Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
21.3.2012 9:52:14
Ahojky,
Zdendo to je hrozne, mne by teda tak dlouhe horecky taky zneklidnily, i kdyz je fakt, ze co slysim kolem, tak ty soucasne virozy jsou teda nejake vlekle ![]() Drzim palce at je co nejdrive v poradku a co jste dostali, atb? Jj taky mi prijde, kdyz uz ta atb do sebe stejne musi rvat, tak at uz je dobere do konce, tech par dni navic uz se zvladnout asi da, stejne i to spatne uz do sebe dostal. A kdyz uz mely neco vylecit, tak at to vyleci poradne. Ale je jasne, ze kdyz nakonec nebyl nalez, tak cloveku vrtal hlavou jestli je nebere zase zbytecne, je to tezke no ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
20.3.2012 22:06:58
Tak dnes opět na pohotovosti.....konečně se udělalo nějaké vyšetření a závěr doktorky po RTG plic : nelze vyloučit zápal plic :-( Toto trvalo po týdnu s horečkama udělat vyšetření a nespoléhat jen na to že je to viroza
![]() |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
20.3.2012 20:43:56
Ahojky - nedočítám - nějak nezvládám - jen vidím ATB - těch 10 dní je idealní je brát a nezáleží na tom, zda tam nějaký nález je či není - ten by tam neměl být už docela krátko po zabrání ATB - nevím přesně cca 4 - 5 den, ale ATB jsou právě ošemetná v tom, že se musí dobvrat - zkacuje se jedině u úrazu, kdy se berou při počínající otravě apod.
mamka MUDra v důchodu jezdí stále se školid a lékaři praktici ne! Tam to je pořád dokola - ATB, očkování - obojí stále nové a nové poznatky -se musí vyvíjet stále nová a silnější - potože právě nezabírají a většinou právě v chybě jedna v nedodržení doby braní a jednak stále v zbytečném nasazení.........a taky a to je velikannáááánský kus, že prostě nejak ta civilizace je přecivilizovaná, přelékovaná a vše propojené - i bacilky a ty hledají stále nové formy, jak nás otravovat..... Rezignovala jsem na uspávání - manžel dostal nejmladší dítko - je nakojení několikrát a stále něco schází...vypadá to, že to chtělo nemlékárnujícího otce.....snad to vydrží |
| skallka | 40226 |
|
|
20.3.2012 13:51:31
ahoj, emi taky souhlasím s tou tvou poslední větou, aby si člověk někdy dělal doktora sám. Já původně myslela, že vám je chtěla vysadit hned, ale pokud takhle uznala že je dávala zbytečně tak to je asi dobře. Ikdyž kdoví, ty bacily rostou jak houby po dešti. My byli dnes na poslech a už konečně dobré, takže ty naše ranní záchvaty jsou alergického původu ikdyž alergický není na nic ale tak bereme to s nadhledem
Ale do školky až příští týden Tak marůdkům brzké uzdravení |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
20.3.2012 13:10:18
Ahoj holky a marodi.
Tak My jsme zase nemocní a to od minulé středy po 3 dnech ve školce...Zase zvracela jak šakal a k tom ještě horečky 38 -39 a ty konečně dneska už nemá...už jsem z toho byl na prášky mít skoro tejden horečky a dr nic že je to viroza....A to ani vůbec nejedla od středy až zase dneska začala jíst...Jsem byl z toho úplně mimo :-( A k tomu jsem i já v nedělu lehl s horečkama 38 - 39 a vyfasoval jsem atb... dneska jsme už oba relativně OK ale není to ono... Elišku nechám doma dokud se nepřestane ve školce topit pač tam dýl jak týden nevydrží a je hned marod....a to už od prosince...i dr říkala že to je kolektivní zařízení že je přetopeno atd.... Zatím se tu mějte a zase někdy zaskočím :) Zdravím všechny a marodům brzké uzdravení ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
20.3.2012 10:55:19
Adri, začal je brát v pondělí a původně měl do čtvrtka.. zatím je dáváme dál.
