| Jarka. | 53566 |
|
|
3.7.2011 10:24:22
A pořádek ve skříních bych potřebovala udělat taky, ale nejdřív bych vzala kuchyň
![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
3.7.2011 10:23:06
Čau, tak tady u nás je dnes šíleně, fičí a je jen 9 st., děti jsem vyhnala ven s tátou a myslela jsem, že budu uklízet, ale bolí mě hlava, tak mam prášek,kafíčko a PC
![]() Smíšku, jo, bez těch dokladů je to blbý. Já jsem ráda, že mam od loňska pas pro každýho i pro sebe nový, protože třeba i když jsme jeli jen do Rakouska do Ikei, máme to sice jen 80km, tak sem měla blbej pocit, kdyby se něco stalo, tak děti nemaji žádný doklad a ani nemůžu prokázat, že jsou moje Ale na Slovensko bych to dala, dyk jsou to bratři![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
3.7.2011 8:28:21
Smíšku na slovensko jezdíme bez pasů a děti a nikde nemám napsaný,nikdo nás nekontroloval a to tam už teď jezdí máme se segrou s vildou sami a taky nikde zapsaný není
no Jarko je mi jasný,že čím jsou větší,tím je to náročnější:) chce to furt program,ale to by člověk musel být chodící kulturní průvodce žejo kdy Jarko vyrážíte do tý Itošky? |
| Sm. | 52782 |
|
|
3.7.2011 8:09:47
Jaruško, nejedeme
Pas jsme nenašli, do Něm jezdí na občanku s řidičákem, takže mě to pobídlo udělat si pořádek ve všech skříních atd. - k velké spokojenosti celé rodiny Uvidíme, co se zbytkem prázdniny, zatím máme jen klasika skály, zvažujeme Slovensko - Tatry, tam by to snad bez pasů bylo v poho, ta Itálie byla hodně levná, jinak mě osobně moře neláká, spíš kvůli Dračici. Třeba o prázdninách něco přijde![]() Beo, Vilda mě rozesmál s tím Petrem ![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
2.7.2011 21:24:13
Beo, neboj, bude to v pohodě
Emča je malinká, Vilda už rozumnej, co víc si přát Já tady řešim každý den od rána jen bitky, pořád nějaký spory, už mi z nich jde hlava kolem Ale zas už oba bezpečně poznaji, když fakt vypěnim, a to to tady lítá, takže se klidí oba dva a drží při sobě...Smíšku, tak co, jedete? Jak to dopadlo s manželovo pasem?? |
| Bea111 | 57655 |
|
|
1.7.2011 12:30:24
no sláva,už sem tu sama sebe nebavila![]() školákům všem gratuluju:) Andrej si užíváš teda,ať jsou holky brzo fit a ostatní marodi taky... Smíšku Dračice je taky šikulka, hlavně že to máte všechno pod kontrolou,přeju hodně energie ![]() no já zatím moc nevím co od těch prázdnin čekat no,přece jen sem měla větší část dne na starosti jen tu eminu..tak uvidíme,dnes si teda hezky hrály, no hrály,ema sedí v lehačce a čučí na viléma a on jí krmí uši, dneska hrály karty a slyším z pokojíčku: "chudák Emča,zase černej petr" ![]() |
| Sm. | 52782 |
|
|
1.7.2011 6:53:37
Ahoj, holky
![]() Tak jdu na Vás mrknout ![]() Andrej, Míša si vystřihnul pneumokoka, taky furt rýmy, naštěstí se mu nedostal do krve, takže stačily dvoje atb, teď byl negativní. Dnes jdeme k alergo, Dračice je horší - budeme přes pojišťovnu objednávat inhalátor, jsem jak zdravotní sestra, furt je cpu léky, ale mohlo by být hůř, tak se nechci rouhat. Všem hezké prázdniny, Dračice měla samý, se musím taky trochu chlubnout, že jo. Na gympl ji ale nedám, protože jak jsem psala kdysi na šž ji nechceme přetěžovat, aby z cyst nebylo něco jiného a nerostly. |
| Jarka. | 53566 |
|
|
30.6.2011 20:44:27
Zdar.
Tak já si řekla, že dokud nedám na rjče fotky ze Zbraslavic, tak sem nepáchnu....jenže jsme to nevydžela Ale už se to blíží, už je mam stažený,jen to tam šoupnout, ale ted zas tady mam nějaký resty na zaplacení a chci jít dřív spát, pač ted pořád ponocuju a pak jsme jak praštěná palicí.Beo, rafty, jsme odvolali, mělo být hnusně a zima. Hnusně teda přímo nakonec nebylo, ale teplo vypadá jinak. Já se na prázdniny bez školky těšila. Žádný připravování věcí do školky, plánování, kdo ho odveze a vstávání. Za mě super ![]() Kakul, tomu tvýmu popisu práce sice rozumim jak španělštině, ale držim palce, seš fakt dobrá ![]() Andrej, tak dej vědět. Kámoška dnes v noci jede do Chorvatska a malej měl dvě noci 39, ale jina přes den nic, dr. taky řekla, že je dobrej. Dej vědět. |
| Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 | 1091 |
|
|
30.6.2011 20:30:58
Ahoj...
I já přeju hezký prázdniny. Já lítám v podstatě od srazíku jenom po dr., byla jsem s Kačkou na té neurologii, pak ji postihla opět zelená rýma takže pamycon potom se nato osypala celá záda a zadeček a hodně to svědilo, dle dr. reakce na prodělanou virózu, nicméně, když to ani po 5-ti dnech nemizelo tak nás poslal na kožní, tam jsme dostali 2 mastičky a už to má skoro pryč. Nejdřív jsem začla panikařit jestli to nejsou neštovice. No a dneska Andrejka přešla ze školky a po obědě sama od sebe usnula vzbudila se s horečkou, aktuálně máme 39, tak uvidím co z toho bude. Pája na výzu dvě dvojky z matiky a angličtiny, vzhledem ke stěhování a dohánění dvou měsíců, kdy se v Kosičkách neučili si myslím, že je to dobrý a je to moje šikulka. Kakul gratuluji k místu určitě to zvládneš. Beo já už se na prázdniny těším ranní výpravy do školky mě už teď ke konci roku celkem ničily. |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
30.6.2011 17:56:21
Taky všem přejem krásné prázdniny. Tady je zataženo, fouká velkej vítr ale neprší. Jinak Marek měl samý /ale v první to asi jinak nejde/. Ve školce jsme se rozloučily a hurá prázdniny. Ovšem pro mě je to spíš boj o "rozstrkání" dětí ve dnech kdy budem v práci, ale je to 100x lepší než loni kdy jsem neměla žádnou dovolenou. Teď budu mít 3 týdny, manžel taky. Týden tedy dohromady a pak každý zvlášť.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.