| raadka | 49488 |
|
|
25.8.2011 20:56:47
I když ted mi došo, Májo ty ńastupuješ do práce dřívc než budou Jeníkovi 3 roky,tak to ukončuješ rodičák ty, Já při rodičáku dělala na DPP a až v listopadu anstoupila na plnej
Ty jo to je věda s těma uřadama |
| raadka | 49488 |
|
|
25.8.2011 20:54:08
Kšandi ahoooj!
hele já na sociálce nebyla, jen mi poslali tady od nás z uřadu oni dopis, že mi skončil nárok na vyplácení rodičovského příspěvku, ,v kbvětnu Štěpkovi 3 roky a v červnu přišel dopis Na zdravotní pojištovnu jsem zašla, sice jsem už dělala, ale byla jsem tam osobně nahlásit změnu,že jsme skončila rodičák a nastupuju na plný uvazek. On totiž zaměstnavatel už neposílá jednotlivé částky za jednotlivé zaměstnancě ale za všechny jednu částku, tak je lepší tam donést pracovní smlouvu,oni si jí ofotí.Ted jsme tam byla hlásit změnu zamestnavatele. |
| irlev | 29736 |
|
|
25.8.2011 19:23:21
Kšandi, na sociálku jdu v pondělí, budu ukončovat rodičák, to se musí, hodíš jim tam podpis. Na pojišťovnu nejdu, to se snad nemusí.
Sraz plánujem na první říjnovej víkend, asi někam na Benešovsko. Včas hodíme info, taky tě ráda uvidím :) V práci první den zajímavý, nic se nezměnilo, jen prej děti k horšímu, uvidím příští týden. Hned jsme šli s kolegama na pivo :)) |
| Kšanda+ Anička 07 + Tomášek 08 | 52764 |
|
|
25.8.2011 11:11:17
Ahojte...
koukám, že všichni vydovolenkovaný, my taky, zážitků spousta, asi jako u všech. ![]() Májo, tak ty už jsi v procesu? Fíha, to to uteklo. Mě to čeká za měsíc a už se nemůžu dočkat. I když teda uznávám, občas asi budu vzpomínat na to leháro na kávičce na zahrádkách a po parcích. Ale mám dotaz. Hlásilas to někde? Myslím ukončení rodičáku, pojištovna a tak. Jinak zahlasováno. ![]() Holky, neplánujete nějaký podzimní sraz? Ze bysme se viděly dřív než na vánoce. ![]() Tento týden jsem bezdětná, měla jsem kupu plánů a neudělala jsem NIC. Ale jsem tak odpočinutá, všechno přečtený,... kam se hrabe dovolená. Zítra si pro ně jedu. Přiznávám, moc se mi nechce... ![]() Tak se tu mějte a zas někdy. Pápá ![]() |
| irlev | 29736 |
|
|
24.8.2011 19:20:11
Paráda, samá vydařená dovolená - koukám :)
Já mám poslední večer rodičovské dovolené, zítra už se budu chystat v práci, byli jsme se koupat, klasika, počasí je jedině na to, přijde mi. Jestli máte chvilku, prosím hlasujte zde: http://ona.idnes.cz//foto.aspx?&galerie=dovolenasdetmi4&like=L%CDB%CD&foto=JOB3d5185_pardubice.jpg&order=N&skip=10 Podpora i pro Little Rock Star (to jenom kdybyste chtěli koupit vypečený dáreček nebo tak, trika maj úžasný :) |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
21.8.2011 21:58:07
Ahoj holky,
všechny vás moc zdravíme.Posílám vám krásné pozdravy od moře.Takže je tu moc krásně,počasí paráda,krásný moře,ceny jsou jak u nás spíš je levněji,takže Bulharsko je ideální dovča.Určitě v průběhu ještě hodím fotky do deníku. Májo,tak to je mazec,ty už jdeš taky do práce,tak hlavně pravou,to je jasný,ať se daří. Lí,super,že jste si to užili. Kakul,taky se budu moc těšit na fotky,ale vypadá to drsně. ![]() |
| Lí | 12157 |
|
|
20.8.2011 15:08:31
Zdravím po dovolených,
Jarko koukala jsme na odkaz kam jsi byla schopná vylézt, no klobouk dolů, já se svýma závratěma bych to nedala. Kakulince držím palec s tou rekonstrukcí, to vypadá docela dost šíleně.. koukám na fotky a cítím v nose ten typický stavební prach. Tak ať je to brzo hotové. Taky koukám že Maja se vrací do procesu, taak pocity plně chápu. Já se po prázdninách do práce těším i netěšm, podzim bude hrozná nestíhačka, přes léto jsme nestihla ani čtvrtinu toho co jsme měla, tak to bude mazec. Tak Máje teda přeju a´t všecko pěkně klape. Modrasek je moc hezká přezdívka. S to školkou to bude super, LENIČCE UDĚLÁ DĚTSKÝ KOLEKTIV DOBŘE. děti prostě potřebují děti. Taky se tam určitě rozmluví. Jinak mám na rajčeti fotky z Norska. Co musím říct že na celém norsku byly nejlepší ty lidi co jsme potkali. Norové mi prostě učarovali svou přátelskostí a pohostinností. Ta příroda, relax na lodi i cesty po vodopádech - ano, to bylo skvělé, ale nejvíc se mi stýská po našich hostitelích a lidech co se kolem nás pohybovali. Krásná země, doufám, že se za rok zase zůčastníme. Samozřejmě jsme je na revanš pozvali k nám. Snad přijedou. http://leonaw.rajce.idnes.cz/ Mějte se hezky holky, já v pondělí začínám pracovat a to bude fakt šílené. Lí |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
19.8.2011 22:23:47
Ahoj holky
Koukám že prázdniny pomalu končí, doufám že jste si je všíchni užili. Lenička nastupuje do školky 5. září, tak uvidíme jak to budeme všechno zvládat. Bude tam na 4-6 hodin denně, podle toho jak se domluvíme. Válčíme pořád, stále nemluví a na noc má plínu. Ale to mi nevadí. Jen mě štve ta nemoc, protože začínají zlobit ledviny. Změnila jsem si ikonku i přezdívku. Hezký den všem Beruška a broučci ![]() ![]() |
| raadka | 49488 |
|
|
19.8.2011 15:48:33
Smisku no super,ze se dovca poveda!Jo jo je tam nadherne! Darsy budes kocka!
|
| Sm. | 52782 |
|
|
19.8.2011 12:50:13
Ahoj, holky
![]() Slovensko super Nejvíc nám učarovaly Vysoké Tatry, což jsme ale čekali, a naši srdeční záležitostí byl vždycky Český ráj - tak ten je překonaný tím Slovenským, to je fakt nádhera. A co nás taky překvapilo, mile, jak jsou Slováci milí, příjemní a ochotní. Felinka to zvládla na jedničku! Pa. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.