| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 37272  [Dalších 36992 >>]
Fidora-Andělka 49056
21.6.2011 7:19:52
Máji, fotky krásný, nakradu si:-)
Ta bouřka byla pěkně hnusná, taky mě potkala na dálnici, stáli jsme asi 10 minut než přestaly padat kroupy. Hnusnej pocit to byl:-(
Andělka večer teplotu, bolela jí hlavička.Tak jí nechám doma co se z toho vyklube.V noci šla na záchod a pak už dobrý.
Andrej, gratulace ke školce, to je super i těch 5 dní v měsíci~R^
Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 1091
20.6.2011 21:14:47
Ahoj tak u nás zdravotní stav celkem ok akorát já stále nemluvím a Kačka rýmuje, dopuju se vincentkouu tak snad to zabere, jo a dneska jsem dostala rozhodnutí, že Kačku přijali do školky, tak začnem asi od ledna na 5 dní v měs.
Marodům všem brzké uzdravení doufám, že my jsme nikoho nenakazili.
irlev 29736
20.6.2011 21:03:26
Jj, ta bouřka tam šla vostře, my jí potkali cestou k Praze na dálnici.

Jinak u nás už zvrací i Jirka, mě a Jeníkovi už je dobře, tak čekám ještě Majáka.

Jarko, no však - mladší brácha ~t~
Jarka. 53566
20.6.2011 20:41:39
Dani, já myslela, že jsem ujela z pěknýho počasí a ono to přišlo i tam. Cestou se totiž chvílema snad čerti ženili.
Jarka. 53566
20.6.2011 20:40:22
Májo, ty jsi skvělá, úžasný fotky, ještě že tě máme~g~ Až budu mít víc času a hlavně náladu, tak nějaký nakradu a taky vložím svoje~t~ Jo, a jste celá vaše family jak kloni~t~ Já vůbec nedokážu říct, komu jsou ty kluci podobný, pač vy jste s Majákem jak brácha se segrou, fakt~t~
Jinak malá začala mít teplotu a je dopcela protivná. Oči jí hnisaji, tak uvidíme, co se z toho vyvine. Radši si ale natahnu Nurofen....
irlev 29736
20.6.2011 19:33:40
384 fotek u mě na rajčeti, heslo jako obvykle :)
Danina+holčičky 73768
20.6.2011 16:44:36
Ahoj holky,koukám tady to konečně trochu ožilo.
Teda Jaru,nákup ještě to jsi dobrá.
Majáci,ať jste brzy v pohodě,snad to bude ten jeden den a dobrý.U nás zatím dobrý,ale čekám,co ještě přijde.
Beo,takže neštovice to nejsou opět,tak aspoň může Jarka v klidu na dovču.
Kšandi,myslela jsem na vás,jaká dlouhá štreka vás čeká,tak fain,že jste doma.
My odjížděli v půl 3,Kšandičkovi asi v 1 a pak byla ještě bouřka,ale holky byly v pohodě,ještě jsme koukaly z okna,jak sundávají děcka po žebříku z tý opičí dráhy,protože byl hroznej vítr a slejvák.Já si ještě v klidu umyla hlavu,abych měla doma klid na vybalování,už mám vypráno a vyžehlenou jednu pračku.
Beo,cestou domů jsme se stavovali u Pardubic v nějakým Hrádku,pěkná restaurace,já tam byla poprvé,ale myslím,že jsi někdy psala,že tam jezdíte.
Taky všem moc děkuju za příjemný víkend.Májo,Beo pozdravujte ségry.
Kšanda+ Anička 07 + Tomášek 08 52764
20.6.2011 12:55:13
Ahoj holky. Moc vám děkuju za super srazík. To byl dlouho potřebný relax. ~R^ A nejvíc Darsy za organizaci a že mi to zavolala. ~t~ Jen je škoda, že jí to nakonec nevyšlo. ~n~ Tak snad příště.
My už taky doma. Cesta byla tentokrát maso, samý výlet. Jet v jednom motoráčku se dvěma třídama devátáků... pěkně děkuju, asi začnu řídit. ~:-D Závidím vám, že už máte vybaleno, mě to teprv čeká. Nacpala jsem děti ve vlaku kinedrilovýma lízátkama, tak ted chrní. A mě se do ničeho nechce... ~t~
Příště si už k našim práci brát nebudu. Klekla mi fleška. ~o~ Týden práce v... ~q~
Odpoledne má Anička tancování, dnešní hodinu cvičí i maminky, tak bude sranda. ~t~
Ještě jednou díky, bylo mi s vámi fajn a budu se těšit zase někdy na viděnou. Mám vás ráda. ~s~
Bea111 57655
20.6.2011 12:06:57
Jarko to jsi teda výkonná, já před chvíli dovybalovala a od včera peru,ale to je asi tak všechno a to to tady vypadá šíleně,ale já sem hrozně líná,nemůžu se k ničemu sebrat. odpoledne pojedeme ke staroušům,stejně toho dneska moc neurvu,musím čekat na správný impuls~t~

nakoupit taky musím:( prostě se mi nechce nic...ještě se jednou nohou dovolenkuju:) Emině tetky chyběj,furt by se nosila a civěla co kde lítá
Jarka. 53566
20.6.2011 10:41:41
Chudáci majákovic. Ale vypadá to, že se s tim poprali. Já doufám, že my jsme na nějakou dobu vůči střevní viroze imunní.

Beo, já jsem jedině ráda, že to neštovice nejsou a doufám, že za 14 dní tady někdo nenapíše, že maji neštovice, to by mě jeblo~t~

Já měla vybalíno hned, pač jsme už tam všechno špinavý narvala do Ikea tašky, takže tu jsem hned hodila k pračce a jinak toho na vybalování až tolik nezbylo.Už jsem i vyprala, ale ještě mam asi dvě pračky. Myslela jsem, že Aleška taky do školky nedám, ale spal u babičky a ta ho tam vždycky i ráno vozí, tak bych byla blázen, kdybych toho nevyužila. Od rána jsem musela uklízet, tady bylo kongo, protože jsem poslední dobou na to házela dost bobek, týden mi bylo špatně a pak už jsem žila Zbraslavicema~t~.

A nákup byl fakt v pohodě, protože oproti lonsku byla cesta nebe a dudy. Dětičky se dorůžova vyspaly. V aute mam ted klima, což jsem loni neměla a skončili jsme v zácpě, kde jsem vlastně navíc kvůli tomu popojíždění začla vařit...no a provoz loni ani nekomentuju - hrůza!!
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 37272  [Dalších 36992 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.