| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 17337  [Dalších 16497 >>]
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
7.3.2012 22:24:19
Mabel, ahoj! jak tak vidím je to s těma školkovýma nemocema všude stejné... jak se jinak daří? co Adrianka? spinká a papá hezky? co Vojtík? nežárlí na ni? ~;) letí to ale, co? zas nám tu vlož někdy nějakou fotečku, ať se můžem pokochat :-)

jinak my dnes s Pavlíkem měli tvořivou náladu, tak vkládám fotečku dílka našeho Pavlíčka ~z~

pozn. původně to mělo být přání pro babičku pouze se sněženkou... tu jsme si vytiskli z netu, Pavlík vybarvil temperama, vystřihl, nalepil na tvrdší papír a pak domaloval ještě všechno to kolem co už tam být snad ani nemuselo ~j~ chtěla jsem jen travičku, sluníčko a mráčky a Pája maloval a maloval dokud bylo místo na papíře :-)
Mabelka 29 50861
7.3.2012 20:59:40
Emi, díky za upozornění na to Tesco. Kdysi jsme tam Vojtovi koupili za 499,- supr mašinkovou dráhu (třípatrovou) a oni ji doteď prodávají všude možně za 1000,-, nebo v akci max. za 899,- ~;)

Leni, přeju, ať z toho kašle nic není!
Vojta byl ve školce 2 dny někdy v půlce února, první den šel po spaní, druhý už raději po "O", protože začal kašlat a třetí den horečky...
Nakonec dostal ATB... Teď je odhlášený do 19. 3., ale jestli přijde nějaká chřipková epidemie, tak si ho zase hezky nechám doma.

Hmmm, tak prý mám jít umít mm záda ~7~~t~
AHOJ
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
6.3.2012 21:49:23
Ahoj Emi, ten tip na hračky je dobrý nápad ~;) No já třeba koupila minulý týden ve slevě už na příští Vánoce Janičce Little Pet Shop - takový ten velký domeček s petshopáky ~y~ původní cena nějak k tisícovce a teď slevněno na pětistovku, plus jsem měla nasbírané nějaké ty slevové kupóny už ze tří vyúčtování, tak jsem to měla za babku ~z~
Koukala jsem se že i různé ty hot wheels sady byly dost slevněné... My se ale Pájovi chystáme pořídit k narozeninám koloběžku. Je to docela drahá záležitost, tak nevím jestli dostane ještě něco víc...

Jo a jinak Emi, držím pěsti ať vydržíte co nejdéle zdraví! My po týdnu ve školce jsme opět doma. Kašel... No a dnes se k Pavlíkovi přidala Janička, tak jsem zvědavá, co z toho zas vyleze...

Medu, máš krásné tvořeníčko na babycafé ~R^ ty slepičky super nápad ~;)

Jinak všechny moc zdravíme a těšíme se na jaro!!! ~3~
Ema + 2 56937
5.3.2012 13:56:43
Jaj, omlouvám se, netuším, jak se mi to povedlo ~8~

Doufám, že se máte hezky ~3~
Ema + 2 56937
5.3.2012 13:56:00
Ahoj holky,
Míša šel dneska po 2 měsících do školky, tak jsem zvědavá, jestli vydrží zdravý.

Jen jsem Vám chtěla dát tip, v Tescu je 50% sleva na dost hraček, kdybyste už chtěly pořizovat dárky k narozeninám těm našim dubňátkům. Neručím teda, že je to fakt těch 50% jak uvádí (často prý zvýšují původní ceny atd ~:(), ale některé věci byly levnější o dost.
Ema + 2 56937
Ahoj holky,
Míša šel dneska po 2 měsících do školky, tak jsem zvědavá, jestli vydrží zdravý.

Jen jsem Vám chtěla dát tip, v Tescu je 50% sleva na dost hraček, kdybyste už chtěly pořizovat dárky k narozeninám těm našim dubňátkům. Neručím teda, že je to fakt těch 50% jak uvádí (často prý zvýšují původní ceny atd ~:(), ale některé věci byly levnější o dost.
Ema + 2 56937
Ahoj holky,

Maesta a zlatíčka 15791
29.2.2012 21:30:18
Všem marodkům brzké uzdravení!!!!!
Ema + 2 56937
29.2.2012 20:46:56
Medunko, vy se taky kurýrujte, Míša měl taky letos ucho 2x ~Rv Zvláštní, že loni na to trpěl Daneček - měl celkem 4x, vesměs oboustraný, ouška píchané atd. a letos max lehká rýmka. Paráda, snad mu to vydrží.
Ema + 2 56937
29.2.2012 20:44:21
Michalko, vy si to teda užíváte ~a~ To mě mrzí, přeji ať už je líp...

Medunko, mozaiky jsou super, určitě nějaké vyberu a objednám Míšovi k narozkám. Taky mě nadchl ten lepící magnet, po tom už se sháním dlouho. Jde to stříhat? A stačí k udržení papíru menší kousek?

U nás bylo dneska nádherně~z~, snad to jaro už vydrží, už se těším, na více času venku, lehčí oblečení atd. ~b~

[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 17337  [Dalších 16497 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.