Leni, myslím, že atb se mají dobrat celá, ale ona to zkrátila z 10 dní na týden a to se asi může, asi to zkrátila kvůli toho, že v krku se žádný bacil nenašel. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
20.3.2012 7:04:23
Ahojky, Emi no s tou poslední větou si to vystihla ...
![]() Vy byste je brali teď týden ta atb že? Pokud bych si nebyla jistá, že je v pořádku, tak bych je taky ještě dobrala raději. My jsme už v pořádku, do školky teď bude chodit tento týden do oběda asi pro jistotu. Nicméně včera byl poprvé a bylo tam 6 dětí, jinak jich je tuším 25... |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
19.3.2012 21:25:14
Ahoj holky, tak my jsme dnes šli poprvé po 14 dnech do školky... tak uvidíme co z toho vyleze
učitelka ve školce říkala že navíc tam zas něco řádí, že je hodně děti nemocných, tak doufám že nebudem zas po 3 dnech ve školce doma jak minule...Emi, zdá se mi to celé nějaké divné... ATB se přece mají vždy dobrat a ne je někde v půlce vysadit, ne? aspoň od doktorů jsem to tak vždycky slýchávala... jestli to byla angína, tak na tu se ATB určitě dávají. S tím bříškem je to zajímavé, Pavlíka teď minulý týden taky dost bolelo, jak mu klesly horečky tak si jedno odpoledne ztěžoval dost na bříško... na druhý den byl už pak ale v pohodě, tak jsem nikam nešla, protože naše doktorka taky stojí za prd...Jinak my jsme holky včera zahájili grilovací sezónu jak nám děti po obědě usli, šli jsme honem na zahradu grilovat a bylo nádherně... už se těším na opravdové léto ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
19.3.2012 17:58:33
Ahojky,
tak co marůdci, jak jste na tom? My pořád nemocní, Míšovi se k angíně přidal i kašel a rýma. V pátek jsme navíc museli k dr., protože ho hrozně bolelo při čůrání, závěr dr. že to je z těch atb, že mu to tam dráždí a štípe ho to. Od soboty už je to lepší, ale pořád jančí kdykoli se má jít vyčůrat, zadržuje jak jen to jde... Nevím, jestli jsem sem psala, že ve výtěru z krku nic nebylo, zpočátku jsem byla naštvaná, že mu dr. dala ATB neoprávněne, ale pak jsme koukli do krku a tam to vypadalo fakt hrozně, tak asi dobře, že mu je dala. Každopádně v pátek se mu rovnou koukla i do krku a říkala, že máme atb v pondělí vysadit, že už to má dobré (původně měly být na 10 dní). Ale podle mého laického posouzení to tam pořád měl hodně opuchlé a i bílé fleky jsem tam viděla.. tak teď nevím.. jestli viděla, že je to lepší a tak řekla atb vysadit, nebo jestli to přehlídla.. nechápu. Každopádně mu ta atb asi necháme, je to celé dost divné, že ve výtěru nic nebylo, tak se bojím, aby to nebyla nějaká chyba a nebyl to třeba i ten spálový bacil, kolem nás jich je spousta a často slyším, že se dětem vrací... Člověk aby si dělal doktora sám, je to hrůza ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
15.3.2012 13:38:32
Ahoj holky, tak koukám Skallko, že máš taky doma hezky živo
u nás je Janička taky docela číslo když je s Pavlíkem - lumpačí ji o 106. Kdyby byla sama, je hodná... a tak je to i naopak. Pavlík jak byl sám, byl taky hodný...Matymu držím pěstičky, ať to na ty plíce nesedne ![]() ![]() ![]() Luci, moc díky za odpověď, já ještě nějaký ten měsíc počkám, ale o prázdninách, pokud se nějak do té doby nerozmluví, s Janičkou asi taky zajdu na nějaké to vyšetření... I u nás Pája mluví, tak že pusu nezavře celý den ![]() Bobýsku, to je teda síla s těma školkama. Držím pěstičky ať se místo nějaké najde. Já jdu k zápisům příští týden... Všem marůdkům přeji brzké uzdravení! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.