. s taťkou, protože v tom vedru a neznámém terénu by asi moc neujel. To zvířectvo je super, musí to být neskutečná práce. Můžu se zeptat v jaké části ČR bydlíte? Luci tobě moc gratuluji k dobrým výsledkům a k holčičce, co víc si přát ![]() ![]() ![]() ![]() |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
21.7.2012 9:13:30
Maesto no u mě je to trochu komlikovanější s tou plodovkou.
Od začátku jsem teď byla po všech možných vyšetřeních, i na gen. UZ, ale vše mi vycházelo hraniční + docela vysoká pravděpodobnost z integrovaného testu v 16TT a taky máme rodinou zátěž z obou stran na Downův syndrom. Já byla kvůli tomu na plodovce vlastně u všech 3 těhu, protože bych hlavně nevydržela to čekání a doufání jestli bude narozené mimi v pořádku nebo ne. Takhle jsem alespoň v klidu a navíc si můžu domů z obchůdku pašovat to růžový oblečení Asi si to tam docela vyplením Taky jsem se chtěla zbavit věcí po klukách, ale brácha mi teď zdělil, že taky čeká mimi - jeho přítelkyně je ve 3 měsíci, tak se jich zeptám, jestli budou něco chtít. No naši budou mít skoro najednou 2 nová vnoučátka, tak to bude veselé ![]() |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
20.7.2012 23:19:20
Leni a Tobě taky držím pěstičky -hodně odpočívej (to se řekne s dalším dítkem..), už máš vše připraveno? U nás to bylo vždy do posledního dne...
No a naše akčnost - manža by kluky stále jen zaměstnával, aby se nenudili a jako když někam s nima jedu, jdu - tak zbytečně trajdáme!!!!! Byla jsem s nima na kolech na Velehradě - je to jen 13,5 km (z kopce na který nás manža vyvezl, pak už jsme skoro pořád jeli z kopečka, jenže zpět to byla fuška( Hlavně ten náš 5.tileťáček se vezl s A. ve vozáčku za mým kolem - zpětz teda musel i šlápnout, ale jinak je to náš peciválek - no dával na sestřičku pozor a hlásil mi co dělá - to zas jo..... Jezdíme na kolech po okolí, děla jsem jim noční procházku - hra na bátí, jeli jsem se dívat na západ slunce - náš 5.tileťáček na svém kole - ale jelikož bez postranních koleček na něj nesedne(prostřední syn drandil už ve 2 bez koleček...), tak mu to po lesní cestě nejelo - no dopalo to hrozně, tahla jsem vozíček s 2 děckama, a ještě s kolem - neviděli jsme západ a dojeli domů ve 22 hod...... No a jinak kluci řádí s naším kozletem - je to koza "kamzičí" no hrozná potvůrka - ob. koza to je, ale děsně mazaná a hlavně uskákaná - přeskočí plot 2 m.! Poškrábala mi auto - ona po autech skáče a nechce dolu..., co jsem měla půjčené od našich - miláček mého tatínka, tak jsem odkázaná na pěškobus a kolo. V naší fauně přibilo 10 bažantů, krocani, perličky - celkem máme 300 kusů drůbeže(husy, kačeny, slepice - různé druhy, holuby), sviňku vietnamce s divočákem skříženou - 7 selat, kozu, 2 pejsky, 2 koťata, 1 kocoura, no a asi 200 králiků - to nemáme teď spočítané s mladýma.....tak hoši mají tak trochu jiné prázdniny - ale dělat kolem toho všeho nemusí nic - ani vajíčka nejdou posbírat - to se strašně dřív těšívali, ale jak je to každodenní záležitost, tak jim to zevšednilo a pak jsou skoro pořád u našich - je to jen přes kopec.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.