| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 37272  [Dalších 37052 >>]
raadka 49488
30.6.2011 17:47:08
Beo, hezký monolog si tu vedeš!!

Výzo v kapse a hurá na prázdniny,já se jich zase už nemohla dočkat.
Koncem srpna budu skučet at už začne škola a nějaký řád,a le ten mezičas si hodláme užít bez budíčku,kroužků a podobně

Elí za 2 z matiky, ale zase pochvala, tak dobrý.
Bea111 57655
30.6.2011 8:24:10
hezký prázdniny a školákům pěkný výzo:) Vilda šel dnes naposledy,já osobně s prázdnin trochu bojím~t~
Bea111 57655
29.6.2011 8:26:39
hej,tak co zas tady prázdno?

Dani jak se měly holky? a Jarko co rafty?

u nás ani nic,vilda jde v pátek naposledy a pak to nastane,zatím nevím co od toho čekat teda,že budem dva měsíce společně doma od rána do večera,tak se nechám překvapit
Bea111 57655
27.6.2011 7:54:21
Kakul to zní bezvadně,tak držím pěsti at to jde hladce~x~
raadka 49488
26.6.2011 22:35:48
Kakulinko držím palce!
to zvládneš!
Jsi dobrá~g~
tomu co píšeš rozumím tak třetině!
splechtulka & M+J+R 35354
26.6.2011 20:24:52
Kakulinko, držím palce! To zvládneš, jsi holka šikovná!
Kakulinka,Anda12/04,Kuba05/07 49309
26.6.2011 19:57:43
Jdu jen juknout a napsat vám, že jsem si právě zpečetila osud. Odeslala jsem panu řediteli na tu průmku, že jeho nabídku - sice zatím na 8h týdně beru. No jsem na to zvědavá. Snad mě studentíci neukamenujou...... Budu učit programování v Pascalu 2h týdně jednu skupinu a druhou další týden, pak 3h týdně Corel, 2h týdně jiný graf program - můžu si prý vybrat (zatím netuším) a 1h týdně jen teorie ochrana a bezpečnost dat. Jinak těch 7h jsou cvičení. Uffff klepu se jak sulc ~8~ doufám, že to udejchám.
Danina+holčičky 73768
24.6.2011 22:38:53
Ahoj holky.
Beo,ty jsi hodná,děkuju za vložení fotky.
Dobře,že jste do poradny zašli,třeba to fakt bude mít výsledky.~R^
Já zas po nákupech a jsem utahaná,ještě,že odjíždějí jednou do roka.~t~
Jarka. 53566
24.6.2011 20:49:20
Čau,
Beo dík za vyčerpávající informace. jsou to trable, ale jsou i horší věci. jako ta uklízečka by mě totálně nasrala, to je kravajzna~8~ Já to kámošce přetlumočim.
Na rafty máme ject jen s Aleškem, ale má být docela hnusně a mám nějaký info, že to dost lidí odřeklo a žee se to možná přesune na srpen, tak to pořešíme zítra. Malou maji hlídat naši. A já teda jestli pojedeme, tak mam v plánu s Aleškem na jezech vystupovat, s nim bych nic nesjížděla, i když na raftu jsme se nikdy neotočili, ale to bych neriskla ani náhodou....
Bea111 57655
24.6.2011 15:06:12
tak jsem zpátky,docela jsme tam vykydli,no diagnoza je dráždivej močovej měchýř,na utz všechno v pořádku,i když už si necvrká napsala mu léky, prej se normálně berou už od třech let,takže jsme šli v podstatě pozdě. jinak to noční se neřeší zatím,ale ty prášky by to mohly upravit. moc z toho nadšená nejsem,ale ona to viděla jako jednoznačný,že mu to ty léky upraví a možná se to objeví i na tom nočním počurávání, tak uvidíme. na druhou stranu se to třeba rychle spraví a příští školní rok už to nebude muset řešit. dneska mu uklizečka řekla,že je dobře že jde po obědě,že nebude muset prát postel:( přitom se počurá třeba jednou za 14 dní~o~ naštěstí jsem to s vildou zrovna probírala před další učitelkou a ona jí prej něco řekne.

no a režim...pít často a málo a posílat čurat (bývala bych řekla že opačně,že se nemaj nutit) ale prej jo, prej to je klasika, že nechtěj a dělaj všechno proto aby nemuseli,ale prostě nutit nutit nutit a pít málo a často a čurat častěji, to si trochu protiřečí s funkcí těch léků,ale prej se to trénuje nebo co. a v noci se budit smí,ale jen jednou,než jdou rodiče spát,aby si neřídili budík a dítě musí být uplně bdělé a vědět,že čůrá. Tak Jarčo jestli to ta kamarádka řeší,tak ať už si do poradny zajde, od třech let to normálně léčí...ale noční se obecně neřeší do 5ti let.

a plína na noc není dobře,přesně z toho důvodu co dělá vilém,že ho to nenutí si dávat pozor,ale když je furt počuranej a navíc ho to nevzbudí,tak tam prej samozřejmě není co řešit,tak uvidím,další kontrola je v říjnu
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 37272  [Dalších 37052 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.