| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 37272  [Dalších 37122 >>]
Darsy 15856
18.8.2011 20:58:31
čau holky,

sraz, já to nechci zakřiknout, je vybraná nějaká chata?

Kakul, pak hod fotky finální podoby! Tohle mě fakt baví :-) Ale uklízet bych to nechtěla :-)

Beo, jsi dobrá s tím běháním ~R^ Fakt smekám!

U nás dobrý. Denule už má náušnice, ted mě napadá, že musím vytáhnout konečně baterku z nabíječky, mám ji tam dva dny.... Štěpula je hodnej, do školky nevím, jestli se těší, mám obavy, že bude následovat to, co příští rok. Ale loni jsem byla těhotná, tak jsem to prožívala víc s hormonama, ale stejně... uá, se toho děsím

Dneska mi došly dvě sukně, co jsem si objednala na fleru. Jsem fakt spokojená! Hážu vám se odkaz, páč ty balonový sukně stojí fakt za to,má to pružnej pas :-) A dělaj i kalhoty, tak mě to láká.
http://www.fler.cz/zbozi?uid=61384&page=1
raadka 49488
17.8.2011 14:34:47
Majo.syndrom tabora~z~ Kakul to je sila ta vase rekonstrukce! U nas podobne predelavame krb a kuchynskou linku davame spodni skrinky na nozicky.Deti v pohode na sraz se uz moc tesime!
irlev 29736
17.8.2011 13:20:27
Ahoj.

Klárce krásný vstup do života, krásné sžívání Maky!

Já mám klasický syndrom návratu z tábora, nejradši bych zase sbalila ikea tašky a stan a jela, doma na mě padá stereotyp, za týden nastupuju do fachy a skoro pět let válení bude nenávratně pryč :) Tak mám takový výrazně ambivalentní pocity :)

Jinak kluci v pohodě, zloběj a vymejšlej kraviny, do školky už se těší, tak snad nebude počáteční nadšení zkaleno prvním poobědním spaním, budou muset asi hned 1. září spát, tak to budou mít naostro hned.

Moc všechny zdravím a těším se na podzimní sraz (rovnou říkám, že budu brát jen jedno dítě :), to který bude zdravý :)

Bea111 57655
16.8.2011 8:35:11
Jarko no to je klasika,včera jsem se vykopala po skoro hotových večerkách,i když pršelo a beák prej,to aby sis sebou vzala pepřák,běhám v zahrádkářský kolonii,polem a kolem lesa,no tak jsem dala jedno kolo a zbytek pak pobíhala ulicema...taky jsem se takhle večer bála a to bylo ještě vidět.

Alešek je dobrej teda~R^ a s tou tyčí jste spokojený, slyšela jsem,že se to dost vlní,je fakt že my nejsme žádný extra cyklisti,takže to asi u nás nemá význam...
Jarka. 53566
15.8.2011 11:20:17
Ahoj.
kakulinko, tak to vám nezávidim. Ty fotky, to je síla~t~Nezapomen dát fotky po přestavbě.

Beo, mně to došlo hned, plánovali jste to na srazu. A bylas se segrou nebo jsi to dala sama?? S běhánim ti fandím, já bych taky hrozně moc chtěla, i ten čas bych si našla, podmínky mam tady super, ale má poslední výmluva je, že mě nhěkdo přepadne~j~

V sobotu jsme byli Šumavě na kolech a jsem byla uplně nadšená, pač Alešek dal hned napoprvé 40km na tyči. jsem měla trochu obavy, že ho to přestane bavit, že ho budou bolet ruce, prdelka atd. Jeli jsme i kus vlakem a pak taky přívozem, takže pro děti zážitky, i když teda v tom vlaku to byl docela chaos..~t~
Bea111 57655
15.8.2011 11:07:05
no Vendy tomu se mi ani nechce uvěřit:) jinak tady holky asi ani neví,že jsme byi u vás na návštěvě:) a bylo to super musím říct,mě se tam moc líbilo,Vendy to tam má krásný,takovou duši to má:)
V podstatě dobře,že tě ty klouby po cvičení bolely,jinak bych tu neděli trpěla asi mnohem víc~t~
já se chystám dneska na druhý běh,jestli se teda vrátíme rozumě,nejdýl zítra už musím zas jít.
Vilda je od rána na tom příměstským,ráno měl z toho chudák bolení břicha,ale už je snad v pohodě,je tam s kamarádkou.
Emilka na návštěvě u Vendy spala za celý den 2x 20 minut a usnula před devátou večer, tak nevím ta její zvědavost,jestli to není až nezdravý~t~
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
15.8.2011 9:21:55
tak mi to nedalo a koukla sem, jets-li Bea přežila:):):) je vidět že prášky zabraly:) bylo to velmi decentní,ale moc pěkný:) Jinak klouby mi bolí pořád, takže na cvičení dneska prdím :):) jo a draci byly úžasní spousta koné a převleků:):)a pouť . Ale včera jsme usnula v 9.30:):):.):)
Bea111 57655
13.8.2011 7:38:07
Kakul tak to je drsný,jste se do toho dali teda z gruntu:) Děti máš na hlídání?
Kakulinka,Anda12/04,Kuba05/07 49309
12.8.2011 18:43:03
Jé Maky gratulujeme a přejeme hooodně zdravíčka ~x~~x~~x~.
U nás doma mazec - přebouráváme byt. Zrušili jsme příčku a žádná místnost nezůstává na svém místě - teda krom wc a koupelky ~t~

raadka 49488
12.8.2011 9:55:19
Milá Maky!
Tak vítáme Klárku na světě a Vám všem jen to nejlepší ~x~~;((~s~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 37272  [Dalších 37122 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.