| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
21.6.2011 21:51:15
Emilka má krásný míry,taky jsem koukla a Míša měla stejný.Ségry malej má tyhle míry taky,ale je mu 7.měsíců,ale do roka mají miminka ztrojnásobit váhu a to už dohnal,když měl sotva 2 kila.
![]() Já dala holkám píchnout náušnice hned po šestinedělí,ale vím,že někdo to chce až po očkování,ale žádný problém jsem s tím nikdy neměly. |
| Jarka. | 53566 |
|
|
21.6.2011 21:40:53
Já ted koukla do Markétky knížky a měla ve 4 měsících 6750g a 63cm. Já blbá nemam nikde napsáno, kdy jí píchli ty naušnice, ale vim, že dr. říkala až po očkování a ona měla 3. hexu v 6měsících, takže to bylo možná fakt v tom půl roce. A taky mi dr. říkala, že se jí to líp píchá, když je ten boltec už trošku větší. Ta kámoška, co má tu holčičku jako ty, už je má píchnutý, ale ne dlouho. Taky nějak po tom očkování., ono je to ted snad zas nějaký jiný to očko či co
Každopádně to bylo v pohodě. markét to má píchnutý krásně. Teda u píchání jsem nebyla, ten řev až ven do čekárny mi stačil ale jinak fakt dobrý![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
21.6.2011 21:37:49
Ahoj holky.
To je paráda,jak to tady ožilo. ![]() Já přišla ze cvíča a mám ještě plno práce,ale musela jsem vás přijít pozdravit. Beo,jo to bude ono,je to u nějakýho rybníka,krásnej výhled na vodu na tom Hrádku a odpoledne ve Zbraslavicích bylo ok,ještě jsme stihly jedno kafčo s Kšandičkou bez dětí.A P se jel na kole podívat někam na přehradu Želiv,na nějakej nedostavěnej zatopenej most z dob Hitlera,tak přijel totálně nadšenej,že to našel,tak jsem se na něj ani nemohla zlobit,že jsme čekaly. ![]() Marůdkům uzdravení,teda já čekám,co se z těch všech pupínků vyklube,ale asi nic. Zítra makám je dopolko,pak jdu na kosmetiku a pak má Dája divadlo,hrajou nějaký představení z první třídou,to se těším. Andreo to je dobrá zpráva,snad se to už s Kači nebude opakovat,to je fakt o nervy. ![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
21.6.2011 20:52:08
jo jsem si vzpomněla, ty naušnice...oni to píchají až po druhý hexe a to měla Emilka až teď,takže jsem jí objednala za ty tři týdny. jinak jsem slyšela názor, že je lepší až v půl roce,že doroste boltec,ale to mi dr. vyvrátila, že to by se muselo čekat pak až do předškolního věku a takhle že to bude nejzažší termín,že pak kolem roku už si tam chmataj a rvou si to a že to pak rodičům rozmlouvá
|
| Bea111 | 57655 |
|
|
21.6.2011 20:08:43
no vypadá to dobře,ale nevím čoveče,tak to schválně vyzkoušej:)
aha,tak to asi neštovice nemá,to by byla velká náhoda |
| Jarka. | 53566 |
|
|
21.6.2011 20:01:36
http://www.autoradiashop.cz/autoradia/detail.aspx?id=4287
|
| Jarka. | 53566 |
|
|
21.6.2011 19:58:33
Hele, ale je ten držák fakt vymakanej, krásně můžou obě děti čučet na jednu větší obrazovku. Já to dnes vnutila otci pod nos a ten řekl, že by šel ten držák upravit
Ještě to proberu s L. |
| Jarka. | 53566 |
|
|
21.6.2011 19:56:34
Tam právě Markétka už nebyla, protože už ten den zvracela, to bylo 5.6. a ve školce byl Alešek naposledy 2.6. a to tam ani se mnou pro něj nebyla.
|
| Bea111 | 57655 |
|
|
21.6.2011 19:56:29
Jarko to nevím čoveče,ten náš noname by asi přidělat nešel,visí jen jakoby na tom pouzdru,nic moc extra
|
| Bea111 | 57655 |
|
|
21.6.2011 19:50:19
Jarko a ta kámoška s tou malou na tý pouti? tam Market nebyla?
no ta helma to je hned:(my ji s Tomášem taky nemáme,sice jezdíme minimálně,ale stejně no,jeden nikdy neví |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.