Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
11.3.2012 15:47:24
Ahojky,
Adri, u nás je to stejné. V noci zvýšená teplota, dneska už i přes 39. Bolí ho kosti, jinak nachlazený není. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
11.3.2012 13:36:15
Tak se hlásím do klubu, v noci dostal malý horečky.
|
| bobysek2 | 43213 |
|
|
10.3.2012 6:54:41
No, my už slavíme příští víkende. Martínek se měl narodit 5.4., ale narodil se 18. března. Takže já už dárky víceméně mám. Máme také z Tesca (ale už z nějakého povánočního výprodeje) velký policejní vrtulník od Lega. Pak knížku Učíme se malovat, ale podle té už 2 měsíce malujeme. Koupila to babička na narozeniny, ale prý dej mu to hned. Pak ještě letadlo a set autiček,ale to také koupila rodina. Malej si moc přál přejezd ke kolejím Lugo Duplo, tak ještě tohle + 2 výhybky. A to je z hraček vše. Máme plný pokojíček. Míša má narozky v listopadu, takže v rozmezí 5 měsíců slavíme 2 narozeniny a vánoce.
Já včera koupila ve výprodeji za babičku nové oteplovačky a rukavice na příští rok. A tchýně s tchánem koupili nové pořadné kolo. To malé už je mu fakt malé a tak už na něm bude zkoušet jezdit Míša. ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
9.3.2012 21:50:51
Jinak já k narozkám mám zatím magnetickou stavebnici, knížku Učíme se kreslit, rifle (to bude radosti
), formičky na plastelínu se Sněhurkou a 7 trpaslíky (líbí se mu ta pohádka) a ještě uvažuji nad nějakou smart hrou. Ale vím, že něco z toho dám třeba rodině, když se mě budou ptát co koupit, tak aspoň nebudou mít starosti s tím a nebude nějaký nepotřebný dárek. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
9.3.2012 21:46:41
Emi tos mě pobavila teda, ale chápu to, taky se sem tam zamyslím, že to snad není možné kolik mi už je...A mám pocit, že co mám malého to letí 3x tolik
![]() Holky ať se bobci drží ![]() ![]() ![]() Jj Bobysku za chvíli máme pět, já nakonec teda ještě narychlo zašla do tesca, nejdřív jsem asi 15 minut procházela ty hračky sem a tam a byla jsem si jistá, že to nebylo nic pro nás, M. by si s tím hral tak pár minut... Ale pak ještě na úplně jiném místě jsem vzala takovou pirátskou loď se Sponge Bobem, přišlo mi to takové jiné než hračky co máme. Ale nejsem si ještě jistá jestli to dám Míšovi, jestli by se mu to líbilo, můžu to totiž dát i synovcovi na narozky až v listopadu, (jemu se snad od jednoho roku Sponge Bob hrozně líbí), ale to stejně zas uteče ![]() Tak uvidím jak budu balit dárky k narozkám, pokud toho bude mít M. hodně, tak to asi nechám. Emi ale na vás jsem si u toho vzpomněla, když máte rádi ty piráty ![]() A máme za sebou dnes karneval v mat. centru a příští neděli jdeme na Karneval s Míšou Růžičkovou, na té jsme ještě nebyli tak jsem zvědavá ![]() |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
9.3.2012 20:49:46
JJ, už by to chtělo pořádně sluníčko, aby bacily neměli šanci. Já chtěla Martínka po dlouhé době poslat v pondělí do školky. Ale dnes jsem se dozvěděla, že je ve třídě jen 8 dětí, že tam řádí střevní chřipka. Takže ho asi ještě odhlásím, to nemá smysl ho tam posílat. O příštím víkendu slavíme 5-narozeniny. Letí to šíleně, za chvilku jdou ti naši bobci do školy.
|
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
9.3.2012 18:03:07
Ahojky - tak my to měli dost náročné - kluky přešla všechny střevní virózka, Anežka měla reakci na očkování- zarudnutí a zatvrdnutí + otok.....
Snad už bude jaro a žádné bacilky!!!!!ale nepomohlo ani vymražení, tak nevím, jestli to zvládne sluníčko.... U nás teda učitelky moc rády nejsou, že kluci nechodí, skoro jsou na mne vzteklé, arogantní, no hrozné, než aby byly rády.... |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
9.3.2012 16:55:38
... a má atb na dalších 14 dní a po měsíci léčby ji do školky určitě jen tak nepošlu. Vidím to minimálně na měsíc doma. Ach jo...
|
| Medunka_ | 16389 |
|
|
9.3.2012 16:54:43
My dneska opět orl, L má zánět středního ucha - nedoléčený ten starý. Už mě asi trefí. Jsme doma 14 dní...
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
9.3.2012 13:16:09
Jojo Adri, Daneček bude mít 3 roky v listopadu, takže k zápisu musíme už teď.Utíká to hrozně
Já jsem normálně před pár dny při vypisování nějakého dotazníku zjistila, že mám o rok víc než jsem si myslela.. a měla jsem z toho pokažený večer Letí to tak, že to ani nestíhám sledovat. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.