Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fidora-Andělka | 49056 |
|
|
21.6.2011 7:19:52
Máji, fotky krásný, nakradu si
![]() Ta bouřka byla pěkně hnusná, taky mě potkala na dálnici, stáli jsme asi 10 minut než přestaly padat kroupy. Hnusnej pocit to byl:-( Andělka večer teplotu, bolela jí hlavička.Tak jí nechám doma co se z toho vyklube.V noci šla na záchod a pak už dobrý. Andrej, gratulace ke školce, to je super i těch 5 dní v měsíci ![]() |
| Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 | 1091 |
|
|
20.6.2011 21:14:47
Ahoj tak u nás zdravotní stav celkem ok akorát já stále nemluvím a Kačka rýmuje, dopuju se vincentkouu tak snad to zabere, jo a dneska jsem dostala rozhodnutí, že Kačku přijali do školky, tak začnem asi od ledna na 5 dní v měs.
Marodům všem brzké uzdravení doufám, že my jsme nikoho nenakazili. |
| irlev | 29736 |
|
|
20.6.2011 21:03:26
Jj, ta bouřka tam šla vostře, my jí potkali cestou k Praze na dálnici.
Jinak u nás už zvrací i Jirka, mě a Jeníkovi už je dobře, tak čekám ještě Majáka. Jarko, no však - mladší brácha ![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
20.6.2011 20:41:39
Dani, já myslela, že jsem ujela z pěknýho počasí a ono to přišlo i tam. Cestou se totiž chvílema snad čerti ženili.
|
| Jarka. | 53566 |
|
|
20.6.2011 20:40:22
Májo, ty jsi skvělá, úžasný fotky, ještě že tě máme
Až budu mít víc času a hlavně náladu, tak nějaký nakradu a taky vložím svoje Jo, a jste celá vaše family jak kloni Já vůbec nedokážu říct, komu jsou ty kluci podobný, pač vy jste s Majákem jak brácha se segrou, fakt![]() Jinak malá začala mít teplotu a je dopcela protivná. Oči jí hnisaji, tak uvidíme, co se z toho vyvine. Radši si ale natahnu Nurofen.... |
| irlev | 29736 |
|
|
20.6.2011 19:33:40
384 fotek u mě na rajčeti, heslo jako obvykle :)
|
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
20.6.2011 16:44:36
Ahoj holky,koukám tady to konečně trochu ožilo.
Teda Jaru,nákup ještě to jsi dobrá. Majáci,ať jste brzy v pohodě,snad to bude ten jeden den a dobrý.U nás zatím dobrý,ale čekám,co ještě přijde. Beo,takže neštovice to nejsou opět,tak aspoň může Jarka v klidu na dovču. Kšandi,myslela jsem na vás,jaká dlouhá štreka vás čeká,tak fain,že jste doma. My odjížděli v půl 3,Kšandičkovi asi v 1 a pak byla ještě bouřka,ale holky byly v pohodě,ještě jsme koukaly z okna,jak sundávají děcka po žebříku z tý opičí dráhy,protože byl hroznej vítr a slejvák.Já si ještě v klidu umyla hlavu,abych měla doma klid na vybalování,už mám vypráno a vyžehlenou jednu pračku. Beo,cestou domů jsme se stavovali u Pardubic v nějakým Hrádku,pěkná restaurace,já tam byla poprvé,ale myslím,že jsi někdy psala,že tam jezdíte. Taky všem moc děkuju za příjemný víkend.Májo,Beo pozdravujte ségry. |
| Kšanda+ Anička 07 + Tomášek 08 | 52764 |
|
|
20.6.2011 12:55:13
Ahoj holky. Moc vám děkuju za super srazík. To byl dlouho potřebný relax.
A nejvíc Darsy za organizaci a že mi to zavolala. Jen je škoda, že jí to nakonec nevyšlo. Tak snad příště. My už taky doma. Cesta byla tentokrát maso, samý výlet. Jet v jednom motoráčku se dvěma třídama devátáků... pěkně děkuju, asi začnu řídit. Závidím vám, že už máte vybaleno, mě to teprv čeká. Nacpala jsem děti ve vlaku kinedrilovýma lízátkama, tak ted chrní. A mě se do ničeho nechce... ![]() Příště si už k našim práci brát nebudu. Klekla mi fleška. Týden práce v... ![]() Odpoledne má Anička tancování, dnešní hodinu cvičí i maminky, tak bude sranda. ![]() Ještě jednou díky, bylo mi s vámi fajn a budu se těšit zase někdy na viděnou. Mám vás ráda. ![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
20.6.2011 12:06:57
Jarko to jsi teda výkonná, já před chvíli dovybalovala a od včera peru,ale to je asi tak všechno a to to tady vypadá šíleně,ale já sem hrozně líná,nemůžu se k ničemu sebrat. odpoledne pojedeme ke staroušům,stejně toho dneska moc neurvu,musím čekat na správný impuls
![]() nakoupit taky musím:( prostě se mi nechce nic...ještě se jednou nohou dovolenkuju:) Emině tetky chyběj,furt by se nosila a civěla co kde lítá |
| Jarka. | 53566 |
|
|
20.6.2011 10:41:41
Chudáci majákovic. Ale vypadá to, že se s tim poprali. Já doufám, že my jsme na nějakou dobu vůči střevní viroze imunní.
Beo, já jsem jedině ráda, že to neštovice nejsou a doufám, že za 14 dní tady někdo nenapíše, že maji neštovice, to by mě jeblo ![]() Já měla vybalíno hned, pač jsme už tam všechno špinavý narvala do Ikea tašky, takže tu jsem hned hodila k pračce a jinak toho na vybalování až tolik nezbylo.Už jsem i vyprala, ale ještě mam asi dvě pračky. Myslela jsem, že Aleška taky do školky nedám, ale spal u babičky a ta ho tam vždycky i ráno vozí, tak bych byla blázen, kdybych toho nevyužila. Od rána jsem musela uklízet, tady bylo kongo, protože jsem poslední dobou na to házela dost bobek, týden mi bylo špatně a pak už jsem žila Zbraslavicema .A nákup byl fakt v pohodě, protože oproti lonsku byla cesta nebe a dudy. Dětičky se dorůžova vyspaly. V aute mam ted klima, což jsem loni neměla a skončili jsme v zácpě, kde jsem vlastně navíc kvůli tomu popojíždění začla vařit...no a provoz loni ani nekomentuju - hrůza!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.