| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 37272  [Dalších 37012 >>]
Jarka. 53566
21.6.2011 19:48:09
Beo, já dnes když jsme odjížděli do ČB, tak jsem všechny okna pozavírala, taky už nám jednou napršelo do bytu. A dnes to vypadalo dost šíleně, vedro na padnutí. Ale zatim nic nepřišlo.
Jo, a našla jsem asi ten kloubový držák na DVD do auta, jak měla Danina. Přesně ten by se nám hodil, připadá mi super, ale nevim, jestli na to jde připevnit normoš přenosé DVD~d~
Jarka. 53566
21.6.2011 19:43:43
Andrej, tak to je dobrý, z toho vyroste, ale to je jasný, že to neni nic příjemnýho.
Holky, já dnes procházela kalendář a ona se fakt nikde nakazit nemohla, leda když měla tu virozu, tak u dr., ale tam byly dvě děti a byly tam s něčim jiným. Já na to dlabu, i jsme dnes jeli vše, co bylo v plánu. Do zítřka by to bylo jasný, tak kdyžtak dám vědět....
Vendy, to je fakt síla. Když člověk vidí těch lidí bez helem, to jsou blázni. Náš otec jezdí často, koupili jsme mu krásnou helmu, která pěkně sedí, i mu sluší, ale prostě on si jí nevezme. Asi budeme muset se segrou a máti víc přitlačit!!!~o~
Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 1091
21.6.2011 19:12:01
Ahoj tak my doma vše v pohodě stejná diagnoza jak psala Kakul na ŠŽ tak jsem si oddychla a snad z toho časem vyroste.

Emilka má míry pěkné a proč náušnice až za 3 týdny, já je dávala Kačence v půl roce a docela mě sjely proč jsem nepřišla dřív, Andrejka je měla píchané hned po šestinedělí.

Tak Jaru jak?

irlev 29736
21.6.2011 18:47:49
Andrej, taky držím pěsti!

Beo, teď to čtu na idnesu, že asi malý tornádo! já akorát telefonovala s mamkou, tak prý úplně bílo bylo, jak hustě pršelo.
Tak se držte!!

JInak Jirka má asi tři pupínky, ještěže my už jsme neštovice měli ~v~
Bea111 57655
21.6.2011 18:06:07
já nakukuju jestli už Jarka něco nepíše:) už by toho měla Market asi víc v tuhle chvíli

super že marodům je líp, u nás dneska aprílový počasí, vylezlo sluníčko a pěkně peklo,vilda jezdil v loužích na kole,uspala sem emu a průtrž že nám teklo i pod střechu kam jí dávám,navíc jsem nechala otevřený okno v kuchyni a vytopilo nás to...tak do toho bordýlku,ještě trocha navíc

čekám co napíše Andrea,snad je to v pohodě
Darsy 15856
21.6.2011 15:46:42
Jarčo, já myslím, že to nebudou :-)

No my jsme se s Denulou separovaly v pátek a celej víkend jsme byly u našich, Darsoň byl ale se Štěpánem a taky to nechytil, tak třeba to nebyla ta viroza, jen nějaká dietní chyba. Ale měla jsem staženou prdel teda.

irlev 29736
21.6.2011 15:34:14
Vendy, to muselo bejt fakt drsný s TM ... no, šetřit se stejně nebude, co :)

Jarko, podle mě to nejsou - ale já už nevěřím ničemu :)

U nás už je z toho venku snad i Jirka, i když měl dopoledne teplotu. Tak čekáme, jestli ještě Maják. Já jsem jak lemra, ale už jsem i vybalila :)
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
21.6.2011 15:18:51
tak jsem tady po strašně dlouhý době všechny zdravím a ještě jednou díky všem zúčastněním ze srazu za povedenou akcičku:):)
Už jsem taky natahala fotky do pc, jen je dát na rajče:) ale vydržte mám to v plánu dnes večer . Holky u nás vše při starám stále takový to klasický kolečko, děti škola školka, práce , pak zájmová činnost , návrta domů klasika večeře úkoly a hutá do hajan a já padám taky:).) Víkendy většinou někde na výletech a pořád do kola, prostě se máme parádně a užíváme si rychlý život:)
Sraz byl zase bezchybný všechny mamči krásné, usměvavé a dsěti okouzlující:)
Jo a kakat, kakáme normálně pupínky máme stále stejné a fleky od klíšťat se nezvětšují- takže vše jak má být. Jinat tu bouřku já chytla při příjezdu do Plzně:):):) Jo a M vypadá fakt děsně na té fotce to nevypadala a helma je fakt na padrť:(
Bea111 57655
21.6.2011 15:12:58
jsem to chtěla vyříznout ale bylo by to špatně vidět

já myslím že to neštovice spíš nejsou,ale živý jsem je nikdy neviděla~t~
Jarka. 53566
21.6.2011 14:22:53
Beo, já už musim valit, ale stihla jsem vyfotit tatkovo fotákem, líp to nešlo. Poslala jsem to na květnový mail, pač se od našich jinam nedostanu. Tak na to jukni, klído to sem vlož. Jsem zvědavá, co na to řekneš~t~ Ale já tomu fakt nevěřim. ještě jsem našla jeden na noze, ale v hlavě nic.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 37272  [Dalších 37012 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.