Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
20.7.2012 23:01:30
Luci velikanánská gratulace a proč jsi musela na plodovku? Já se jí vyhla, měla jsem jít také, NT+ UZ vyšel dobře, ale krevní testy ne - patřila jsem k rizikovému věku - v době porodu mi bylo 34 let, v době uz 33 - mně to překvapilo, tak od 35 to jo...no já vím rok sem rok tam....ale můj Dr. měl zástup a paní Dr. zastupující mni řekla ať se ob. na genetický UZ - no a tím pádem to pak už nějak nevyšlo - strašlivě jsem byla ráda a naštěstí teda bylo vše OK - před tímto těh. těhotenství nedopadlo dobře - zamklý potrat - po 3 v celku bezúproblémových těhu....
Takže moc moc držím pěstičky , hlavně se opatruj a nech se opatrovat! |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
20.7.2012 16:44:47
Adri jak bylo na dovče???
|
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
20.7.2012 16:31:12
Luci, mám za tebe takovou radost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() , asi že jsem si to s Lenčou sama prožila![]() |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
20.7.2012 13:15:46
tak jsem si byla konečně pro výsledky z plodovky a je vše OK a bude to holka, tak mám dvojnásobnou radost
![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
12.7.2012 21:47:36
Ahoj holky, my zatím trávíme prázdniny docela akčně
snažím se dětem vymyslet zábavu a zatím to docela jde. Minulý týden jsme chvíli byli u babičky a dědy, pak jsme jeli na chalupu k tetě do Kunčic pod Ondřejníkem, sem tam vyrazíme na kolo, tento týden jsme se stavili ke švagrové za děckama, pak jsem tu měla pozvanou kámošku z dětství s dcerkou, no a dnes jsme vyrazili na Gulášfest u nás ve městě zítra pokud výjde počasí, chtěli bychom do minizoo co máme tady místně Ještě máme v plánu, pokud se zadaří zvládnout o prázdninách nějaké ty hrady a taky nejspíš aspoň jednu větší ZOO a hodně výletů po cyklostezce na kolech ![]() Jinak já se byla domluvit u nás ve firmě ohledně ukončení rodičáku, 12.9. má Janička už 3 ročky, tak se mi to blíží mílovými kroky... domluvili jsme se na den nástupu 10.9. - je to začátek týdne. Bude to ale mazec... spousta věcí se změnilo, ještě že jsem si udělala aspoň ten kurz účta, protože prý právě na účto se mnou hlavně počítají. Přibylo taky spousta nových zaměstnanců a holky co tam byly za mě jsou teď převážně všechny na mateřské, takže to bude návrat do úplně jiného prostředí. Ještě že mě firma pravidelně zve na firemní akce (teď budem mít zrovna jednu 27.7.), kde jsem se aspoň s těma novýma kolegama postupně už aspoň trošku neoficiálně seznámila ![]() |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
4.7.2012 19:27:56
Adri, mi budem doma - jen nějaké výlety a tak.
Jinak já jsem dnes byla ještě na amniocentéze, tak ještě 2 týdny čekat na výsledky. Chjo, tak z toho nejsem nadšená. A ještě k těm Maxíkovým uším. Dnes byl znovu na kontrole a alepoň víme přesně na čem jsme. Ve skratce má Max špatný tlak v uších. V jednom o dost a na to tedy skoro neslyší u druhého je to závyslé na aktuálním stavu. Obecně slyší cca na 20% - hodně tlumeně, někdy líp, jindy hůř. Taky se to ale může zlepšit jak vyroste, takže zatím budem čekat. Neměl by mít rýmy a v zimě půjde ještě na odstranění nosní mandle. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
4.7.2012 14:28:43
Ahoj holky,
tak jak budete travit volno a prazdniny? Ja uz se tedy volna nemuzu dockat, jsem stastna i za ten ctvrtek, patek, uz to faaakt potrebuji ![]() ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
27.6.2012 21:49:23
Kačul děkujem
![]() Jo na angličtinu vlastně malý tento školní rok chodil taky, ale jen školkovou. Ale i tak to bylo fajn a jsem ráda ![]() |
| kaculaj | 53510 |
|
|
27.6.2012 19:41:01
Ahoj holky, moc vás zdravíme z Jablonce
Doufám, že si všichni krásně užíváte léto a nic vás netrápí A taky gratulujeme Luci k těhu!!! Jinak jsem jen chtěla i tady pochválit Míšu od AdriM-teda ten tak krásně kreslí, že mi to hlava nebere Sárinka vůbec malovat neumí, pořád spíš jen vybarvuje, ale pár hezkých obrázků třeba Fanynky z Kouzelky má taky, to bych jí zase křivdila K těm sportům-Sárinka už rok chodí na Hip-hop, letos měla první velký vystoupení tady v divadle a je to super. Taky dostala včera svoje první vysvědšení-z angličtiny, na tu taky chodí už rok a musím teda pochválit paní učitelku-fakt je toho naučila strašně moc-měli jsme ukázkovou hodinu a koukala jsem teda jako blázen. Chtěli bysme jí dát ještě na atletiku, aby se rozvíjela tak nějak komplexně Na kole jezdí jako drak už asi rok, kolečka nikdy nepotřebovala, ale do kopce se jí taky šlapat moc nechce. Má tady v té čtvrti co teď bydlíme takovou partu kámošů(bohužel holčičky tu žádný nejsou) tak s nima pořád někde jezdí a lítá. Jinak o prázdninách jde na svůj první tábor-jen teda příměstský, tak jsem zvědavá, jak se jí tam bude líbit. Už to prostě není to naše miminko Nějak nám ty děti rychle vyrostly, co??? |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
27.6.2012 13:21:31
Luci tak drzim palce na kontroly, zase to aspon budes mit zfoukle za jeden den vse no
![]() S tim vzkazem, nejak spatne si osefoval misto na papire, tak to tak vyslo no ![]() Co se tyce sportu, tak moc bych chtela Misu na nejaky dat, ale zvazuji porad jaky... A taky jestli ho tam dat uz od zari anebo az od ZS... Spis nez fotbal nas asi laka to brusleni anebo hokej, ale spise asi docasne, aby se naucil bruslit, nevim.. Misa teda chodil do 4 let pravidelne od mimca do plavani, to nam pak zrusili kvuli rekonstrukce. Ted chodil pul roku do vytvarky, vcera jsme meli posledni hodinu a dostal i sve prvni vysvedceni s jednickou Ale ja jsem za ty letni prazdniny rada, ted porad litame, tak si to uzijem. Dala jsem pro ty co nemaji FB na dubnatka nejake jeho vytvory - obrazky. To pujde od zari urcite zas, tak uvidime jestli by toho nemel moc i se sportem uz v peti letech.Jinak se ucime pomalu na koleckovych bruslich, ale malokdy se dostanem a taky jezdime na kole, ale zrovna predevcirem jsem se s nim vydala do lesa a pulku cesty tahla obe kola i svoje, protoze do kopecka mu to nejelo Nebyl teda prudky, ale dlouhy.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.