Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
15.3.2012 13:38:30
Ahoj holky, tak koukám Skallko, že máš taky doma hezky živo
u nás je Janička taky docela číslo když je s Pavlíkem - lumpačí ji o 106. Kdyby byla sama, je hodná... a tak je to i naopak. Pavlík jak byl sám, byl taky hodný...Matymu držím pěstičky, ať to na ty plíce nesedne ![]() ![]() ![]() Luci, moc díky za odpověď, já ještě nějaký ten měsíc počkám, ale o prázdninách, pokud se nějak do té doby nerozmluví, s Janičkou asi taky zajdu na nějaké to vyšetření... I u nás Pája mluví, tak že pusu nezavře celý den ![]() Bobýsku, to je teda síla s těma školkama. Držím pěstičky ať se místo nějaké najde. Já jdu k zápisům příští týden... Všem marůdkům přeji brzké uzdravení! |
| skallka | 40226 |
|
|
15.3.2012 9:14:49
ahoj jůva tady už to začíná oslavami to bude zase maraton
Marek ti je luci fakt moc podobný a maxík asi na taťku či na staršího bráchu, který asi bude taky po taťkovi. U nás teploty přestaly zato jsem včera byla na kontrole nezdál se mi ten kašel pořád, tak říkal mudr že to už začíná na těch plících pískat a že to musíme okamžitě roztáhnout jinak zas chytne zápal plic. Tak jsme nafasovali ventolin a inhalujeme co to jde jen abychom to zažehnali zajímavé že před tím rokem to bylo úplně stejně laryngitida a pak hned zápal plic. Doufám, že to nebude každoroční pravidlo. Co se týče nemocnosti u nás tak letošní zima byla super, je to i tím že jsem na mateřské a můžu si dovolit při každé rýmičce ho nechat doma pořádně vykurýrovat a pomáhá to. Jenže někdy už jsem z nich na palici. Maty si vydrží hrát sám, ale jak ho chytne ta jeho, tak se snaží malou co nejvíc lumpačit a ta mu na všechno přikyvuje. Lozit ještě neumí ale i tak je to lumpice kdepak ten klid po bráchovi, který jen ležel a hrál si určitě nesdědila a nebo jí ho brácha vybil z hlavy ![]() |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
15.3.2012 7:28:26
Ahoj Lucko, zdravím Tě. Je super, že jsi se tu ukázala a dala fotku kluků z narozek. Jsou to fešáci. My slavíme o víkendu, tak pak také vložím do deníčků fotku.
Ty jo, tak já naštěstí kluky teď do školky nedala, protože jdeme v úterý na tu 5-letou prohlídku a na to přeočkování a musíme vydržet zdraví. Jinak u nás ve školce teď řádí střevní chřipka a plus spálová angína. Super kombinace. Jsem ráda, že si to můžu dovolit a mám je doma. To mi za to fakt nestojí. Jinak zápis masakr, všude milión dětí. Byla jsem ve 2 školkách, ale v obou se v prvním kole určo nedostaneme. Ale snad se více dětí přihlásilo do více školek a nějak se to protřídí a někam se dostaneme. Jinak jsem mladšího Míšu včera zapsala do jeslí. Tam místo naštěstí ještě bylo. Ale mám je trošku z ruky a navíc stojí 2700 Kč za měsíc. Ale pokud nevyjde školka, tak mi nic jiného nezbyde, do práce prostě musím. Navíc se mi tam líbí, že je tam 1 učitelka na 6 dětí. Všem marůdkům přeju brzké udzravení. Zdendo, my to přes zimu také máme tak. Týden ve školce a pak doma. Ale já tím, že jsem doma si ho beru hned jak mu začne rýma a kašel a hned doma zavčas kulíruju, aby se to nerozjelo. Ale chápu, že ten, kdo chodí do práce si to dovolit nemůže. |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
15.3.2012 6:50:00
Ahoj,
Leni - Maxovi zjistili nesrovnalosti ve slyšení už po narizení, jak by s těmi prasklýmí plícemi v Hradci. Tam dělají všem novorozencům vyšetření sluchu spec přístrojem. Pak jsme tam jeli znova ve 3 letech kde mu udělali více dalších vyšetření a vyšlo mu 0% sluchu na jednom uchu. Druhé slyší dobře, ale musíme na něj dávat pozor aby si ho nějak nepoškodil, aby nebyl moc nemocný a tak. Mluvení se hodně zlepšilo v té školce, kde mu právě nikdo nerozumí a mluvit prostě musí. Také má učitelku, která učila v logopedické školce a tak mu dost pomáhá. Jinak Marek ten by zase mluvil nejradši pořád. Největší problém u usínání má s tím, že musí přestat mlet ![]() Ten je teda taky mnohem víc venkovní typ, nejraději by byl pořád venku. V sobotu mu chceme koupit ještě nové kolo, to co má je malé a bude ho mít Max. Jsem zvědavá, jak brzo zvládne jezdit bez koleček. |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
14.3.2012 21:58:40
Ahojda, u nás je to v bledě modrém... taky jsem po dnešku vyfluslá... zpravila jsem si náladu na Zumbě
![]() Zdendo, bohužel my jsme na tom podobně. Týden ve školce a dva týdny marod a furt dokola... Takže chápu jak ti je... Držím pěstičky ať se z toho brzy dostanete. My jsme od včerejška večera bez teplot, tak doufám že už se to nevrátí... Všem krásnou dobrou noc! |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
14.3.2012 21:22:46
Ahojas holky, já jsem už ze všeho na ortvicu..... Elis po třech dnech ve školce opět lehla.....zatím nevydržela dýl jak týden ve školce a vždycky nemoc...už mě to nebaví....pořád něco....zítra k dr a uvidíme co řekne...
ZAtím se mějte a všem marůdkům přeji brzké uzdravení ;-) |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
14.3.2012 13:59:01
Emo, u nás to samé. Sedím tu vyfluslá a pouštím si Landu Pozdrav z fronty. Ono to tady tak vypadá
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
14.3.2012 13:56:08
Luci, to mě mrzí, že má Maximek takové problémy, ještěže druhé ouško je v pořádku
![]() Leni, snad to u vás nic podobného nebude, některé děti jsou prostě líné mluvit, někdo se rozmluví až ve školce, že prostě musí Kamarádka má holčičku ještě o 2 měsíce starší a taky nemluví skoro nic. |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
14.3.2012 13:53:41
Ahoj holky,
tak Míša pořád teploty má, v noci ještě 38,5, celé dopoledne dobrý, ale teď zase 38,4, takže mu to pořád leze. Dopoledne už hrozně řádil, nešlo ho udržet, tak asi budu muset něco vymyslet, ať nelítá, když mu to ještě leze.. Ve výtěru se ukázalo, že nic nebylo, tak to asi dr. moc netrefila s těmi atb, vypadá to, že to je spíš taky chřipka ![]() Kluci mě dneska dopoledne totálně zničili, holky taky se vám děti tak mlátí? U nás pořád někdo řve, začne to vždycky legrací a končí brekem někoho, pořád se provokují, hádají.. rádi se mají moc, jsou na sobě závislí, v podstatě za sebou pořád chodí a chtějí dělat všechno spolu, ale v klidu to vydrží tak pět minut maximálně... Jdu si uvařit kafíčko a asi k tomu padne čokoška, ať se trochu uklidním, protože jsem z nich dnes fakt vyklepaná.![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
14.3.2012 13:25:26
Leni my uz jsme bez teplot, byla to asi fakt chripajzna, ve vyteru taky nic...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.