Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Medunka_ | 16389 |
|
|
15.2.2012 21:25:53
Skallko, prosím Tě. V létě jsme absolvovaly chirurgii a neurologii a to měly jen jíst u stolu... Dělaly ale vylomeniny a D. spadla na hlavu, tak nešťasně, že měla krvavý otok. Jako nebylo ji nic, ale volala jsem na pohotost, že roční dítě a ti říkali, ať radši jedem. O rozbitých rtech ani nemluvím, to máme furt... Prostě řádí...
Asi je to i tím, že je zima, venku hnusně a nejsou prostě vyblbé.... |
| skallka | 40226 |
|
|
15.2.2012 20:35:02
tož to se mám na co těšit
Maty byl vždy strašně klidný, ale teď co je ty tři týdny doma tak se mi zdá čím dál divočejší a svádí k tomu miminko No ufidíme, nechme se překvapit co z nich vyroste, každopádně jsem ráda, že si tak rozumí, malá ho úplně žere. |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
15.2.2012 19:48:42
Musím říct, že u nás ty dvě holčičky řádí jako černá ruka. Teď tu sedím, vyfluslá a přemýšlím, kam půjdu omdlít ;-). Včera si D. natloukla tak, že má odřený celý obličej a co myslíte, o dvě hodiny skákaly zas. Na druhou stranu mám z toho radost, jsou fakt "kámošky". To je fajn
, jinak uhlídat je, to je mazec ![]() . |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
15.2.2012 13:15:58
Skallko, Janička bude mít 3 ročky "až" v září
jo a ze zvé zkušenosti můžu říct, že byla Janička ze začátku klidné dítě, ale Pavlík ji rozdováděl tak, že i ona chvíli neposedí a jak jsou spolu je to děs... když jsou od sebe, tak jsou hodní |
| skallka | 40226 |
|
|
15.2.2012 10:24:22
Ahoj my už jsme taky zavření doma 3 týdny a je to děs. S malým občas vyskočím před dům na lyže, když malá spí, ale není to ono :-(
Kalobu jsme taky dali jen co začal trochu kašlat aťuk ťuk ustáli jsme to bez jakéhokoliv sirupu na kašel nebo tak. Takže já si ji chválím Leni Janička už měla tři roky jo, zdá se mi to jako minulý rok co se narodila, hrozně to letí :-( Naše už má taky půl roku za sebou a je to hrůza. Začínají spolu hodně lumpačit , Maty jí provokuje a malá mu jen pobrukuje a je nadšená, když se s ním může vyblbovat Doufám, že mi z ní nevychove číslo protože maty byl každým coulem kliďas až teď co zjistil že s ní může blbnout začíná blbnout i on :-D |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
14.2.2012 23:38:39
Ona ta kaloba se musí hned ze začátku - prostě jak začne šimrat v nose v krku - hned lupnout a i větší dávku a je to OK
Cineol je i pro uvbolnění nosu a i na krk, poku je taky v začátku, tak zabírá a na ten nos pomáhá i když je to třeba už ta hnusná hu¨stá rýma - jen se teda klukům po něm brká - no ¨nic příjemného to není, ale zábírá a není to chemie v pravém slova smyslu... Tak žádné nemoci! Opatrujte se a kdo máte prázdniny, prázdninujte v pohodě ! |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
14.2.2012 15:55:32
Holky děkuju
, já už se zase nemůžu dočkat další kontroly![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
14.2.2012 15:03:27
Mabelko, Misa je taky doma, v lednu byl vlastne jen den a pak doma.. ted se docela drzeli, ale o vikendu nas vsechny skolilo nejake nachlazeni, a to moc nikde nebyli. Tak preji, at Vojtik vydrzi.
Imunoglukan pouzivame pravidelne, zda se mi, ze Daneckovi snad pomaha, je rozhodne zdravejsi nez byval loni, Misa je spis nastejno, takze jak pises, 100% to neni.. Kalobu jsme loni taky zkouseli a u nas bez efektu. |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
14.2.2012 14:21:52
Maesto, a Kalobu mi zase doporučovala moje sestra, že i jí to hodně známých doporučovalo
![]() |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
14.2.2012 14:21:05
Leni, gratuluju k negatinvímu screeningu! Takže krásný zdravý chlapeček!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taky si myslím, že TP podle NTscren. je nejpřesnější. Marůdci, ať je vám brzo líp! Vojta pořád nechodí do školky a je to znát, žádné nemoci. Doufám, že jsem to teď nezakřikla. Dnes poprvé jsem sama doma s Adriankou, tak mám fakt klídek, když spinká. Akorát mě nenechá doopravdy oddechnout, sem tam se z postýlky ozve, když přijdu, tak spinká. Ale dělá to tak už 1,5 hodiny... No ale s tím smogem u nás mám strach, co zase Vojta. Jaksi dnes ráno před odchodem ke tchýni kašlal Moc venku v těch mrazech doteď nebyl, protože s Adriankou ven nemůžeme. A oni dnes půjdou přes celé město pěšky, tak snad se mu to nezhorší. Jo a moje známá mi teď hrozně moc doporučovala pro děti Imunoglukan (doufám, že si to dobře pamatuju). Jedno dítě má ve školce a druhé ve škole a prý dobrý. Ale ono stejně nic není 100% bohužel ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.